Stela Публикувано Май 27 Author Report Share Публикувано Май 27 преди 12 часа , Balkandji1 каза: Брутален хит, отново в топ 20 една година след премиерата си: Не ми е на сърце тази песен, но определено беше голям хит. Задържа се дълго време и особено по клубовете беше много вървежна. Сега по баловете явно ще има още инерция. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 27 Author Report Share Публикувано Май 27 преди 8 часа , Balkandji1 каза: Съди? От къде е инфото? Жълти предположения. Никъде не са казвали, че ще съдят. Както бяха писали и за датата на албума, че е 21-ви, а то не е обявявано изобщо. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 27 Author Report Share Публикувано Май 27 преди 4 часа , meleto каза: Това е толкова нелепо, че чак кефи За първи път Ванчелина звучи добре вокално. Поздравления за обработката. Сам си показа липсата на вкус. Вземи някакви мерки, че почваш да ме притесняваш. 😁😁😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 6 часа , Stela каза: Сам си показа липсата на вкус. Вземи някакви мерки, че почваш да ме притесняваш. 😁😁😁 Tyū e noBceMecmeH xum, nogaū canyHa, Ma 🤣 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 59 минути, asylum каза: Tyū e noBceMecmeH xum, nogaū canyHa, Ma 🤣 Истински вселенски хит! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Пазарувала е гледания, снощи беше на 5 хиляди - сега на 133 хиляди 4 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 3 минути, Emanuela.Carey каза: Пазарувала е гледания, снощи беше на 5 хиляди - сега на 133 хиляди Тази жена си живее в собствен свят.. жалко за предната песен, която е супер яка. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 10 часа , DevilWish каза: Този подкаст ако не се лъжа е от миналата година - февруари или преди това... Аз започнах да го следя на по-късен етап и успях да изгледам всичко. Моето мнение е, че има някои неща които не са по темата. Тази жена специално, Сара Маринова беше интересен гост, но се е случвало да кани и хора които казват неща с които не съм съгласен. Иначе първите епизоди са интересни. Честно казано ми се иска да направи песен с поп-фолк звучене. Уникално изпълнява "Песен за Червената шапчица". Не знам. Пееща е. Но например това го е изпяла ужасно Иначе това май си остана най-доброто й 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 17 минути, Emanuela.Carey каза: Пазарувала е гледания, снощи беше на 5 хиляди - сега на 133 хиляди Реални са. Както се вижда коментари и лайкове също си е купила. Вече е напълно невъзможно да хванем, когато купуват. Освен когато флопнат изведнъж, щото не им се плаща повече. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 46 минути, Emanuela.Carey каза: Пазарувала е гледания, снощи беше на 5 хиляди - сега на 133 хиляди 3a6mo He e u3mpuma e BajHuqm ? 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 11 часа , FolkEmpire каза: Когато излезе Диамант-а, страшно много ме зариби. Но сега като си я пусна е страшна какафония и това викане: ААааАааа-Аа-а-а... Е отвратително. Инструментала само си го пускам. Иначе друга песен която ми харесва нейна е една на Пашев точно заради музиката там. Когато Пашката правеше готини песни. И гласа й тук не дразни толкова. На мен след "Диамант" любима ми е тази 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 1 час, meleto каза: Не знам. Пееща е. Но например това го е изпяла ужасно Иначе това май си остана най-доброто й И на мен това ми е любимата песен. Дуета със Слави - "Жестока" също. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 3 часа , meleto каза: Не знам. Пееща е. Но например това го е изпяла ужасно Иначе това май си остана най-доброто й Доста добре бих казал поне за мен. В сравнение с крякането на Цура Граховото Зърно. Но музиката ме удря яко и като я слушам песента съм с наострен слух към нея. Китарки, барабани, и Невенка малко ми бяга от слуха докато слушам само музиката преди 2 часа , DevilWish каза: На мен след "Диамант" любима ми е тази Тук като почна да прави мазнотиики. Вече почна да не ме кефи особено. преди 2 часа , DevilWish каза: И на мен това ми е любимата песен. Дуета със Слави - "Жестока" също. Като беше в Мюзик Айдъл и ми беше фаворитката. И исках тя да спечели. Онзи другия не ме кефеше с нея където бяха на финал Като й казват, че печели, как си криви главата И Саня преди да стане злодеят на бг поп музикалния бизнес 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Мария ако иска хората да я приемат поне 5% на сериозно да работи само с Ганев. Той има талант да преправя гласове на мутанти и да ги прави поносими. Или да пробва пак да пее в по-ниски тоналности. Не знам от какъв зор пищи. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 19 минути, FolkEmpire каза: Доста добре бих казал поне за мен. В сравнение с крякането на Цура Граховото Зърно. Но музиката ме удря яко и като я слушам песента съм с наострен слух към нея. Китарки, барабани, и Невенка малко ми бяга от слуха докато слушам само музиката Тук като почна да прави мазнотиики. Вече почна да не ме кефи особено. Като беше в Мюзик Айдъл и ми беше фаворитката. И исках тя да спечели. Онзи другия не ме кефеше с нея където бяха на финал Като й казват, че печели, как си криви главата И Саня преди да стане злодеят на бг поп музикалния бизнес И на мен ми беше любимка. Даже ми е фаворит от всички формати. Любимият ми глас ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 23 минути, Emanuela.Carey каза: Мария ако иска хората да я приемат поне 5% на сериозно да работи само с Ганев. Той има талант да преправя гласове на мутанти и да ги прави поносими. Или да пробва пак да пее в по-ниски тоналности. Не знам от какъв зор пищи. Тази песен не е нейната. Последните две са страхотни, не знам защо й трябваше и при това с това нещо да прави дует... Текста на Джери е променен, за това може би са се писали за текстописци. Сега най-много да възродят хита на Теодора и да започне да се върти в тик-ток. Със сигурност хората ще слушат тази версия. Трябваше да вземе друга песен Мария... Нека прави кавъри, но вече пяти песни.... "Давай, газ" е най-яка за момента. Джена поне си направи нейна стара песен с Джордан. На Янева се получи най-добре. В момента държи хит! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Очакваме и мами да изгърми до 3 дни. И тя като Мария като обяви нова песен и не я бави седмици. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 ❤️❤️ 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Започва да става хит. Повишение с около 20К в сравнение с предния ден: 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 13 минути, Balkandji1 каза: Започва да става хит. Повишение с около 20К в сравнение с предния ден: Хит ще е. Песента си е с потенциал, но факт, че Емануела я прави. Трябва първо нейното име да изпишат. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 13 минути, Emanuela.Carey каза: Ужас. Поредната чи*ия 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 12 минути, THE IIconic каза: Ужас. Поредната чи*ия 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 1 час, Balkandji1 каза: Започва да става хит. Повишение с около 20К в сравнение с предния ден: Песента има хитов заряд, ама текста, смесицата между двамата и цялостният продукт не ме грабва. Ще си има там 7-8-9М за година, май, но далеч от голям хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 ❤️❤️❤️ 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари