Jump to content

Поп-фолк скандали (май 2024)

Препоръчани коментари

преди 5 минути, THE IIconic каза:

Деса е като селка кума

VM.TIKTOK.COM

Какво да прави горката, като пак е станала 100 кила? Беше постигнала подобрение за известен период, но болестта със щитовидната жлеза се е завърнала. Поне се старае да бъде позитивно момичето, други биха са депресирали и биха били само намръщени.

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, THE IIconic каза:

Деса е като селка кума

VM.TIKTOK.COM

Доста прилича. :D

Не знам как се издържа такъв концерт, ужасно вие тоя човек. Добре че Глория не е отишла, със сигурност е била поканена.

А как Стораро ще е повлякъл крак.... концерти се правят от сто години, тая Галина на какви нурофени е?

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, pacho каза:

Доста прилича. :D

Не знам как се издържа такъв концерт, ужасно вие тоя човек. Добре че Глория не е отишла, със сигурност е била поканена.

А как Стораро ще е повлякъл крак.... концерти се правят от сто години, тая Галина на какви нурофени е?

На самостоятелните концерти на попфолк певци в Арена София. Галина винаги намира някой бисер да изръси. И до колкото помня, не е Стораро първи с концерта в арената. Преди него със сигурност там пя Софи Маринова на свой самостоятелен концерт.

Както и да е. Феновете на Галена намекнаха, че самата тя подготвя концерт в Арената през 2025, така че не е изненадващо какво е казала. Само не знам как ще издържи 2-3 часа на живо.

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Balkandji1 каза:

Какво да прави горката, като пак е станала 100 кила? Беше постигнала подобрение за известен период, но болестта със щитовидната жлеза се е завърнала. Поне се старае да бъде позитивно момичето, други биха са депресирали и биха били само намръщени.

Деса всъщност беше рязко отслабнала покрай дуета с Азо, вероятно пак под негово влияние... защото беше опитала от познатата мода с инсулина. Пращят от акъл всички.

Иначе е сладка и добронамерена, шегува се със себе си. Колкото и да напълнее, пак ще излъчва нещо момичешко... въпросът е, че стилово пак се запиля някъде. Дано да е здрава.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Balkandji1 каза:

била е момиче преди около 30 години :) 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Balkandji1 каза:

На самостоятелните концерти на попфолк певци в Арена София. Галина винаги намира някой бисер да изръси. И до колкото помня, не е Стораро първи с концерта в арената. Преди него със сигурност там пя Софи Маринова на свой самостоятелен концерт.

Както и да е. Феновете на Галена намекнаха, че самата тя подготвя концерт в Арената през 2025, така че не е изненадващо какво е казала. Само не знам как ще издържи 2-3 часа на живо.

Cofka uMa 2 B ApeHa

Току що, Andrew Cunanan. каза:

била е момиче преди около 40 години :) 

• Like 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 8 часа , DarkChild каза:

Един гаден дълбоко комплексиран травестит с богат мъж е постигнал много на хартия. Затова един концерт не е направила цял живот.

Моля не обиждай траверсите като приравняваш Галош към тях!

• Haha 1
Сподели в други сайтове

Деси явно наистина беше започнала с инсулина през 2022, но като видя какво се случва с Галена вероятно се е стреснала и решила, че по-добре да е естествена. Има някакъв кофти проблем тя - и с визията, и с гласа, това не е само от ядене и цигари. Иначе вече пее съвсем като Ивана oh my. Когато преди време ми се искаше подобен завой в средната й възраст не си представях чак такова нещо.

Колкото и да са ми анти Стораро концертът си е все някакво събитие за чалгата. Пък и не изглежда чак толкова зле, колкото очаквах.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Gerganafen каза:

Единственият хит на тази простовата жена от народа, известна повече с това как овърша доведения си син, отколкото с песни:

Плачещо сърце
Стари рани
Без теб
Единствен мой
Единствени
Ти си бурята в сърцето ми
Онзи фатален ден 
Бели ружи
-> бая вечни хитове има Софчето.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Balkandji1 каза:

Ще ви глобя за оциганяване, внимавайте с флуд-а.

Мангалката има по-добра дискография от Галош и мое да пее, а явно и е фурия в леглото, щом върза и мъжа си и сина му. 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Роско каза:

Аз пък харесвам това :)

най-големият хит в кариерата на Глора и най-големият флоп в кариерата на човека-г ъз - Тони Стораро.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, DarkChild каза:

Откога Галош е с брада?

А-у с брада е по-женствена отколкото без. За справка:

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 39 минути, Andrew Cunanan. каза:

хит от АРОМАТИЗИРАНИЯ албум @Gerganafen

Те тия двамата затова бяха като абонирани един за друг и направиха 100 дуета след "Бурята", защото си знаят, че по отделно не ги бива много. :D Затова и наблегнах на самостоятелни хитове.

преди 47 минути, asylum каза:

Sofka Night @Gerganafen

Не я познавам тая жена 

Добре де, има хитове - мирясайте. :D Как така не споменахте "Love is unlimited" - какви Софка фенове сте? :DБях я забравил.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Gerganafen каза:

Те тия двамата затова бяха като абонирани един за друг и направиха 100 дуета след "Бурята", защото си знаят, че по отделно не ги бива много. :D Затова и наблегнах на самостоятелни хитове.

Не я познавам тая жена 

Добре де, има хитове - мирясайте. :D Как така не споменахте "Love is unlimited" - какви Софка фенове сте? :DБях я забравил.

noBe4emo ú ca co/\o

• Love 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...