asylum Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: Миро е Мира за бедни 😘 uMa 3a kakBo 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Бъзиците по адрес на Графа на страна, все пак не ви ли се вижда чутовно този певец, който няма актуални хитове да прави концерт на стадион "Васил Левски"? Концертът и публиката изглеждат внушителни. И 20 000 да е събрал, това са истински фенове, Преслава, дето се води за лидер в държавата ще събере 14К, а Графа, дето хората го имат за никой - 20 000 на Васил Левски. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Шимейла направи яка песен, а не се оценява: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 @asylum 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 41 минути, Andrew Cunanan. каза: той и от хитове няма нужда, съдейки по популярността на песните му последните 10 години. Графа има поне 5 шлагерни хита + поне 10 топ такива. Малко обнови си базата данни, че е празна, когато става дума за нещо извън чалгата. преди 23 минути, Balkandji1 каза: Бъзиците по адрес на Графа на страна, все пак не ви ли се вижда чутовно този певец, който няма актуални хитове да прави концерт на стадион "Васил Левски"? Концертът и публиката изглеждат внушителни. И 20 000 да е събрал, това са истински фенове, Преслава, дето се води за лидер в държавата ще събере 14К, а Графа, дето хората го имат за никой - 20 000 на Васил Левски. Разликата е, че едната се изявява по чалготеки, а там са студенти и пияндурници, които реално потребяват музиката покрай алкохола и забавлението. Колко от присъстващите там са наистина заради изпълнителя? Виждаме, че повечето седят като декор. И с тях, и без тях е все тая. В другия случай имаме певец, за който N-зрители са готови да платят ВХОД, но не за столкване на мацки в кенефите или пиячката, а защото харесват съответния изпълнител. Защото второто е по-ценно? Защото тези хора са по-отдадени, платежоспособни и най-вече лоялни (поне за определен период). Докато в клубовете - излизаш и следващия път са други - все така незакачени. Именно по тази причина чалгата има нужда от хитове, хитове, хитове, било то и сезонни. Само така ще симулира звездност. Истината е, че където са поканили Лидия, на нейното място можеше да е всяка. Въпрос на Сашка Ангелче и Женя Димова. Когото си изберат те. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 6 минути, THE IIconic каза: @asylum Пф, има ли компания, която не е опрашила? Май няма друга певица с толкова широки познания по чалга компании. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 1 минута, meleto каза: Графа има поне 5 шлагерни хита + поне 10 топ такива. Малко обнови си базата данни, че е празна, когато става дума за нещо извън чалгата. Разликата е, че едната се изявява по чалготеки, а там са студенти и пияндурници, които реално потребяват музиката покрай алкохола и забавлението. Колко от присъстващите там са наистина заради изпълнителя? Виждаме, че повечето седят като декор. И с тях, и без тях е все тая. В другия случай имаме певец, за който N-зрители са готови да платят ВХОД, но не за столкване на мацки в кенефите или пиячката, а защото харесват съответния изпълнител. Защото второто е по-ценно? Защото тези хора са по-отдадени, платежоспособни и най-вече лоялни (поне за определен период). Докато в клубовете - излизаш и следващия път са други - все така незакачени. Именно по тази причина чалгата има нужда от хитове, хитове, хитове, било то и сезонни. Само така ще симулира звездност. Истината е, че където са поканили Лидия, на нейното място можеше да е всяка. Въпрос на Сашка Ангелче и Женя Димова. Който си изберат те. guMoBa ce neHcuoHupa omgaBHa преди 22 минути, Balkandji1 каза: Бъзиците по адрес на Графа на страна, все пак не ви ли се вижда чутовно този певец, който няма актуални хитове да прави концерт на стадион "Васил Левски"? Концертът и публиката изглеждат внушителни. И 20 000 да е събрал, това са истински фенове, Преслава, дето се води за лидер в държавата ще събере 14К, а Графа, дето хората го имат за никой - 20 000 на Васил Левски. He ca 20,000, aMa Heūce. npeyBe/\u4eHu gaHHu 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 1 минута, meleto каза: Пф, има ли компания, която не е опрашила? Май няма друга певица с толкова широки познания по чалга компании. Fekali 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 2 минути, asylum каза: guMoBa ce neHcuoHupa omgaBHa He ca 20,000, aMa Heūce. npeyBe/\u4eHu gaHHu Дадох ги за илюстрация. А 20к - всички медии го написаха. По тая логика, ако е писано, че Азо е имал 12к, реално са били колко 5к? Стига си търсил под вола теле. Като са големи звезди - да се изтипосат и те на стадиона. Ама те 20 ретро кози не могат да съберат 5к в Арената, а какво говорим за 20к на стадион. Даже леля ти Чакъркова прави по 3 концерт в НДК или пълни Арената всяка година. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 49 минути, Andrew Cunanan. каза: poradi lipsa na takiva pesni li? Не, защото заради наглостта на разни като тях Деси Слава опря до такива песни. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 7 минути, meleto каза: Дадох ги за илюстрация. А 20к - всички медии го написаха. По тая логика, ако е писано, че Азо е имал 12к, реално са били колко 5к? Стига си търсил под вола теле. Като са големи звезди - да се изтипосат и те на стадиона. Ама те 20 ретро кози не могат да съберат 5к в Арената, а какво говорим за 20к на стадион. Даже леля ти Чакъркова прави по 3 концерт в НДК или пълни Арената всяка година. Tyk nu6am caMo ucmuHu преди 19 минути, THE IIconic каза: @asylum TBa He e My3. KoMnaHuq, a pa3npocmpaHume/\ guGuma/\eH 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 35 минути, Balkandji1 каза: Бъзиците по адрес на Графа на страна, все пак не ви ли се вижда чутовно този певец, който няма актуални хитове да прави концерт на стадион "Васил Левски"? Концертът и публиката изглеждат внушителни. И 20 000 да е събрал, това са истински фенове, Преслава, дето се води за лидер в държавата ще събере 14К, а Графа, дето хората го имат за никой - 20 000 на Васил Левски. B неделя в предаването на Светльо Иванов по Би Ти Ви обявиха, че 14 000 са пяли с Графа, но пиарите на певеца решиха да увеличат бройката на 20 000. По информация на Lupa.bg на стадиона е имало не повече от 12 000 публика, като след 20.30 часа са пуснали всички желаещи да влязат без билети 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 nogaBame /\u BomoBe! @DevilWish @Sunlight 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Без да се заяждам, осмивам и иронизирам, на Графа знам само 3 хита - Крадена любов, Убиваме с любов и Дим да ме няма. 😕 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Току що, Andrew Cunanan. каза: Без да се заяждам, осмивам и иронизирам, на Графа знам само 3 хита - Крадена любов, Убиваме с любов и Дим да ме няма. 😕 A3 He 3HaM muq, ko kamo geme xapecBax TokoB ygap, G/\aBa u o6me egHa om moq pog, Ha koqmo He noMHq uMemo 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 42 минути, Balkandji1 каза: Бъзиците по адрес на Графа на страна, все пак не ви ли се вижда чутовно този певец, който няма актуални хитове да прави концерт на стадион "Васил Левски"? Концертът и публиката изглеждат внушителни. И 20 000 да е събрал, това са истински фенове, Преслава, дето се води за лидер в държавата ще събере 14К, а Графа, дето хората го имат за никой - 20 000 на Васил Левски. Всеки път, в който отида в Кауфланд чувам да въртят я песен на Графа, я песен на Поли Дженова. направо ми иде да отида на информация и да им кажа: преди 1 минута, asylum каза: A3 He 3HaM muq, ko kamo geme xapecBax TokoB ygap, G/\aBa u o6me egHa om moq pog, Ha koqmo He noMHq uMemo убиваме с любов била на миро 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Без да се заяждам, осмивам и иронизирам, на Графа знам само 3 хита - Крадена любов, Убиваме с любов и Дим да ме няма. 😕 "Невидим" беше голям хит. А "Давам всичко за теб" беше баладичен мегахит хит в десетилетието 2000-2010. Каквото и да си говорим, ми изглежда внушително, че в края на 2023 прави концерт с 15К публика. И на 5000К бих се учудил, за мен той отдавна угасна. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 5 минути, asylum каза: nogaBame /\u BomoBe! @DevilWish @Sunlight Тук ли? До сега не съм гласувал преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза: Без да се заяждам, осмивам и иронизирам, на Графа знам само 3 хита - Крадена любов, Убиваме с любов и Дим да ме няма. 😕 И Ако има Рай.... Убиваме с любов не е ли на Миро? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Всеки път, в който отида в Кауфланд чувам да въртят я песен на Графа, я песен на Поли Дженова. направо ми иде да отида на информация и да им кажа: Да, но в Кауфланд хората са ботове - те не слушат музика, не ходят по концерти, само ядат. 😂 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Всеки път, в който отида в Кауфланд чувам да въртят я песен на Графа, я песен на Поли Дженова. направо ми иде да отида на информация и да им кажа: убиваме с любов била на миро u mBa bu/\o HekBo mpuo, myk Ha/\u He 3a4umam Heco/\oBume nap4ema ? 3a ga He e cnaM: 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Току що, asylum каза: u mBa bu/\o HekBo mpuo, myk Ha/\u He 3a4umam Heco/\oBume nap4ema ? Оф, моля те, това е като фийта на Галена с Диджей Живко Микс "Хавана тропикана". Всеки слуша песента заради Графа! - фенче 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 2 минути, Balkandji1 каза: Оф, моля те, това е като фийта на Галена с Диджей Живко Микс "Хавана тропикана". Всеки слуша песента заради Графа! - фенче МНОГО МОЛЯ! Аз слушах Хаваната само заради включването на Жив Комикс! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Оф, моля те, това е като фийта на Галена с Диджей Живко Микс "Хавана тропикана". Всеки слуша песента заради Графа! - фенче A3 c/\y6ax 3apagu JuB KoMukc 🥹 1 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Току що, asylum каза: A3 c/\y6ax 3apagu JuB KoMukc 🥹 Току що, Andrew Cunanan. каза: МНОГО МОЛЯ! Аз слушах Хаваната само заради включването на Жив Комикс! 🤩 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари