Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 1 минута, DevilWish каза: За първи път си я пуснах. Интересно заглавие, сякаш очаквах нещо повече. Но не е зле за времето си. Прочетох "Цица от лед" 😳 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Щеше да е по-скандално Цвъца да хване мъжо си на калъп с баща си или майка си. Ама нека не й даваме безплатни идеи! По-добре да хване на калъп Счетоводителката и Секретарката. Цвъца да си партнира с Емилия, та и тя да помирише хит през 2025-та година! А, дано! Счетоводителка и Секретарка ❤️ 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Пожелавам ви да остареете като Иваня - да ви се пие, троши, eбе с младо агнешко и след 45, а не като Цвъца да пишете стихове, да обличате народни носии и да се правите на просветени! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Прочетох "Цица от лед" 😳 Тъкмо да си сложи цицата в питието и да го изстуди. Току що, Andrew Cunanan. каза: Пожелавам ви да остареете като Иваня - да ви се пие, троши, eбе с младо агнешко и след 45, а не като Цвъца да пишете стихове, да обличате народни носии и да се правите на просветени! Може и като Глория и пак да правим муцуни на по 50! Кво лошо има? 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 2 минути, DevilWish каза: Тъкмо да си сложи цицата в питието и да го изстуди. Може и като Глория и пак да правим муцуни на по 50! Кво лошо има? Калория също излъчва фригидност и антисекс. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 любимата песен на @DarkChild 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 От 22.05.2024 г. от 13:20, Emanuela.Carey каза: Когато съм главната мутреса и срещна другата главна мутреса, за да обединим мутреските ни сили ♥️ Как съм изтървал този хитов пост?! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 От 22.05.2024 г. от 15:39, Balkandji1 каза: Лия с концерт преди Галена. 😂 Галена лятото събира повече хора в бардаците, отколкото бабиш Лия в зала 102 на днк-то на халтурата. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 От 23.05.2024 г. от 6:45, Lelqtian каза: Иванча да не е пристанала на БСП и Корни за предстоящите избори, боядисала се е червено, роклята и тя червена, че и лъскава с пайети ... роклята вече сме я гледали в друг клип на Ванча 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Надя потъна, когато Скерлев й би шута. Правата на Полунощ е никога не са я бъркали. Там, въпросният скандал, беше далеч след бясното въртене на въпросната песен. Но тя и потенциал нямаше много. Гласчето й е много постно. А като сложи цицондрините - нищо не се промени. Реално има 2-3 готини песни. Полунощ е, Огън в сърцето и може би Ритъм див/Секси. Останалото й е яко пълнеж. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 По темата ще кажа,че братът на Надя преди години ми беше писал да ми каже,че ме е видял на живо,а Здравко Мандаджиев ми честити рождения ден. 🤣🤣 Но не ревнувайте. Аз искам да ме ръгат Емрах,Адам и Галин 😘 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Преса да пусне някой пост да дозапълни залата си. 5 месеца преди събитието. Просто никоя друга чалгарка не го е правила. А като гледам жалкото пеене на Жалка, не знам как би събрала нечалга аудитория, която да й запълни залата, защото чалгарите не са много по концертите. преди 1 минута, fengergana каза: По темата ще кажа,че братът на Надя преди години ми беше писал да ми каже,че ме е видял на живо,а Здравко Мандаджиев ми честити рождения ден. 🤣🤣 Но не ревнувайте. Аз искам да ме ръгат Емрах,Адам и Галин 😘 Кой е братът на Надя? И какво общо има с теб? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 2 минути, meleto каза: Кой е братът на Надя? И какво общо има с теб? Участваше в Х фактор,но не му помня името. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 9 минути, fengergana каза: По темата ще кажа,че братът на Надя преди години ми беше писал да ми каже,че ме е видял на живо,а Здравко Мандаджиев ми честити рождения ден. 🤣🤣 Но не ревнувайте. Аз искам да ме ръгат Емрах,Адам и Галин 😘 Ако ще се хвалиш - похвали се, че някой готин те е свалял, а не някакви старчоци осморазрядни. @Balkandji1 те слага в малкия си джоб с готини пичове - гаджета и свалячи. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 тони дачева и киборг. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 28 минути, Andrew Cunanan. каза: любимата песен на @DarkChild А, не! Една от най-любимите ми песни на Ивана след "Нещо нетипично".... Тая, "Това е парчето".... просто са егати яките песни! преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: тони дачева и киборг. Магда изглежда жестоко! Тоя Оцко да се хваща в ръце и да й прави хитове. Нека бъде новата номер 1 в канала му. ❤️ Обожавам я тая жена! ❤️ 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 57 минути, Gerganafen каза: Честно ли твърдиш, че някой скорошен клип на Емануела (в момента не се сещам кой точно визираш) е единственият клип след този на Цветелина #1 с кадри на които лирическия герой изневерява? Като казах десетки видеа с този сюжет, имам предвид буквално. На прима виста се сещам за Елена - Изгубена и Емилия - С теб да бъдем пак, но със сигурност чалгата е пълна с такива. Това, че Цвета се е разчупила тогава за себе си, не прави непременно клипа иконик/култов за всички като цяло. Мъжът изневерява с мъж, бе, с МЪЖ 😅 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 43 минути, Andrew Cunanan. каза: Това някаква програма ли е, че и Кама има клипове оттам? ga, u Maq, Ekcmpa, Mu/\uza u cue nqxa maM koMemupaū mo3u xum > kapuepama Ha Gürültü преди 35 минути, Andrew Cunanan. каза: Пожелавам ви да остареете като Иваня - да ви се пие, троши, eбе с младо агнешко и след 45, а не като Цвъца да пишете стихове, да обличате народни носии и да се правите на просветени! u/\u kam Ekcmpa c/\eg 45 ga /\oBu6 aGHe6ko u3 ucmaHby/\! преди 1 минута, DevilWish каза: А, не! Една от най-любимите ми песни на Ивана след "Нещо нетипично".... Тая, "Това е парчето".... просто са егати яките песни! Магда изглежда жестоко! Тоя Оцко да се хваща в ръце и да й прави хитове. Нека бъде новата номер 1 в канала му. ❤️ Обожавам я тая жена! ❤️ Tq He HanycHa /\u ozko 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 17 минути, meleto каза: Преса да пусне някой пост да дозапълни залата си. 5 месеца преди събитието. Просто никоя друга чалгарка не го е правила. Просто истинският Лидер и номер 1 в чалгата е Преслава...... от "Дяволско желание" до сега..... Златните хитове си остават! Това доказва кой е бил и ще бъде номер 1 в жанра. Името е само едно: ПРЕСЛАВА! Без значение, че е имало години в които при самото й появяване Ивана беше над нея, Галена също е имала по-хитови години, Анелия мисля, че една-две години.... но това е доказателството за което си говорим. На времето нямаше ГЛЕДАНИЯ и подобни неща..... Ето ви доказателството. Вашите любимки - кога? Отговора ще ви го даде Галена: 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 1 минута, asylum каза: ga, u Maq, Ekcmpa, Mu/\uza u cue nqxa maM koMemupaū mo3u xum > kapuepama Ha Gürültü u/\u kam Ekcmpa c/\eg 45 ga /\oBu6 aGHe6ko u3 ucmaHby/\! Tq He HanycHa /\u ozko Още не го е напуснала. Скоро ще пуска нова песен ❤️ Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 55 минути, DevilWish каза: Като говорим за гей любов, през 2004 и Рени направи такъв клип - "Вик и зов" с онзи на Галена от ваната. Ми то Маги Желязкова е къде-къде по мъжествена, оправдано е в скучая. Пък и това би обяснило що Галя така и не успя да му го вдигне, въпреки целия чекнеж. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 13 минути, Andrew Cunanan. каза: Ако ще се хвалиш - похвали се, че някой готин те е свалял, а не някакви старчоци осморазрядни. @Balkandji1 те слага в малкия си джоб с готини пичове - гаджета и свалячи. Платили са ми да не ги издавам. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Току що, HIStory каза: Ми то Маги Желязкова е къде-къде по мъжествена, оправдано е в скучая Факт. Тя е повече мъж от него Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 15 часа , Balkandji1 каза: Цвета беше спрягана за любовница на Димитров в годините 1998, 1999 преди да набедят Деси Слава за такава. Склонен съм да мисля, че има някаква истина. Кариерата й е в абсолютен подем през тия години и в 2000-ната нещо става, Цвета изпада зад борда, а най-оборотните песни са дадени на Деси Слава и Камелия. Деси Слава я насраха от бутане тогава. Направи голям удар с "Мъжете всичко искат" (беше номер 1 цели 10 седмици в някаква влиятелна класация) и "До тук", но това не стигна на Димитров. Лятото й направи номер 1 дует с Руслан Мъинов, а късната есен й подари Първа награда на фестивала Златния Мустанг за песента "Бели нощи". "Бели нощи" между другото връхлетя държавата не като торнадо, а като мощен американски ураган, който засяга няколко щата едновременно. Имаше национално сътресение с тая песен, толкова голям хит стана. Хората се наложи да купуват сборния албум "Златния мустанг", защото песента я имаше само там. @adorable Какво мислиш по въпроса? Не знам това за любовниците, действително вървяха тогава такива слухове за Цветелина и Деса - но не ми се вярва, даже не мога и да си го помисля, не ми се връзва. Факт е, че Цветелина добре тръгна със "100 мерцедеса", "Здраве да е", "Няма 6-5", продаваше се добре, но много бързо си повярва, когато реши да тропне с крак и да се сърди, щом Глория я покани да я подгрява на нейно турне. Еми ще я подгрява, била е звезди преди Цвета. В същото време току-що прясното изгрялата Камелия се консултира с Цветин и майка си и решава, че няма нищо лошо в това да подгрява Глория, тъкмо това ще я изстреля и ще натрупа концертен опит. Още тогава е разсъждавала прагматично и далновидно. Вторият път, когато Цветелина се сърди, е нещо покрай раждането на детето - но тогава, доколкото знам, тя е скрила на Пайнера и той научава впоследствие, за което е прав да се сърди. И 2001 вече е аут. В началото сама имаше добри песнички - "Син си имам", "Чалга до дупка", "Обичана бях", "След дъжд качулка" и т.н., но вече беше в Б група. Иначе правеше все авторска музика, за което евала. Но за мен нейният проблем е, че се прави на светица и на духовно извисена, а реално си е чистка материалистка и селянка. Имал съм случай с нея в склада на Пайнер в Пловдив, когато дойдоха с мъжа ѝ да се видим и да видят и собственика на склада, който им беше приятел. Мисля, че имах нейни неща и ги донесох да ми ги разписва. Тя ми носеше нейната първа книга, купих си я и тя накрая каза на мъжа си някаква тъпотия: "Айде, изкарахме 20 лева за едно кафе и днес". И ми стана супер жалко да чувам такива думи от човек, който следва психология в ПУ и се прави на елитарен и ерудиран. В душата са си едни провинциалистки. Десислава доста я налагаха, факт, но заслужаваше, защото чак 2000 ѝ провървя с хит. "Бели нощи" се появи през юни на фестивала "Тракия фолк" всъщност, когато Деса е разстроена, че взима второ място на публиката след Глория и "Не остарявай, мамо". Но реално това са най-големите хитове и най-хубавите песни на това издание. Цветелина взима първа награда на журито за "Отиваш си" - някакъв полуфолклор. Тогава още е лансирана. Но вече Деси набира с "Мъжете всичко искат". И трите ѝ хита от 2000 бяха авторски и станаха такива по естествен път. Налагането според мен е по-явно около "Мистерия". Смятам, че тя преживя много след напускането на Пайнер и се справяше сама, така че колкото и да е била бутана, после ѝ излезе през носа, докато другите си стояха кротко във фирмата и не си даваха зор... и чаак, когато вече бяха всички на загуба от това да снасят на Пайнера, се отделиха. Относно "Златния мустанг" - на изданието 2001 Десислава има рецитали, тъкмо пак се е върнала от Америка, а 1999 печели награди за изпълнение на живо със "Заклевам те", но още не е тази звезда, която стана през 2000 лятото. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 7 минути, adorable каза: Не знам това за любовниците, действително вървяха тогава такива слухове за Цветелина и Деса - но не ми се вярва, даже не мога и да си го помисля, не ми се връзва. Факт е, че Цветелина добре тръгна със "100 мерцедеса", "Здраве да е", "Няма 6-5", продаваше се добре, но много бързо си повярва, когато реши да тропне с крак и да се сърди, щом Глория я покани да я подгрява на нейно турне. Еми ще я подгрява, била е звезди преди Цвета. В същото време току-що прясното изгрялата Камелия се консултира с Цветин и майка си и решава, че няма нищо лошо в това да подгрява Глория, тъкмо това ще я изстреля и ще натрупа концертен опит. Още тогава е разсъждавала прагматично и далновидно. Вторият път, когато Цветелина се сърди, е нещо покрай раждането на детето - но тогава, доколкото знам, тя е скрила на Пайнера и той научава впоследствие, за което е прав да се сърди. И 2001 вече е аут. В началото сама имаше добри песнички - "Син си имам", "Чалга до дупка", "Обичана бях", "След дъжд качулка" и т.н., но вече беше в Б група. Иначе правеше все авторска музика, за което евала. Но за мен нейният проблем е, че се прави на светица и на духовно извисена, а реално си е чистка материалистка и селянка. Имал съм случай с нея в склада на Пайнер в Пловдив, когато дойдоха с мъжа ѝ да се видим и да видят и собственика на склада, който им беше приятел. Мисля, че имах нейни неща и ги донесох да ми ги разписва. Тя ми носеше нейната първа книга, купих си я и тя накрая каза на мъжа си някаква тъпотия: "Айде, изкарахме 20 лева за едно кафе и днес". И ми стана супер жалко да чувам такива думи от човек, който следва психология в ПУ и се прави на елитарен и ерудиран. В душата са си едни провинциалистки. Десислава доста я налагаха, факт, но заслужаваше, защото чак 2000 ѝ провървя с хит. "Бели нощи" се появи през юни на фестивала "Тракия фолк" всъщност, когато Деса е разстроена, че взима второ място на публиката след Глория и "Не остарявай, мамо". Но реално това са най-големите хитове и най-хубавите песни на това издание. Цветелина взима първа награда на журито за "Отиваш си" - някакъв полуфолклор. Тогава още е лансирана. Но вече Деси набира с "Мъжете всичко искат". И трите ѝ хита от 2000 бяха авторски и станаха такива по естествен път. Налагането според мен е по-явно около "Мистерия". Смятам, че тя преживя много след напускането на Пайнер и се справяше сама, така че колкото и да е била бутана, после ѝ излезе през носа, докато другите си стояха кротко във фирмата и не си даваха зор... и чаак, когато вече бяха всички на загуба от това да снасят на Пайнера, се отделиха. Относно "Златния мустанг" - на изданието 2001 Десислава има рецитали, тъкмо пак се е върнала от Америка, а 1999 печели награди за изпълнение на живо със "Заклевам те", но още не е тази звезда, която стана през 2000 лятото. Цвъца май се беше нацупила, че от Пайнер не я поздравили, че родила и затова беше напуснала. Абсолютна простакеса! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари