Willy Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 1 час, DanielPiliov каза: Реално истинските хитове, които имаме са: “Мой си мерак” - няма второ мнение, всички видяха истерията още преди да излезе и най-хубавото Галин не купи нищо! ”Топ, топ, топ” - въобще не съм я харесвал, но факт - хит е. “Окадар” - това предстои да избие рибата лятото! “Мама миа” - определено се хареса, ще се слуша във времето ”Пуши пуши” - пълна простотия, но зарибява яко, хитче. “Да ѝ приседне” - макар и с по-малко гледания в тубата, в дискотеките се избухва много! Янева с втори пореден флоп. Джена и Джордан как имат над 2М вече, песента я пуснах точно 1 път и не я изслушах дори докрай, а и от никъде не съм я чувал? Галин не купи нищо??? Мерака постоянно скачаше-падаше преди да се стабилизира на 100к. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 1 час , DanielPiliov каза: Янева с втори пореден флоп. Джена и Джордан как имат над 2М вече, песента я пуснах точно 1 път и не я изслушах дори докрай, а и от никъде не съм я чувал? И аз не мога да си обясня, страшно клиширана и скучна ми изглежда песента, но е факт, че се представя повече от добре с трафика. Очевидно е по-голям хит от на Янева "Невиждани очи", която няколко пъти оглави класацията с реклама. Извънземните, с които общувам снощи ми казаха, че най-харесваната песен от най-много българи в момента в страната е именно песента на Джена и Джордан. 🤨 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 След като рекламата на Цветелина Янева свърши: Вече втора в страната и най-добрият ден, откакто е излезнала: 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Биляниш и Димов се пробват за топ 10 хит с новата си рап-зарибявка: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Диона снима нов клип днес, треперете! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Това, че слушаш чалга, не значи, че си лесна. Това, че слушаш джаз, не гарантира, че си тесна. хах 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 19 минути, BobiTo каза: Диона снима нов клип днес, треперете! Тоя не е ли зад решетките вече, където му е мястото? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 15 минути, Gerganafen каза: Тоя не е ли зад решетките вече, където му е мястото? Не, има дует с Биляниш и дует с грък, които снима днес, но в края на това видео може да видиш мечтата ти да е зад решетките. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Да не би Галена пак да прави обратно броене и на #2024 да покаже новия албум 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 3 минути, Emanuela.Carey каза: Да не би Галена пак да прави обратно броене и на #2024 да покаже новия албум Изпуснала е 2006 и 2007 (Душата ми крещи от Нов Фолк). 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 2 часа , Balkandji1 каза: И аз не мога да си обясня, страшно клиширана и скучна ми изглежда песента, но е факт, че се представя повече от добре с трафика. Очевидно е по-голям хит от на Янева "Невиждани очи", която няколко пъти оглави класацията с реклама. Извънземните, с които общувам снощи ми казаха, че най-харесваната песен от най-много българи в момента в страната е именно песента на Джена и Джордан. 🤨 А песента им е от преди 2006 година Старите песни, които не са били хитове на нов глас - днес са хитове! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Мария разкри кой стои зад атаките към нея и спрения нов клип, закани се остро: Действията са неадекватни и от личен сантимент | Signal.bg SIGNAL.BG Мария разкри кой стои зад спрения й нов видеоклип "Малка черна рокля" и обвини шефа на Диапазон рекърдс Ненчо Касъмов в некоректност, породена от личен 😮Фолк Звездата Мария претърпя пореден удар в кариера си . „Новата“ й... WWW.FACEBOOK.COM 😮Фолк Звездата Мария претърпя пореден удар в кариера си . „Новата“ й песен „Малка черна рокля“, която от два дни ударно набира популярност, бе внезапно... Всичко окей което казва, но припевът и текста които са писали за Теодора са си същите...... Защо не е сменила текста, както е направил Супер Саш с неговите куплети и даже го няма името на текстописеца който е писал текста за Теодора? 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 13 минути, Emanuela.Carey каза: Да не би Галена пак да прави обратно броене и на #2024 да покаже новия албум Не вярвам да не зачита първия си албум, все пак нали отбелязва 20 години през 2024. А не виждам преди "След 12" да е показала дебютния албум. Явно просто така е снимала касетката. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Помним ли? Този смешник да си отваря устата само за свирки, че сам си противоречи. 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 9 минути, DevilWish каза: Мария разкри кой стои зад атаките към нея и спрения нов клип, закани се остро: Действията са неадекватни и от личен сантимент | Signal.bg SIGNAL.BG Мария разкри кой стои зад спрения й нов видеоклип "Малка черна рокля" и обвини шефа на Диапазон рекърдс Ненчо Касъмов в некоректност, породена от личен 😮Фолк Звездата Мария претърпя пореден удар в кариера си . „Новата“ й... WWW.FACEBOOK.COM 😮Фолк Звездата Мария претърпя пореден удар в кариера си . „Новата“ й песен „Малка черна рокля“, която от два дни ударно набира популярност, бе внезапно... Всичко окей което казва, но припевът и текста които са писали за Теодора са си същите...... Защо не е сменила текста, както е направил Супер Саш с неговите куплети и даже го няма името на текстописеца който е писал текста за Теодора? Стига с тая. Как така си е платила и текст, и музика, и всичко, като за текста не бяха кредитирали оригиналния текстописец, т.е. направо си го присвоиха? Ако Диапазон нямаха основание и документи, YouTube нямаше да изтрият клипа. Колкото повече дърдори, повече се омазва. Иначе аз чух нейната версия само един път, но май и текстът на Джери си беше непроменен. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Къде да се наредя да ми платят да я последвам? 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 14 минути, Gerganafen каза: Иначе аз чух нейната версия само един път, но май и текстът на Джери си беше непроменен. Не, текста на Супер Саш и Диджей Джери са различни. Но това не означава, че не трябва да пише името на автора на песента на Теодора щом като не е сменила текста. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Вая обяви че ще качи новата си песен (която е готова от месеци) в собствения си канал, където дебютира като “Валентина”. @asylum @THE IIconic https://youtube.com/@vaya_music?si=LmtHRawNap34fzi7 1 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 15 минути, DevilWish каза: Не, текста на Супер Саш и Диджей Джери са различни. Но това не означава, че не трябва да пише името на автора на песента на Теодора щом като не е сменила текста. Тази част на Саш си е същата, намерих клипа във фейсбук страница: Не можеш ли сега? Поне звънни кога. Кажи си само номера за контакти с мен. Т.е. 90% от текста им си е същия като на Теодора и Джери. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 57 минути, Emanuela.Carey каза: Да не би Галена пак да прави обратно броене и на #2024 да покаже новия албум По-скоро смята, че дори и 15 години не може да празнува от началото на кариерата си през 2024 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 15 минути, Gerganafen каза: Тази част на Саш си е същата, намерих клипа във фейсбук страница: Не можеш ли сега? Поне звънни кога. Кажи си само номера за контакти с мен. Т.е. 90% от текста им си е същия като на Теодора и Джери. Точно..... само онзи рефрен за пари, коли,жени.... 90%, но то е взето най-хитовото което го пее Теодора. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 1 минута, DevilWish каза: Точно..... само онзи рефрен за пари, коли,жени.... 90%, но то е взето най-хитовото което го пее Теодора. Ключовото в мъжката част, връзката с текста на Мара/Теда: "кажи си само НОМЕРА" Сашка го е откраднала от Джери, все тая че дрънка за пари, коли и жени. Където 90%, там и 100%. Така че да млъкнат вече. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 8 минути, Gerganafen каза: Ключовото в мъжката част, връзката с текста на Мара/Теда: "кажи си само НОМЕРА" Сашка го е откраднала от Джери, все тая че дрънка за пари, коли и жени. Където 90%, там и 100%. Така че да млъкнат вече. Така е. След Фики и Мира - тези. Преди тях Малина и Ая Вместо с хитове тази година - чалгата е интересна със скандали и сеири. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Взехме първо място от Алоха Мюзик в Спотифай и Apple Music В Тикток също има доста постове с хиляди лайкове че песента е поставила началото на лятото. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Значи вероятно Диапазон са свалили парчето на Мария заради неуредените права на текста, което си е кражба от страната на Мария. В обръщението си тя нищо не казва за текста, а е очевидно, че е купила правата върху музиката. Колко е глупава само... 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари