Just_Me Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Явно са си добре 😃 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Ох много ми е забавно как никой не отрази роклята на Азис. Той очакваше да направи фурор и да е гвоздея на вечерта. Лельо Васке време е да си го уголемиш още веднъж и да дадеш на Венета Райкова пак да го държи с две ръце по телевизията. Инак само с рокли не става. Azis Online (@azis_online_new) on Threads WWW.THREADS.NET azis 1 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 12 минути, Emanuela.Carey каза: Ох много ми е забавно как никой не отрази роклята на Азис. Той очакваше да направи фурор и да е гвоздея на вечерта. Лельо Васке време е да си го уголемиш още веднъж и да дадеш на Венета Райкова пак да го държи с две ръце по телевизията. Инак само с рокли не става. Azis Online (@azis_online_new) on Threads WWW.THREADS.NET azis Щом онази Кичка със сините лещи и празния поглед му се изживява на стилист нищо чудно,че никой не го отрази. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 42 минути, asylum каза: @meleto 😘 Нали не си представяш, че ще цъкна на тия боламачи. На Яница съм я маркирал като неприятна за гледане и ютюба не ми я препоръчва никога. А това Къртиш никога не ми е излизало. Остана си с едно слушане като излезе. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 galin дали се е опитвал да съблазнява атанас колев по този начин? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 3 минути, meleto каза: Нали не си представяш, че ще цъкна на тия боламачи. На Яница съм я маркирал като неприятна за гледане и ютюба не ми я препоръчва никога. А това Къртиш никога не ми е излизало. Остана си с едно слушане като излезе. He, ecmecmBeHo. HqMam Bkyc Ha /\aūHa kamo mBop4ecmBomo Ha Gafa 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 4 минути, meleto каза: Нали не си представяш, че ще цъкна на тия боламачи. На Яница съм я маркирал като неприятна за гледане и ютюба не ми я препоръчва никога. А това Къртиш никога не ми е излизало. Остана си с едно слушане като излезе. нямаш фкуз. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 11 минути, Andrew Cunanan. каза: galin дали се е опитвал да съблазнява атанас колев по този начин? Не знам ама откакто почна Гурманов редовно да им участва в скечовете рязко свалиха нивото. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Аз когато слушам песните на Андон само защото е секси 😭 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 3 минути, xroflx9 каза: Аз когато слушам песните на Андон само защото е секси 😭 брой ме и мен в кюпа. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 любим хит от 2023-та, тръпнем андроник отново да детронира любимките ви! 3 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Алисия 💀 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 7 минути, xroflx9 каза: Алисия 💀 Да пишем на @meleto да ги добави като реакции. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 40 минути, Andrew Cunanan. каза: нямаш фкуз. И по-добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 1 минута, meleto каза: И по-добре. 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Нова песен от Далматинеца? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Последният месец: Галена - 1000 нови последователи в инста. Преслава - 400 Мария - 600,000 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 И тая започнала да слага маанета в песните, нали уж разправяше че Тита и Гошо Сопол били дъното че влязли в чалгата? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 2 часа , DevilWish каза: Нова песен от Далматинеца? Малко като "Аморална" на Лорена 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Фикрет защо прилича на дърт селски пияница, дето кисне в центъра на селото и чака някой да го почерпи? Нурофен ли взима или е от химията? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Ивана закъснявала за клиповете... сигурно е маала кюфтета със Стояна в някоя крайпътна кръчма. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 1 час, Just_Me каза: Малко като "Аморална" на Лорена Веднага се сетих за нея Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Оправили са проблема с видеото на Яница (не се показваше и т.н.) Вече е в музикалния тренд и гледанията почнаха да се покачват. Дано пак се върнат на 30-40к дневно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 3 минути, -A. каза: Оправили са проблема с видеото на Яница (не се показваше и т.н.) Вече е в музикалния тренд и гледанията почнаха да се покачват. Дано пак се върнат на 30-40к дневно. Тая песен ми е на рипийт последните дни и мисля, че това е най-добрата версия на тая песен. КОМЕНТИРАЙ! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари