Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 @Balkandji1 мисля, че бъркате стрина Здравка с Дилан 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Току що, Andrew Cunanan. каза: @Balkandji1 мисля, че бъркате стрина Здравка с Дилан Много ме кефеше през 2010-2011. Имаше яки песни. 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза: Най-големият хит в кариерата на Гюрулту. Даже в клипа е нетипично за нея женствена и секси. Онзи ден я слушах. Мисля да направя ремастер на клипа. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Помним ли когато Глория позволи на Галена да си снима клипа в личния й музей с кубчета лед?! После нямало колегиалност... 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 1 час , Balkandji1 каза: И кой тогава ги е купил тия близо 400 билета в 2024, щом е била известна само две годин?. Лия е известна почти десетина години и изкарва огромни хитове. Но към днешна дата е непозната за младите. Учудвам се, че прави концерт. Ми за 2 години са я чули 400 валяка. 10 години, ама на Меркурий, не тука. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 35 минути, Just_Me каза: Ама що е толкова лоша 😂 Направо очаквам да напише "ти не знаеше ли, пикло?" 😆 Откакто спря да посещава моя кабинет е все една нервна, сприхава. Така става с напусналите ме пациенти. - Д-р Хинова 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Флописия не направи нито едно средно хитче от песните. Тази и другата от Пашев са напуснали дневният топ 20, баладата и тази с Лъчо даже и в топ 100 не са вече. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Ганев когато направи хитче и ТРИМА текстописци го ос*рат с: "Пий на екс, хабиби! Екс, екс с теб хабиби. Наливай й на екс, я хабиби! Дай ми, дай ми, дай ми, я хабиби! Екс, екс, екс с теб хабиби, дай ми! Екс, екс, екс с теб хабиби, дай ми! Наливай й на екс, я хабиби, дай ми! Дай ми, дай ми, дай ми, я хабиби!" 4 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 1 час , Balkandji1 каза: И кой тогава ги е купил тия близо 400 билета в 2024, щом е била известна само две годин?. Лия е известна почти десетина години и изкарва огромни хитове. Но към днешна дата е непозната за младите. Учудвам се, че прави концерт. Радвам се, че не съм бил роден, когато е спряла да пее. С този си акт е направила само добро на човечеството. 💋 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 18 минути, Andrew Cunanan. каза: @Balkandji1 мисля, че бъркате стрина Здравка с Дилан Не го бъркам, Дилан е готин пич с хетеро имидж, винаги съм го харесвал. Сега ми напомни, че преди 2 години се беше отчел с песен, която ме кефи. Даже гледам дръннала 6.5 млн. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 8 минути, Balkandji1 каза: Откакто спря да посещава моя кабинет е все една нервна, сприхава. Така става с напусналите ме пациенти. - Д-р Хинова Младото жребче явно не я клати достатъчно интензивно или е й било шутчето. Току що, Balkandji1 каза: Не го бъркам, Дилан е готин пич с хетеро имидж, винаги съм го харесвал. Сега ми напомни, че преди 2 години се беше отчел с песен, която ме кефи. Даже гледам дръннала 6.5 млн. Имаш вкус! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Това културно наследство е минало 20М. Есен 2014! ❤️ 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Малоумна стратегия от Алис, затова флопва. Не знам защо чалгоресите си мислят, че като изсипят няколко силни песни - ще станат хитове одма. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 7 минути, Willy каза: Флописия не направи нито едно средно хитче от песните. Тази и другата от Пашев са напуснали дневният топ 20, баладата и тази с Лъчо даже и в топ 100 не са вече. Глупачката реши да се прави на световна звезда и загуби. Вместо да беше пуснала най-яката песен като единствен сингъл... щеше да се открои повече. Сега се набута за 4 песни на куп, от които 3 ще бъдат автоматично забравени и никоя няма да е поне среден хит. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 1 минута, Willy каза: Това културно наследство е минало 20М. Есен 2014! ❤️ а тази - 21 милиона. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Току що, Andrew Cunanan. каза: Малоумна стратегия от Алис, затова флопва. Не знам защо чалгоресите си мислят, че като изсипят няколко силни песни - ще станат хитове одма. Ако са силни ще станат, тук само тази от Пашев звучи хитове, но е 1:1 с много други песни, най-вече с Прощавам ти, която още се върти. Никой не е виновен на Ася, че пусна 4 слаби песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 прием > 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 На кого е музиката на първият им дует? Страшно се открои тази песен тогава с този аранжимент сред всички по-модерни песнички на лято 2014. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Още ми е смешно като се сетя на кого връчиха наградата за Дует на 2014-та, при все, че имахме глобаните хитове Боже прости, Чуй ме; А така, така и Каза ли го в съшата година.😳 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 26 Author Report Share Публикувано Май 26 преди 5 минути, Balkandji1 каза: Глупачката реши да се прави на световна звезда и загуби. Вместо да беше пуснала най-яката песен като единствен сингъл... щеше да се открои повече. Сега се набута за 4 песни на куп, от които 3 ще бъдат автоматично забравени и никоя няма да е поне среден хит. Точно така, нейна грешка си е. Още в началото казах, че ако ги пусне и четирите няма да се забележат. "На екс" и "Беше ли ти яко" са готини и имаха шанс. Уви като си глупав нищо не помага. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 мегафлоп, а фактът, че Емилия я пусна в ден на национален траур.... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 26 Author Report Share Публикувано Май 26 Най-погрешният акъла ми отвя. Сърца изпраща ми, душата вади ми... Не казвам имена, че ще войнааа.. ❤️ Много добро подадение на Ася и Стружаро. 🥰 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Още ми е смешно като се сетя на кого връчиха наградата за Дует на 2014-та, при все, че имахме глобаните хитове Боже прости, Чуй ме; А така, така и Каза ли го в съшата година.😳 Същата мрънка, че не получавала награди на времето.😭 Демото на Боже прости беше по-голям хит от дуета на Счети и Ави Боклуки. *Исках да го постна ама е изчезнало от тубата ХЕЛП * 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 5 минути, Willy каза: На кого е музиката на първият им дует? Страшно се открои тази песен тогава с този аранжимент сред всички по-модерни песнички на лято 2014. На Калин Димитров, а текстът е на Денчева. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Току що, Willy каза: Същата мрънка, че не получавала награди на времето.😭 Демото на Боже прости беше по-голям хит от дуета на Счети и Ави Боклуки. *Исках да го постна ама е изчезнало от тубата ХЕЛП * Лириката на живота ми: "за тебе бих ебaл..." 2014 - GALENA I FIKI - BOJE, PROSTI ( ISKAM TE ) Галена и Фики - Искам те - Videoclip.bg WWW.VIDEOCLIP.BG Гледай 2014 - GALENA I FIKI - BOJE, PROSTI ( ISKAM TE ) Галена и Фики - Искам те, видео качено от lubopitka761, във Videoclip.bg - видео споделяне за всички българи! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари