Stela Публикувано Май 26 Author Report Share Публикувано Май 26 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: някой може ли да обясни как тази песен гони 10 милиона?! Ако беше само на Джена щеше да е по-добре, но и така не е лоша. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза: някой може ли да обясни как тази песен гони 10 милиона?! България - Гърция ..... Не знам там известна ли е тая певица? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 22 минути, Andrew Cunanan. каза: Какво е това мъртвило на хита "Пияни нощи"? Аз се чудя за какво са я поканили. И без нея щеше да е същото. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 1 час , Jouey каза: Това с някаква ирония ли го е написала? 🤣😭 He yce6maM upoHuq преди 1 час , DevilWish каза: @asylum Екстра Нина! Nina Dimitrova Точно така се прави Глория! Браво за подкрепата към Илия Загоров.! Ти си прекрасен човек и няма никаква завист. Знаеш, че ти се възхищавам.! АвторGloria Nina Dimitrova Благодаря ! Ha ge bez HuHa XaH1M! преди 1 час , Just_Me каза: Ама що е толкова лоша 😂 Направо очаквам да напише "ти не знаеше ли, пикло?" 😆 “3akoHu na majka ti” 🤣 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: Дано Сандра Африка страйкне Не сме безгрешни и изтрият версията на Азис и траверса. 🤩 Tpeca cee 🤣🤣🤣🤣 преди 1 час , Stela каза: Топ песничка и секси хитачка! ❤️ Ooo, ma3u Mu e Haū! 😍 преди 1 час , Stela каза: Глория да направи версия на 😁😁😁 ga, ga nee 3a cebe cu ko/\ko e ucmuHcka 🤣 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: Tq q B3e: преди 1 час, DevilWish каза: Много ме кефеше през 2010-2011. Имаше яки песни. Te3u ca qku omckopo: преди 1 час, Fast каза: Онзи ден я слушах. Мисля да направя ремастер на клипа. xumoB xum! преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Радвам се, че не съм бил роден, когато е спряла да пее. С този си акт е направила само добро на човечеството. 💋 3Ha4u He cu pogeH, 6momo o6me cu nee 🤣 преди 1 час, Balkandji1 каза: Не го бъркам, Дилан е готин пич с хетеро имидж, винаги съм го харесвал. Сега ми напомни, че преди 2 години се беше отчел с песен, която ме кефи. Даже гледам дръннала 6.5 млн. Ton xum, acq Go nq oHq geH Ha e/\uHume преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Малоумна стратегия от Алис, затова флопва. Не знам защо чалгоресите си мислят, че като изсипят няколко силни песни - ще станат хитове одма. Ja/\ko, 4e flopnaha s BaHq! Ha3ag cMe om cBema! преди 58 минути, Andrew Cunanan. каза: Още ми е смешно като се сетя на кого връчиха наградата за Дует на 2014-та, при все, че имахме глобаните хитове Боже прости, Чуй ме; А така, така и Каза ли го в съшата година.😳 Mu Ha C4ema mpece6e Mecezu Hapeg. 3ac/\yju cu преди 50 минути, Balkandji1 каза: Аз пък се чудех как първият им дует "Кой ще му каже" стана такъв хит. Знаеш как root-вам за Емилия и песните й ме кефят, но от "Кой ще му каже" ми се повръщаше, а стана един от големите хитове на годината. Един от моментите, в които аз и масите сме на различни честоти. Иначе Ави винаги ми е дразнел с прекалената си превъзбуденост за възрастта си. Абе, чиче, приличаш на 50 годишен, къде ми скачаш като 17-годишно лапе. Поведението му отива на друг тип визия. 3Hae6 /\u, 4e 1-Bo Teogopa q 3anuca? преди 50 минути, Andrew Cunanan. каза: Значи Калин Гюргев можел да пише и хитове, интересно... u Ha TpaqHa npaBe6e xumoBe преди 40 минути, Willy каза: Фики в пика си, Галена актуалната певица на годината, реклама от скандалното демо, семпъл клип с по една визия, заразна мелодия, беквокали от Софи Маринова и инерция от Кой - заслужено първата песен която над 10 дни не падна под 100к и счупи рекорди. До днес още се слуша и прави по 2-2.5М на година. XapecBa Mu noBe4e, Ho He cmaHa oGpoMeH xum kamo 1-Buq uM. Mapa u C4ema bqxa no-xumoBu преди 31 минути, Andrew Cunanan. каза: дайте заглавие на този кадър. “Qjte mi potkata” преди 29 минути, Balkandji1 каза: Представяте ли си да беше паднал, докато я носи? 😂 6me6e ga e ukoHu4eH MoMeHm u go gHec преди 27 минути, Emanuela.Carey каза: Факта че от целия “албум” беше решила че точно тази песен е най-подходяща да бъде изпята с бенд в зала пълна с хора, очакващи гръцка звезда и облечена в пелерина >>> Cynep e. OmuBa ú ga nee c opkecmAp Ha COTagjuūkama преди 27 минути, Willy каза: КАКВО Е ТОВА СТИГААА💀 Kak He 3Hae6! CpaMoma! преди 24 минути, Andrew Cunanan. каза: Какво е това мъртвило на хита "Пияни нощи"? 1-Ba neceH u mo Ha MaHGa/\u nee. ga He Muc/\u6, 4e ú 3Haqm necHume c/\eg 2015 преди 22 минути, Balkandji1 каза: Заслуженото. Не знам как някой може да я харесва тази незапеваема песен. Сигурно е купувала гледания тая неприятница. A3 q xapecBaM 🤣 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 3 часа , DevilWish каза: Ама какво е това? Сериозно ли? Камелия знае ли за този "опит за хит"? По-скоро напъните в тоалетната ще са по-голям хит. Камелия какво има да знае за песента на Лия? Луда по тебе се води кавър на Лепа Брена, а тези на Лия, Кали, Тутурутка, Радо Шишарката и други са на гръцкия оригинал. Поради липсата на уредени права си е честа практика да има повече от една версия по онези години. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 4 минути, Lelqtian каза: Камелия какво има да знае за песента на Лия? Луда по тебе се води кавър на Лепа Брена, а тези на Лия, Кали, Тутурутка, Радо Шишарката и други са на гръцкия оригинал. Поради липсата на уредени права си е честа практика да има повече от една версия по онези години. Не знаех за тези версии. Я да си ги пусна.... Първо гръцката версия ли е или тая на Брена? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 1 час , Stela каза: Глория да направи версия на 😁😁😁 Защото тя не е? Иначе не виждам какво е общото между истинските жени и пост-оп-а Гюрулту, властелинката на шЪмарите. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 1 час , DarkChild каза: Ми за 2 години са я чули 400 валяка. 10 години, ама на Меркурий, не тука. 400 билета защото не е уцелила деня и мястото. Ако беше на Капитан Андреево, със сигурност щеше да добави поне една допълнителна нула към бройката. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 49 минути, Andrew Cunanan. каза: Какво е това мъртвило на хита "Пияни нощи"? Нито са пияни още - виж че още си наливат хората, нито е нощно време? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 На коя колежка е посветил песен Радо Шишарката? Току що, Lelqtian каза: Нито са пияни още - виж че още си наливат хората, нито е нощно време? Татяна работи с Асенов и ще направи своя версия на "Пияни нощи" - "Насрани гащи"! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 42 минути, Stela каза: Ако беше само на Джена щеше да е по-добре, но и така не е лоша. А ако беше и без Джена, щеша да е дори още по-добре. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 37 минути, DevilWish каза: България - Гърция ..... Не знам там известна ли е тая певица? Джена не е известна дори в Катуница, защо другата мома трябва да е известна в Гърция? 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 16 минути, DevilWish каза: Не знаех за тези версии. Я да си ги пусна.... Първо гръцката версия ли е или тая на Брена? Гръцката е от 1994, Брена - 96та. Just a moment... WWW.WHOSAMPLED.COM 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 7 минути, Lelqtian каза: Гръцката е от 1994, Брена - 96та. Just a moment... WWW.WHOSAMPLED.COM Брена е плагиатствала ? 😮 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 💀 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Ядрена война в поп фолка: Галена и Галин сипят ужасяващи зап... WWW.MARICA.BG Галена не е на себе си от случилото се и заради Галин се наложи на осуети плановете си за своя рожден ден, който беше на 21 май Зад кулисите на фолка г... коя от двете е Путин и коя дядката от САЩ? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 1 минута, Willy каза: 💀 Галин ту хев а концертъ... ин дъ... английско школо... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Цвети Янева по време на снимките на "Пей сърце" в Махалата: 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Единствените изпълнители с над 100 хлд. последователи в Spotify: 1. Галена - 252,682 2. Преслава - 205,377 3. Меди - 146,911 4. Криско - 121,084 5. Галин - 120,383 6. Тони Стораро - 116,619 7. Фики - 112,840 8. Азис - 111,167 9. Емануела - 105,366 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза: Ядрена война в поп фолка: Галена и Галин сипят ужасяващи зап... WWW.MARICA.BG Галена не е на себе си от случилото се и заради Галин се наложи на осуети плановете си за своя рожден ден, който беше на 21 май Зад кулисите на фолка г... коя от двете е Путин и коя дядката от САЩ? Ама че въпрост - очевидно Доня Галина е с п*тката, а за Дядо Гален не знаех че за десет дена екскурзия импровизирана ексКУРзия с Азиска и другата неизвестна труженичка от народа е взела гражданство, но така да бъде. Дядо Гален е от Сащ. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 2 минути, Willy каза: Единствените изпълнители с над 100 хлд. последователи в Spotify: 1. Галена - 252,682 2. Преслава - 205,377 3. Меди - 146,911 4. Криско - 121,084 5. Галин - 120,383 6. Тони Стораро - 116,619 7. Фики - 112,840 8. Азис - 111,167 9. Емануела - 105,366 А Конди написа, че били втръснали? НА КОГО питам аз?! Топ 10 е общо взето - мъже + лидерките + куин ъф оцко мюзик. Жалко, че Емрах не е напазарувал и тук 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 26 Author Report Share Публикувано Май 26 Някой помни ли я? 😁😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 11 минути, Willy каза: 💀 Skillfully enters .... Може и така да му казват вече, но не е ли обратното? Donya Galina is well known for successfully being entered .... 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 4 минути, Stela каза: Някой помни ли я? 😁😂 с тоя псевдоним не е имала шанс изначално. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 26 Author Report Share Публикувано Май 26 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: с тоя псевдоним не е имала шанс изначално. Нормално.. и аз не си я спомням. Мернах я в някаква ретро чалга група във фейса. 😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари