Fast Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Току що, meleto каза: Съвсем не е така. В големите градове може и да няма този елемент, но всичко извън София си беше соц история. Хората се познават. Ако търсиш албум на Азис - целото населено място ще знае. Хората бяха консервативни. Изключи хетеро контингента, изключи населените места с под 100к население и ще получиш "широко скроените". Азис си беше фактор, но се слушаше скришно. Чудно ми е на стадиона каква публика е отишла. Точно. Никой не се заявяваше като "фен на Азис". Нито по форумите е имал присъствие. Това беше лошото на този тип слава. И да, ТВ Планета въртяха реклами на албуми, докато Азо беше в Съни и дори не знам къде е въртян през 2002 и как сме знаели песните му. Той имаше отношения с телевизията сигурно 5 години по-късно. Някаква песен "Накарай ме" май имаше? Май кабеларките още ги имаше. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: Нагледно доказателство че не всеки може да направи или управлява лейбъл. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 3 минути, Fast каза: Май кабеларките още ги имаше. Ами Верея (шеф беше Хари Янакиев) я махнаха след Планета ТВ. Оникс знам, че е била кабеларката дето е излъчвала всичко на всички и е била на Касъмови. Но тя май не е просъществувала след 2001. Самият факт, че и те се принудиха да правят ФЕНТВ. Но тя е от 2003. София Кабел Фолк – Уикипедия BG.WIKIPEDIA.ORG Въй вярно, че имаше София Кабел Фолк дето въртяха оная класация на Бойко Брайков и 90% от песните въртяха без звук и картина, защото нямаха права. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Току що, Fast каза: Нагледно доказателство че не всеки може да направи или управлява лейбъл. Такива проблеми има във всеки лейбъл. Дори най-големите лейбъли в света. Просто изпълнителите имат някакви виждания за нещата, но продуцентите обикновено искат да залагат на по-сигурно защото все пак плащат продукцията. Затова и масово изпълнителите вече пробват със самопродуциране, каквото ще прави и Залия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Почти няма оцелели видеа от предаването, но открих това. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Според мен Димана като продукт имаше огромен потенциал. Различен глас, естествено екзотична визия - открояваше се. Проблема при нея е че не можа да се наложи като публична личност и няма състезателен дух. Винаги е някъде в ъгъла, не се е бутала да бъде център на вниманието. А и последните години тотално спря с продукцията и хората съвсем я забравиха. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 @Balkandji1 @Stela 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 8 минути, Emanuela.Carey каза: Според мен Димана като продукт имаше огромен потенциал. Различен глас, естествено екзотична визия - открояваше се. Проблема при нея е че не можа да се наложи като публична личност и няма състезателен дух. Винаги е някъде в ъгъла, не се е бутала да бъде център на вниманието. А и последните години тотално спря с продукцията и хората съвсем я забравиха. Просто тръгна като имитаторка на Десислава/Глория. Направиха й топ албум. После май роди, нямаше кой да се занимава с нея и потъна. Тъй че в чалгата успяват само адаптивните, дето имат вкус за комерсиалната музика и са устремени. И да, имат индивидуалност. При Димана всички компоненти са грешни. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 6 минути, Emanuela.Carey каза: Такива проблеми има във всеки лейбъл. Дори най-големите лейбъли в света. Просто изпълнителите имат някакви виждания за нещата, но продуцентите обикновено искат да залагат на по-сигурно защото все пак плащат продукцията. Затова и масово изпълнителите вече пробват със самопродуциране, каквото ще прави и Залия. Успя да прогони от 2 от 3 от изпълнителите които имаше за отрицателно време. Тази е написала че няма отношения с нея, което ме навежда до мисълта, че става дума за грозна раздяла. За менажирането на един лейбъл са нужни решителност и мрежови умения, каквото видно няма. Май накрая ще си остане сама в лейбъла като Мария Илиева. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 3 минути, Fast каза: Успя да прогони от 2 от 3 от изпълнителите които имаше за отрицателно време. Тази е написала че няма отношения с нея, което ме навежда до мисълта, че става дума за грозна раздяла. За менажирането на един лейбъл са нужни решителност и мрежови умения, каквото видно няма. Май накрая ще си остане сама в лейбъла като Мария Илиева. И от къде прецени че точно Емануела ги е изгонила, като Супер Саш и Питкасас са тези които главно се занимават с продукцията? До колкото знаем Емануела я ползват главно за рекламно лице и да дава второ мнение за песните. А особено около напускането им тя се занимаваше с Денсинг Старс и драмите там. Ако тя и Залия нямат отношения е просто защото и другите двама нямат отношения с нея. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: по какъв критерий прецени, те едни от най-големите й хитове не са качени в канала на Планета изобщо?! HqMa 3Ha4eHue ge ca ka4eHu. Xum1m cu e xum y Bceku kaHa/\, ako e xum преди 1 час , DevilWish каза: И това липсва. Някои от големите й хитове са кавъри като Ти ме лъжеш най-добре, Любов ли е?, Цип на устата..... Големи думи, Като летен грип Мисля, че Агресия, Любов не прося, Глезената-гледаната, Нежна полиция, От един инат и т.н. са авторски? Баладите Двама и От утре.... и те много се харесаха. Ycmama e Cover, /\emHuqm Gpun - u moū преди 1 час , -A. каза: На концерта пред Невски първо щеше да пее ''Какво ти мисля'' на плейбек със сложна хореография защото тогава се филмираше, че е танцьорка а не певица. Митко Пайнера и заявява, че ще пее ''Нежна полиция'' на живо. Тя отказва защото не искала да пее кючеци пред паметника. Предлага му да пее ''Хиляди жени'', но и казват, че правата не са уредени и няма как да стане. Тя се ядосва и отказва да участва на най-успешния пайнерски концерт. uguomka преди 1 час , DevilWish каза: Мен ето това ми е много противно и изпяването му също: Тъпа счетоводителска песен, добре, че не я вкара в никой албум. За разлика от яките "Отново не дойде" и "С теб да бъдем пак" Cynep neceH! преди 45 минути, meleto каза: И да, ТВ Планета въртяха реклами на албуми, докато Азо беше в Съни и дори не знам къде е въртян през 2002 и как сме знаели песните му. Той имаше отношения с телевизията сигурно 5 години по-късно. Някаква песен "Накарай ме" май имаше? Така или иначе той се позиционираше като Лили Иванова. Като страничен елемент, но най-значимият. Тоест не се мереше много в класации, ротации и тн, но беше топ. Поне така седяха нещата 2002-2004. После излезе БГ ТОП 100, дуетите с Деса, договорът за ротация с Митака и тн и влезе в мейнстрийма. nak ce onumBa6 ga npeHanucBa6 ucmopuqma. A3uc 3aB1pmq 2-3 k/\una no n/\aHema B Haū-c/\abuq nepuog om kapuepama cu u noc/\e omuge B guana3oH, 3a ga ce u3guGHe omHoBo. преди 17 минути, Fast каза: Успя да прогони от 2 от 3 от изпълнителите които имаше за отрицателно време. Тази е написала че няма отношения с нея, което ме навежда до мисълта, че става дума за грозна раздяла. За менажирането на един лейбъл са нужни решителност и мрежови умения, каквото видно няма. Май накрая ще си остане сама в лейбъла като Мария Илиева. Cynep Ca6 ocHoBHo ce 3aHuMaBa преди 32 минути, Emanuela.Carey каза: Според мен Димана като продукт имаше огромен потенциал. Различен глас, естествено екзотична визия - открояваше се. Проблема при нея е че не можа да се наложи като публична личност и няма състезателен дух. Винаги е някъде в ъгъла, не се е бутала да бъде център на вниманието. А и последните години тотално спря с продукцията и хората съвсем я забравиха. XumoBe! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 9 минути, asylum каза: nak ce onumBa6 ga npeHanucBa6 ucmopuqma. A3uc 3aB1pmq 2-3 k/\una no n/\aHema B Haū-c/\abuq nepuog om kapuepama cu u noc/\e omuge B guana3oH, :a ga ce u3guGHe omHoBo. "Накарай ме" е единствената му Пайнерска песен. Доколкото си спомням си тръгна оттам, защото не разрешиха клипа на "Луд ме правиш" в ефира на Планета, понеже уж бил твърде скандален или нещо от сорта. Ванко 1 тъкмо беше излязъл от затвора май. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 9 минути, Fast каза: "Накарай ме" е единствената му Пайнерска песен. Доколкото си спомням си тръгна оттам, защото не разрешиха клипа на "Луд ме правиш" в ефира на Планета, понеже уж бил твърде скандален или нещо от сорта. Ванко 1 тъкмо беше излязъл от затвора май. Pomupa o6me He6mo Maū, Ho gopu Hue He noMHuM me3u Heycne6Hu onumu 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 2 минути, asylum каза: Pomupa o6me He6mo Maū, Ho gopu Hue He noMHuM me3u Heycne6Hu onumu Беше си дал последните песни от преди скъсването от Съни Мюзик като: А помните ли цирка с "Онова момче" че уж всичко било театър и тн. пък накрая пак облече драг? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 А аз да попитам, как тази песен не е с уредени права, а е включвана в 100 компилации и албуми и реално Пайнерът е печелил пари от нея?! Да не говорим колко е въртяна по ТВ Планета и пята на концерти и участия ( в периода, когато излезе). 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Току що, Andrew Cunanan. каза: А аз да попитам, как тази песен не е с уредени права, а е включвана в 100 компилации и албуми и реално Пайнерът е печелил пари от нея?! Да не говорим колко е въртяна по ТВ Планета и пята на концерти и участия ( в периода, когато излезе). Уреждат се права само на определени изпълнители. Така е било винаги. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Току що, Fast каза: Уреждат се права само на определени изпълнители. Така е било винаги. преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: А аз да попитам, как тази песен не е с уредени права, а е включвана в 100 компилации и албуми и реално Пайнерът е печелил пари от нея?! Да не говорим колко е въртяна по ТВ Планета и пята на концерти и участия ( в периода, когато излезе). npaBama bqxa ypegeHu, Ho ca u3mek/\u omgaBHa u He ca Gu nogHoBu/\u 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 От престоя на Азо в Пайнер помня само: 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 2009-та беше супер година за чалгата. Липсва ми ку рвенско-комерсиалната ера на Пресис: топ трак и клип. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 15 минути, asylum каза: npaBama bqxa ypegeHu, Ho ca u3mek/\u omgaBHa u He ca Gu nogHoBu/\u Да, това имам предвид. Напр. сръбските бълвочи на Ивана (кръчмата, шампанското и прочие) са ок. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 19 минути, Fast каза: Да, това имам предвид. Напр. сръбските бълвочи на Ивана (кръчмата, шампанското и прочие) са ок. EMu, Ha ucmuHckume xumoBe nogHoBqBam, Hqkou neBa4ku u caMu cu n/\a6mam. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 2 часа , Fast каза: Май кабеларките още ги имаше. Азис изригна през 2002-ра и се слушаше масово. Беше по всички национални печатни медии. Ако не е продавал що го слагаха на корици къде ли не? Обичам те може и да е позабравена днес, но беше по-въртяна и по-голям хит дори повече от Хабиби. Вижте Магапаса какво каза при Алпер относно тая песен, на която и той имаше вариант. Залеза... е най-големия авторски хит за годината, но генерално Обичам те беше много над нея. 15:55 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 2 минути, HIStory каза: Азис изригна през 2002-ра и се слушаше масово. Беше по всички национални печатни медии. Ако не е продавал що го слагаха на корици къде ли не? Обичам те може и да е позабравена днес, но беше по-въртяна и по-голям хит дори повече от Хабиби. Вижте Магапаса какво каза при Алпер относно тая песен, на която и той имаше вариант. Залеза... е най-големия авторски хит за годината, но генерално Обичам те беше много над нея. 15:55 Не е забравена, има над 10 милиона. И течеше от чешмата още преди да пусне клипа. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Не е забравена, има над 10 милиона. И течеше от чешмата още преди да пусне клипа. Без да е налагана по абсолютно никакъв начин във времето - нито по концерти, нито по турнета. Не знам Азис пее ли я изобщо по участия. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари