Jump to content

Поп-фолк скандали (май 2024)

Препоръчани коментари

преди 45 минути, Andrew Cunanan. каза:

Галена лятото събира повече хора в бардаците, отколкото бабиш Лия в зала 102 на днк-то на халтурата.

Галена ще подгрява Лия на концерта й в НДК.

• Like 1
  • Haha 2
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Balkandji1 каза:

Галена ще подгрява Лия на концерта й в НДК.

Да й дадат орден Стара Планина, че се опитва да спаси поредният творчески труп/

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

Да й дадат орден Стара Планина, че се опитва да спаси поредният творчески труп/

Физически труп ще спасява творчески... замислям се да си купя билет 

• Haha 4
Сподели в други сайтове

Току що, HIStory каза:

Физически труп ще спасява творчески... замислям се да си купя билет 

Ти си падаш ексцентричен, предвид, че харесваш онаа от профила ти. Тъй чи, давай смело. Но си вземи и тапи за уши, че ако Лия зацвили наживо.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Ти си падаш ексцентричен, предвид, че харесваш онаа от профила ти. Тъй чи, давай смело. Но си вземи и тапи за уши, че ако Лия зацвили наживо.

Галя ще я отвее с живо пеене, тая конкуренция Лия няма как да пребори. Ако я подгрява лайв Лия верно ще пее пред празна зала. 

Дано изпее песента за Маймуняка:

• Like 3
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 45 минути, adorable каза:

Тя ми носеше нейната първа книга, купих си я и тя накрая каза на мъжа си някаква тъпотия: "Айде, изкарахме 20 лева за едно кафе и днес".

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

преди 25 минути, Andrew Cunanan. каза:

Xum /\uq!

• Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Според този сайт - залата на Лия побира 426 места, от които 65 не са продадени, т.е продала е само 361 билета завалийката

EPAYGO.BG

ЛИЯ: Концерт-промоция на албумите “Това остава” и “Българка” НДК След 20-годишна пауза едно от емблематичните имена на българската музика - Лия, отново се качва на голямата сцена, за да представи част от песните от последния й албум "Това остава" (от 2022 г.) и най-новия й албум с авторски македонски песни - "Българка". На сцената в Зала 2 на...

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза:

@Balkandji1 

какво мислиш за този "луда по тебе" хит?

Ама какво е това? Сериозно ли? :D 
Камелия знае ли за този "опит за хит"? По-скоро напъните в тоалетната ще са по-голям хит.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, asylum каза:

xum /\uq!

На фенката на Глория емиЛИЯ знам само няколко песни - Бог си (това за мен е най-яката й песен) , Митничарю, Дяволски чаровник, дуета с Кондьо - Обич за двама и може би още 2-3 песни..... но само за това се сещам в момента. :D 

Сподели в други сайтове

Току що, DevilWish каза:

Ама какво е това? Сериозно ли? :D 
Камелия знае ли за този "опит за хит"? По-скоро напъните в тоалетната ще са по-голям хит.

Ma u maq Bepcuq be6e xum B cofuq!

xum Lia!

Току що, DevilWish каза:

На фенката на Глория емиЛИЯ знам само няколко песни - Бог си (това за мен е най-яката й песен) , Митничарю, Дяволски чаровник, дуета с Кондьо - Обич за двама и може би още 2-3 песни..... но само за това се сещам в момента. :D 

Hit Lia!

• Haha 1
  • Love 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, asylum каза:

Ma u maq Bepcuq be6e xum B cofuq!

xum Lia!

Hit Lia!

Ама какви са тия песни? :D :D :D :D :D Трябва да й чуя дискографията. В Спотифай има ли я? :D 

• Like 1
  • Love 1

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, DevilWish каза:

А и тая песен я знам, да. Ами май са това.

100% 3Hae6 u 

koemo be6e mpuo c Djina CmoeBa, Ma q pa3kapaxa 🤣

преди 3 минути, DevilWish каза:

Ама какви са тия песни? :D :D :D :D :D Трябва да й чуя дискографията. В Спотифай има ли я? :D 

Xum /\uq / Hit /\uq / Xum Lia / Hit Lia

• Like 1
  • Love 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Andrew Cunanan. каза:

@Balkandji1 

какво мислиш за този "луда по тебе" хит?

Бях влюбен в оригинала му някъде 2005-2006, иначе песента беше излезнала сигурно 10 години по-рано:

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

@asylum Не съм чувал слуха, че Надя е била анорексичка.

При Надя отличаващото се беше жадния й плам да успее, да се наложи. Много хъс имаше в началото, помниш ли как танцуваше, как се раздаваше на сборните им програми. Сигурен съм, че на колежките хич не им е била симпатична с този свой плам да ги измести. Отделно са дюдюкали, че е любовница на най-оборотния по това време режисьор Скерлев и за нея ще прави най-добрите клипове. Една такава усмихната, самонадеяна, невинна, но лукавите пайнерски лисици такива го проклинат още от началото им. ;)

• Like 2
Сподели в други сайтове

Току що, Balkandji1 каза:

При Надя отличаващото се беше жадния й плам да успее, да се наложи. Много хъс имаше в началото, помниш ли как танцуваше, как се раздаваше на сборните им програми. Сигурен съм, че на колежките хич не им е била симпатична с този свой плам да ги измести. Отделно са дюдюкали, че е любовница на най-оборотния по това време режисьор Скерлев и за нея ще прави най-добрите клипове. Една такава усмихната, самонадеяна, невинна, но лукавите пайнерски лисици такива го проклинат още от началото им. ;)

За Малина и Калория Скарлатинев правеше по-добри клипове от колкото за тотопутката.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Balkandji1 каза:

ga, mq gocma be6e caMogeūHa. CaMa cu npaBe6e gpexu, xopeoGpafuu…

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DarkChild каза:

От които най-много 2 да е била известна.

И кой тогава ги е купил тия близо 400 билета в 2024, щом е била известна само две годин?. Лия е известна почти десетина години и изкарва огромни хитове. Но към днешна дата е непозната за младите. Учудвам се, че прави концерт.

• Like 3
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...