Lelqtian Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 1 минута, asylum каза: B Hqkoe 4uma/\u6me. 6me q yBajam Bcu4ku COT fupMu Даже знаем и кое е читалището. народно читалище "Заря 1902г." с.Вакарел WWW.ZARIA1902.ORG Даже има избор от по-голяма или по малка нужда зала за мероприятието 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 1 минута, Lelqtian каза: Даже знаем и кое е читалището. народно читалище "Заря 1902г." с.Вакарел WWW.ZARIA1902.ORG Даже има избор от по-голяма или по малка нужда зала за мероприятието ugea/\Ho e! 6me 3akpue c xuma 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Лила е платила от луксозната реклама. Три пъти отварям Ютуб и ми излиза нейната песен най-отгоре. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 По участия Галин на частта с “Няма на дивана, с Галена на Хавана” вече пее с Галин 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Лила е платила от луксозната реклама. Три пъти отварям Ютуб и ми излиза нейната песен най-отгоре. nponycHa/\a e egHa 3anemaq B 3a/\aBuemo, xyxy 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 2 минути, Danger. каза: По участия Галин на частта с “Няма на дивана, с Галена на Хавана” вече пее с Галин B1obpa3qBa ce Ha jeHa 🤣 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 7 минути, asylum каза: ugea/\Ho e! 6me 3akpue c xuma А за откриване ще викне Тоти и ще забият хита на Анелия посветен на санитарните помещения 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 14 минути, Lelqtian каза: Даже знаем и кое е читалището. народно читалище "Заря 1902г." с.Вакарел WWW.ZARIA1902.ORG Даже има избор от по-голяма или по малка нужда зала за мероприятието Toti ще й завиди за санитарния възел. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 8 минути, Danger. каза: По участия Галин на частта с “Няма на дивана, с Галена на Хавана” вече пее с Галин Галин има участия извън оргиите в Испания, че пък и пее на тях?! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 7 минути, Lelqtian каза: А за откриване ще викне Тоти и ще забият хита на Анелия посветен на санитарните помещения Tega 6me u3Hece koHzepma Ha cBoqma G1rbuHa 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза: Галин има участия извън оргиите в Испания, че пък и пее на тях?! Има, разбира се, защо да се ограничава до оргии само в Испания? Наскоро не ходи ли в Бразилия, оня ден коментирахме че се мазнил на сръбски драг кралици да го правят на гъба, сигурно и другаде ходи да пее по кожени микрофони. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 След туп-туп бургия на Райна, като слушах Мама миа, очаквах да се римува с бургия. Сори. Или поне да се казваше Мама мия 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 КОи са чалгите, които слушате от 2024. Аз май нямам нито една или не се сещам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 11 минути, meleto каза: КОи са чалгите, които слушате от 2024. Аз май нямам нито една или не се сещам. https://youtu.be/4a71tU2oyIk?si=muaNOPS3Yxc8_fUj https://youtu.be/cF-M6oHjteQ?si=4qRGb0IRlEk7D9lm https://youtu.be/BUW-6fyZmDQ?si=4MekiVfXi5oXjlVB Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Току що, asylum каза: https://youtu.be/4a71tU2oyIk?si=muaNOPS3Yxc8_fUj https://youtu.be/cF-M6oHjteQ?si=4qRGb0IRlEk7D9lm https://youtu.be/BUW-6fyZmDQ?si=4MekiVfXi5oXjlVB Ужас. На Ваня ми втръсна от 10тото слушане. Останалите нали знаеш, че са за кофата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 11 минути, meleto каза: КОи са чалгите, които слушате от 2024. Аз май нямам нито една или не се сещам. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Току що, meleto каза: Ужас. На Ваня ми втръсна от 10тото слушане. Останалите нали знаеш, че са за кофата 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Току що, asylum каза: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 7 минути, meleto каза: КОи са чалгите, които слушате от 2024. Аз май нямам нито една или не се сещам. Статовете ми от Спотифай за последните 6 месеца 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 4 минути, asylum каза: ❤️ https://youtu.be/BUW-6fyZmDQ?si=4MekiVfXi5oXjlVB преди 5 минути, meleto каза: Ужас. На Ваня ми втръсна от 10тото слушане. Останалите нали знаеш, че са за кофата Tu cu 3a kofama! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 9 минути, Emanuela.Carey каза: Статовете ми от Спотифай за последните 6 месеца Само хитови изпълнителки и АНелия ❤️ 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 29 минути, meleto каза: КОи са чалгите, които слушате от 2024. Аз май нямам нито една или не се сещам. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 30 минути, meleto каза: КОи са чалгите, които слушате от 2024. Аз май нямам нито една или не се сещам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Току що, Lelqtian каза: не бях слушал това - жестока балада и ултра високобюджетен клип от ванчето. ЛИДЕРКА! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 @meleto 😘 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари