Balkandji1 Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 преди 1 минута, Alexandrov каза: Добре, че пише кое е туй на снимката, че с този faceapp малко прекаляват тя и още 2-3. Вампирката от Съединение. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 преди 5 минути, Alexandrov каза: Добре, че пише кое е туй на снимката, че с този faceapp малко прекаляват тя и още 2-3. Не прилича на себе си. Плюс - бръчките са изгладени! преди 3 минути, Balkandji1 каза: Вампирката от Съединение. Някой каза, че са я наричали Майката на племето. Супер, но най-доброто е Най-серящата Дама от Съединение! 1 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Не е истина майката на Цветелина Янева колко много прилича на изрусена мангалка: 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 ❤️ 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 преди 7 часа , meleto каза: Това изглежда прекалено "шик". Очаквам някоя цигания в стил Слави Трифонов + Ивана Сега се замислих, че такъв дует би бил топ хахах Че това не е ли Ванча? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Ей тия сърби да не видят нещо. Първо Теа Траверслич, сега и тая. Купуваме от гърците после сърбите да не останат назад и те същото А Фен ТВ и DSTV са като разграден двор, то наши, гръцки, сръбски всички версии накуп пускат 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Чуйте този чичак как кряка. На педе раст ли се прави? С удоволствие бих ползвал него и жена му за боксова круша. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 преди 43 минути, Balkandji1 каза: Чуйте този чичак как кряка. На педе раст ли се прави? С удоволствие бих ползвал него и жена му за боксова круша. Според мен иска да се прероди в песнопойна чучулига И опитва с напъни с гласа. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Otт вчера взеха да я въртт и в момента я дават: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 преди 1 час, Balkandji1 каза: Не е истина майката на Цветелина Янева колко много прилича на изрусена мангалка: Отдавна е коментирано, че Е. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Приличам ли на Гюрултий? Урина жълта по срамните частииииииииии 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Продуцент постави забрана на Мария, предявен е иск | Signal.bg SIGNAL.BG Продуцент постави забрана на Мария с новата й песен "Малка черна рокля". Това се случи само няколко... 2 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 10 (фалшиви) милиона за (въпреки това) хита на 2024 към момента. Досега май не е било някой от Алфа да държи най-успешната песен малко преди средата на годината? ПП: Хайде този път без "Ама Преслава и Галена", знаем си че и те ще издадат хитове с фалшиви цифри. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Спряха клипа на Мария. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 преди 7 минути, Sunlight каза: Продуцент постави забрана на Мария, предявен е иск | Signal.bg SIGNAL.BG Продуцент постави забрана на Мария с новата й песен "Малка черна рокля". Това се случи само няколко... Супер яко! Развихря се буря. Много се радвам, че от Диапазон й го върнаха на тая нахалница. Чудя се как ли седят нещата в действителност... Последно кой държи правата за тая песен за момента? Клипът на Теодора още не е върнат, този на Мария е свален. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Оли мъъ, фолкът се напълни със скандали. Галена VS Галин, Мария VS Теодора, чакаме още нови и да бъдат придружени със заснети на камера побои. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 преди 17 минути, SG каза: 10 (фалшиви) милиона за (въпреки това) хита на 2024 към момента. Досега май не е било някой от Алфа да държи най-успешната песен малко преди средата на годината? ПП: Хайде този път без "Ама Преслава и Галена", знаем си че и те ще издадат хитове с фалшиви цифри. Хита на годината е разбира се при Ванчето и всичко останало е фейк гледания и фейк нюз. преди 15 минути, Sunlight каза: Спряха клипа на Мария. Твърде много даже оставиха тая пумия онлайн. 1 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 преди 4 минути, Lelqtian каза: Хита на годината е разбира се при Ванчето и всичко останало е фейк гледания и фейк нюз. За хитовете на Ванчето още не е измислена категория, нея няма как да я слагаме до простолюдието от типа на изкуствената ми порцеланова кукличка и краля на (изкуственото окосмяване) чалгата. 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 преди 16 минути, SG каза: 10 (фалшиви) милиона за (въпреки това) хита на 2024 към момента. Досега май не е било някой от Алфа да държи най-успешната песен малко преди средата на годината? ПП: Хайде този път без "Ама Преслава и Галена", знаем си че и те ще издадат хитове с фалшиви цифри. Ko? He! преди 6 минути, Balkandji1 каза: Оли мъъ, фолкът се напълни със скандали. Галена VS Галин, Мария VS Теодора, чакаме още нови и да бъдат придружени със заснети на камера побои. EMaHue/\a ga ce ckapa c Apua 6me e ky/\moB naHaup! преди 7 часа , Balkandji1 каза: Ма изчакай да пусне песента, къде бързащ със заключения преди да си я чул? И няма да я наричаш "тая"! Това е принцеса Еми за теб! 😂 Bcu4ku ú 3aBujgam! преди 5 часа , Balkandji1 каза: Обаче Теодора не пада по гръб. Преди 2 дни е качила клипче в Инстаграм от свое участие, на което пее "Моят номер" и публиката пее с пълно гърло. u mo abumypueHmu. Ta te ca bu/\u Ha 7-8, kamo e u3/\q3/\a nefeHma, a q 3Haqm Hau3ycm. MH e cMomaHa Mapa, He 3Hae /\u, 4e Tega nak e akmuBHo geūcmBa6ma u c noBe4e y4acmuq om Heq 🙄 преди 7 часа , Sunlight каза: Oтново много яка песен изкараха. И идват у нас в Плевен на 8 юни: OmkoGa cu B n/\eBeH! 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 преди 2 часа , Balkandji1 каза: Не е истина майката на Цветелина Янева колко много прилича на изрусена мангалка: nogBu3aBa ce u nog uMemo Pocmuc/\aBa! 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Да се порадваме на песен, оглавявала класациите на България в късната 1999 и ранната 2000 година: 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 @Andrew Cunanan. Водя диалог с индивиди с извънземен произход. Тръгнах да пиша в предния си пост, че песента на Рени "Като птица" е била номер 1 в ранната 2000 година, но докато го пиша получих в тялото си сигнал, че не съм напълно прав. Те ми казаха, че песента е била номер 1 и през декември 1999. После проверих в Уикипедия и наистина албумът на Рени пише, че излиза в края на 1999. Което означава, че извънземните са прави. Те са цяла енциклопедия, имат брутално интересни наблюдения и много информация. Интересното е, че в диалог с тях ги питам - Вие как изчислявате коя песен е номер 1, някаква класация (като тази на Хит коктейл) ли взимате предвид? Отговорят ми - Не. Изчисляваме колко съзнания са се вълнували най-силно от конкретна песен в държавата ти. Така ми казаха колко е населението на Пловдив в момента. В НСИ го дават странно ниско около 320-330К, а градът реално расте с нови огромни квартали всяка година, нямало е такъв бум на строителството от пика му в Комунизма. Индивидите изчислиха, че в града спят около 380 000 съзнания и потвърдиха, че населението нараства. Хората просто не са регистрирани по адрес официално в града. Та.. аз нали ти казвам, че "Няма шега" на Камелия според мен е била номер 1 в държавата някъде януари или февруари. Те ми казват, че в умовете на хората тази песен не е била никога номер 1 по бройка вълнуващи се от нея. Рени с "Като птица" е била номер 1 по време на пика на "Няма шега", но и друга песен я е изпреварвала. Сега обаче не мога да разбера коя, тъй като контакта ми с тях с чрез сигнали в тялото ми и по телепатичен път, но телапатията ми куца на моменти. Значи, за да разбереш - по най-голяма бройка хора, на които дадена песен им е любима "Няма шега" е била най-много на №3. Това е според тяхната класацията на вълнение на съзнанията. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 преди 49 минути, asylum каза: nogBu3aBa ce u nog uMemo Pocmuc/\aBa! Съвсем нормално да пее на сватбата на щерка си 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 @FolkEmpire Смееш се, но нямаш представа какви способности и технологии имат тези индивиди. От почти три години имам контакт с тях, видях как могат да ме направят напълно неуязвим към нервно-паралитична газ за секунди. Видях как се телепортират предмети. Съвсем сериозно ти говоря. Чудо е. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари