Andrew Cunanan. Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 4 минути, Willy каза: Това чувал ли си го? 1,429,000 за 10 месеца, not even 1,430,000💀 По-голям резил беше, че го пусна в един ден с хита на лятото с нейната несестра и несчетоводителка - Емилия. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: сборно тея двете нямат и 400К☠️ Соня Немска вече НЕ е с най-големият флоп от Кости. Счети даже се постара да не е и в топ 3.😭 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 5 минути, Willy каза: Това чувал ли си го? 1,429,000 за 10 месеца, not even 1,430,000💀 Не, за първи път го чувам. Тъпо е, затова не е хит. Анелия поне е по-хубава с черна коса, изглежда по-млада. Един път я плюх и плутониеви индивиди ми направиха забележка, била добра жена, те я харесвали. Била с честна природа, не била злобна и т.н. Те наблюдават живота в някои държави на планетата Земя и знаят основни известни личности, събития... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 2 минути, Willy каза: Коментирай, че Да гори в любов ще я отвее скоро, за второ място от 2018 година. Да гори имаше по-голямо longevity, излезе в период с огромна конкуренция и направи 10 милиона за точно 70 дни. Една от най-любимите ми песни на Прес в последните години. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 1 минута, Willy каза: Соня Немска вече НЕ е с най-големият флоп от Кости. Счети даже се постара да не е и в топ 3.😭 Емилия е българската Тейлър Суифт - топ 3 на класацията за най-голям флоп от Кости се държи изцяло от нея и никой не може да я бутне! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 5 минути, Willy каза: Коментирай, че Да гори в любов ще я отвее скоро, за второ място от 2018 година. Трето. Преди 2 години изчислявах гледанията на "Шефката", бяха 28 млн. Сега са повече. "Да гори в любов" съвсем заслужено трябва да изпревари "Зоопарк", много по-яка и разпознаваема песен е. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 емилия с такъв хит КОГА? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 2 минути, Balkandji1 каза: Трето. Преди 2 години изчислявах гледанията на "Шефката", бяха 28 млн. Сега са повече. "Да гори в любов" съвсем заслужено трябва да изпревари "Зоопарк", много по-яка и разпознаваема песен е. В Popnable Шефката има 4 клипа(18.3М, 9.1М, 1.3М, 900К) = 29,6М Други изтрити има ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: емилия с такъв хит КОГА? Това го обърках с това. Помниш ли какъв хит беше? Теб май те нямаше във форума тогава... Гърмеж. Местните Дейнджъри се събличаха, като зазвучеше тая песен. 14 милки: преди 1 минута, Willy каза: В Popnable Шефката има 4 клипа(18.3М, 9.1М, 1.3М, 900К) = 29,6М Други изтрити има ли? В темата на Галена има списък на клипчетата, които се следяха през 2018. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: емилия с такъв хит КОГА? Това им беше с Теди Александрова, която се отказа и празната глава нали трябваше тогава да се включи в абсолютно всяка покана.😭 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Анелия беше тоталната лидерка на 2016-та. Освен мастодонтите Дай ми още и Гот ми е, тази, която ти си посочил, има и както и този топ клип на песен, която никой никога не е слушал: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 песен, която според форумните спецове е раздут балон. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Какво станал на Ивайло Колев? Да не е болен? Alexander Vlog (@alexander__vlog) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 1,305 likes, 107 comments - alexander__vlog on April 18, 2024: "Фризьорът правил всички популярни лица у нас. Момчето, което не крие тежки�...". 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Певицата с хит №1 и хит №2 на 2018 година: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: песен, която според форумните спецове е раздут балон. Но не е. Наред с "Пей, сърце" и "Вертолета" беше най-големия хит на лято 2016. Имаше голяма еуфория, като излезна. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Но не е. Наред с "Пей, сърце" и "Вертолета" беше най-големия хит на лято 2016. Имаше голяма еуфория, като излезна. На египет гея, Не ме заслужаваш бяха по-хитови. Особено първата избухна здраво, след 2016 Гъбин почна да дава леко задна. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 16 минути, Andrew Cunanan. каза: песен, която според форумните спецове е раздут балон. Емилия ги праща: Това им е балона. Да се завират там. 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 8 минути, Willy каза: На египет гея, Не ме заслужаваш бяха по-хитови. Особено първата избухна здраво, след 2016 Гъбин почна да дава леко задна. Чак не. Пей, сърце, Не ме заслужаваш и Няма да ти пиша.... както и онова нещо на Фики бяха по-хитови от песента на Галин. Между другото Не ме заслужаваш излезе август. Пей, сърце мисля, че е от май, Вертолета нямам спомен, май и тя? Няма да ти пиша и песента на Галин излезнаха в един и същи ден, ако не се лъжа. Няма да ти пиша беше успешна за Преслава, след Чуплива и влюбена..... 2017 до преди дуета с Джена, сякаш се очакваше повече от Пада звезда, но нещо не стана кой знае какво, а и тя не я налагаше изобщо. Поредица от хитове тръгнаха от есента на 2017 - Няма да ти пиша. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 🔝 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Това е направило 11 милиона? Ти да видиш! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 3 минути, DevilWish каза: Чак не. Пей, сърце, Не ме заслужаваш и Няма да ти пиша.... както и онова нещо на Фики бяха по-хитови от песента на Галин. Между другото Не ме заслужаваш излезе август. Пей, сърце мисля, че е от май, Вертолета нямам спомен, май и тя? Няма да ти пиша и песента на Галин излезнаха в един и същи ден, ако не се лъжа. Няма да ти пиша беше успешна за Преслава, след Чуплива и влюбена..... 2017 до преди дуета с Джена, сякаш се очакваше повече от Пада звезда, но нещо не стана кой знае какво, а и тя не я налагаше изобщо. Поредица от хитове тръгнаха от есента на 2017 - Няма да ти пиша. be for real това беше много по-голяма сензация от Няма да ти пиша. 😫 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 1 минута, Willy каза: be for real това беше много по-голяма сензация от Няма да ти пиша. 😫 Беше хит, но ме съмняват гледанията му. Щом става дума за Галин и гледания - всичко е съмнително в последните няколко години. Ако бяха песните му от Оцко от Момче без сърце до Мегуста.... ок.... Но иначе и това имаше популярност. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 @Willy какво мислиш за тия 18 милиона? Много ми е интересно как има повече от "Все напред" например? Това не съм останал с впечатлението да е голям хит, че и да остане? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 5 часа , Andrew Cunanan. каза: + Аз съм загадка Всеки път Един живот не стига Но казвам ти стига Не сме безгрешни Жадувам Обречи ме на любов Казваш, че ме обичаш Не знаеш Ледена кралица Целувай ме преди 5 часа , Balkandji1 каза: През 1998 започнаха да стават популярни Интернет клубовете, до 2001 във всеки град имаше огромни зали с по 50-100 компютъра, където хората си теглиха музика от безплатните сайтове. Мисля, че съм го споделял, но в най-популярния тогавашен сайт имаше класация за най-сваляни песни. "Залеза и зората" беше с нещо от порядъка на 100 000 изтегляния. Представете си какъв удар по продажбите на албума. "Погледни ме в очите" пък беше достигнала 200 000 изтегляния, всеки следващ месец, следващите излезли хитове имаха все повече кражба. Парарелно с това хората си купуваха собствени компютри, аз в 2002 вече си имах мой компютър и не ми се налагаше да купувам албуми. С много хора е било същото. Mp3-bg.com noMHq okynazuqma Ha AHe/\uq c 1-Bume ú necHu c no Hag 300,000 cBa/\qHuq преди 3 часа , Gerganafen каза: Може Гери да изненада с майски гюбек! Ама утре, че днес сигурно е преяла с агнешко+козунаци+яйца и я мързи да го качи. Гергана - Чук-чук Кючек, 2024/Gergana - Chuck-chuck Kuchek, 2024 Reserved by преди 3 часа , Lelqtian каза: Хит - у вас. Хита в момента е само един! Romantik Erhan (@romantikerhanofficial) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 155 likes, 0 comments - romantikerhanofficial on May 5, 2024: "İSTANBUL ESENYURT KONSERİ". преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Ако включи това в албума ще е интересно. Мисля че Ганев може да го направи по-интересно от към аранжимент. Не че подкрепям кавърите, но като ще се правят поне да са слушаеми. CaMo MaHo/\ noaBu aBmopcka My3uka! nokpoBume/\ka Ha pogHomo! преди 1 час, Willy каза: Мале това дори забравих че е пускано. Не я изтървах до края. Loca e qka преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Д-р Хинова, това броите ли го към гледанията на "Дай ми още"? жената просто имаше богат турски любовник (дай боже всекиму) по това време, който я завъртя дори по всички музикални телевизии в съседна Турция. He no Bcu4Ku, caMo no go/\HonpobHu. Hukoū He q 3Hae преди 1 час, Balkandji1 каза: Не го броя, това е за консумация в Турция и е на различен език от български. gaū Mu o6me ko/\ko uMa B spotify-a, @Willy преди 1 час, Willy каза: Лока лока или български флопаджийки на Счети е най-големия провал на миналата година? И двете се осраха при Кости с 20к евро, които заминаха на вятъра.... Qku ca! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 59 минути, DevilWish каза: @Willy какво мислиш за тия 18 милиона? Много ми е интересно как има повече от "Все напред" например? Това не съм останал с впечатлението да е голям хит, че и да остане? Това беше хит. Закачлива песен и клип. Галин тогава беше голям тийн идол. Купуването започна чак 2020-та някъде... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари