Stela Публикувано Май 26 Author Report Share Публикувано Май 26 преди 4 часа , Willy каза: Аз все пак се надявам тайничко да му направи мръсно и гадно. И аз, ама му стига и факта, че никога през живота си няма да види така мечтания дует с нея. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 26 Author Report Share Публикувано Май 26 преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза: Защо проявявате двойни стандарти и не плюете Галена, че саботира Теодора, купувайки оригинала на неин хит и давайки го на Дончо? Ама скъпи, песента не е на Теодора, а е гръцка в оригинал. 😉 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 A3 cu cMeHux MHeHuemo! TpqbBa/\o e ga nycHe neceHma u Hu6mo ga He om/\aGa 3apagu pa3He nega/\e! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 2 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 2 минути, asylum каза: A3 cu cMeHux MHeHuemo! TpqbBa/\o e ga nycHe neceHma u Hu6mo ga He om/\aGa 3apagu pa3He nega/\e! Дано някой я пусне в ютюб и да надмине другата версия. Това ще е яко! 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 26 Author Report Share Публикувано Май 26 преди 4 часа , Balkandji1 каза: Кои например? Че написа "Здрава съм", не отивайки на събитие, на което щяха да се подиграят на една от най-успешните й години. То това не е скандал и интрига, а начин да покажеш достойнство. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 5 часа , Just_Me каза: Ааа за Галена е правил хубави песни 😁 Но специално заради @THE IIconic ще изредя само песни на Преслава, по които е работил Калин (музика или аранжимент) 😂 По моята кожа; Пиши го неуспешно; Бързо ли говоря; Силните мъже; Пази се от приятелки; Зле разпределени; Откакто те познавам; От добрите момичета; Помощ и тн. Преслава??? Тая никаквица? Не се излагай скъпа 😘 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 26 Author Report Share Публикувано Май 26 преди 4 часа , Willy каза: Хората ти споделя вътрешно инфо и не цитират само клюкарски сайт, ама като си решил да се правиш интересен - нека.😂 То вътрешното инфо не му изнася, защото не може да нахейти Галена. Статията му дава поле да действа. Пък го подозирам, че го прави нарочно. Нали @meleto, признай си греха... 😁😁😁 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 33 минути, Stela каза: Кога пък е ревала за награди Галена? Други са го правили и то много пъти, но не и Галена. Нито пък е получила нещо незаслужено и по милост. В скандали също не се е замесвала и винаги е избягвала такива неща. Никога не е плюла по колеги, нито се е изказвала негативно за някого. Права си. 2006 Галена Мис Секси 2006 Галена Годишни награди на списание „Блясък“ Удар на годината Галена Награди на списание „ОК“ Мис опасни връзки 2009 За последно Годишни награди на радио „Романтика“ Песен за секс Галена „Best Erotic Model“ Секс идол на годината 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Толкова се чудиха какво да й пробутат 2004-5-6, че Мис секси беше най-удобно.. Галена Годишни награди на радио „Романтика“ Изпълнител на авантюра Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 27 минути, DevilWish каза: преди 4 минути, meleto каза: Толкова се чудиха какво да й пробутат 2004-5-6, че Мис секси беше най-удобно.. Галена Годишни награди на радио „Романтика“ Изпълнител на авантюра Tu cuGypHo pogHuHume cu He no3HaBa6 mo/\ko3, ko/\komo npu3oBeme Ha G 😅 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Току що, asylum каза: Tu cuGypHo pogHuHume cu He no3HaBa6 mo/\ko3, ko/\komo npu3oBeme Ha G 😅 Някои хора можем да търсим в Уикипедия. Отне ми 20 секунди да копи-пейстна. Образовай се. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 1 минута, meleto каза: Някои хора можем да търсим в Уикипедия. Отне ми 20 секунди да копи-пейстна. Образовай се. HanpomuB, Hau3ycm 3Hae6. noHe 3a 4-mu nam koMeHmupa6 mo4Ho moBa 😉😛 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Току що, asylum каза: HanpomuB, Hau3ycm 3Hae6. noHe 3a 4-mu nam koMeHmupa6 mo4Ho moBa 😉😛 Нормално да запомня след 4 пАти. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 26 Author Report Share Публикувано Май 26 преди 11 минути, meleto каза: Права си. 2006 Галена Мис Секси 2006 Галена Годишни награди на списание „Блясък“ Удар на годината Галена Награди на списание „ОК“ Мис опасни връзки 2009 За последно Годишни награди на радио „Романтика“ Песен за секс Галена „Best Erotic Model“ Секс идол на годината Не очаквах да си чак толкова голям фен, изнанада ме. 😁 Говорихме за музикални награди, а от изброените от теб само на радиото е такава. И тя не е по милост както намекваш. Песента си е секси отвсякъде. Не виждам и коя от другите е по милост. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 1 минута, Stela каза: Не очаквах да си чак толкова голям фен, изнанада ме. 😁 Говорихме за музикални награди, а от изброените от теб само на радиото е такава. И тя не е по милост както намекваш. Песента си е секси отвсякъде. Не виждам и коя от другите е по милост. Хахахахахаххаах Ми до 2007ма почти всичко е секси награди, като такива се прокрадват до 2014. Ако бях на Жалка щях да ги отказвам, все пак нали е сериозна ПЕВИЦА. Да ти дават награди за оцеляване, а не за музика си е доста жалко. Даже е по-зле, че не са музикални ахаах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 ❤️ 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 19 минути, meleto каза: Хахахахахаххаах Ми до 2007ма почти всичко е секси награди, като такива се прокрадват до 2014. Ако бях на Жалка щях да ги отказвам, все пак нали е сериозна ПЕВИЦА. Да ти дават награди за оцеляване, а не за музика си е доста жалко. Даже е по-зле, че не са музикални ахаах Ми малко избирателно ти е търсенето До 2007ма Мис Секси е единствената награда, тя и натова тряя се радва, че някой в офиса не е виждал нормална жена и има извратен вкус тая, та са я награди с това. Иначе Най-прогресиращ изпълнител на годината – Галена (2007) Рингтон на 2007 – Галена – Утешителна награда Най-прогресиращ изпълнител на годината – Галена (2008) Дискотечен хит на 2008 („Планета Пайнер Клуб“) – Галена – Знам диагнозата Рингтон на 2009 – Галена – За последно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 26 Author Report Share Публикувано Май 26 преди 23 минути, meleto каза: Хахахахахаххаах Ми до 2007ма почти всичко е секси награди, като такива се прокрадват до 2014. Ако бях на Жалка щях да ги отказвам, все пак нали е сериозна ПЕВИЦА. Да ти дават награди за оцеляване, а не за музика си е доста жалко. Даже е по-зле, че не са музикални ахаах Айде сега ти почна да го извърташ на периоди и години чак. Другите все едно не са получавали разни наградки от списания. Както сега от разни страници във фейса и инста. Нелепо е да ги свързваш с темата ни на разговор. Дай нещо по-сериозно ако може. 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Ама я от кой си е откраднал Илиян - "С тебе ми е най-сладко"...... песен от 1999 година! Това май не сме го коментирали. А сигурно се води авторска! Ха ха ха! 1 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Това е най-яката песен на кака Цеци! Когато беше хит колко съм си я въртял на касетката.... Какви аранжименти имаше тогава... И още.. Тая я гледах на видеокасета на видеото: И още.. И.. НАЙ-ЯКАТА ХИТАЧКА 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 11 часа , Willy каза: Десовите как ще коментират че Счети сама си преписа титлата най-ангелски глас?!😭 La gran actriz Emilia Valeva de Bashur en 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 5 часа , DevilWish каза: Ама я от кой си е откраднал Илиян - "С тебе ми е най-сладко"...... песен от 1999 година! Това май не сме го коментирали. А сигурно се води авторска! Ха ха ха! uMa6e u o6me Bepcuu, Ho xum /\uq e Haū! преди 6 часа , meleto каза: Хахахахахаххаах Ми до 2007ма почти всичко е секси награди, като такива се прокрадват до 2014. Ако бях на Жалка щях да ги отказвам, все пак нали е сериозна ПЕВИЦА. Да ти дават награди за оцеляване, а не за музика си е доста жалко. Даже е по-зле, че не са музикални ахаах u kBo om mBa… noc/\e Ha/\u B3e Go/\eMu npu3oBe. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Ако ша ги мерим така, Лиса Толбухинска може да е била Певица на годината един път много пъти, но кога е била Мис Секси? 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 6 часа , DevilWish каза: Ама я от кой си е откраднал Илиян - "С тебе ми е най-сладко"...... песен от 1999 година! Това май не сме го коментирали. А сигурно се води авторска! Ха ха ха! На Илиян е версия на 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари