Gerganafen Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 25 минути, Emanuela.Carey каза: Ариа я било срам от първите ѝ проекти, въпреки че те ѝ бяха пика в кариерата. Я па тая. Не стига, че явно ще си остане с Класа, Живее ми се, дуета с Ася и Късай, а сега пък я било срам от тях. Дано от последните флопове които бълва не я е срам. Все едно Кама да изтърси, че я е срам от Луда по тебе и Защо повярвах. Такива бездарници като ДиАрия трябва да се радват, че изобщо са уцелили късмет с някакви успешни песни, а не да се отричат от тях. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 3 М. и точно един месец от излизането й! ❤️ 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Сандра Африка е взела Не Сме Безгрешни 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 5 минути, Gerganafen каза: Я па тая. Не стига, че явно ще си остане с Класа, Живее ми се, дуета с Ася и Късай, а сега пък я било срам от тях. Дано от последните флопове които бълва не я е срам. Все едно Кама да изтърси, че я е срам от Луда по тебе и Защо повярвах. Такива бездарници като ДиАрия трябва да се радват, че изобщо са уцелили късмет с някакви успешни песни, а не да се отричат от тях. He e BepHo. Ka3a, 4e Haū-Go/\eMuqm ú xum e K/\aca 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 5 минути, asylum каза: He e BepHo. Ka3a, 4e Haū-Go/\eMuqm ú xum e K/\aca Така по-бива. Арийче, извини ме, ако четеш. Пробвай пак с Оцко. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 6 минути, Emanuela.Carey каза: Сандра Африка е взела Не Сме Безгрешни Сега слушам и кавърът на "Моро Му" Много по-слаби от нашите версии! Тая пък, от нашите песни ли ще се храни? От 100 години е така. Егати..... Много под нивото на "Не сме безгрешни" и под хубавата песен на Галена! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 1 минута, DevilWish каза: Сега слушам и кавърът на "Моро Му" Много по-слаби от нашите версии! Тая пък, от нашите песни ли ще се храни? От 100 години е така. Егати..... Много под нивото на "Не сме безгрешни" и под хубавата песен на Галена! Ганев ясно че е отворил базар за песните си, но Илия Загоров с какъв акъл е продал такава легендарна песен? Глория не си представям да е била съгласна защото са казвали, че не обичала да ѝ пипат песните. Явно сърбите вадят големите банкноти и всичко приключва. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Току що, Emanuela.Carey каза: Ганев ясно че е отворил базар за песните си, но Илия Загоров с какъв акъл е продал такава легендарна песен? Глория не си представям да е била съгласна защото са казвали, че не обичала да ѝ пипат песните. Явно сърбите вадят големите банкноти и всичко приключва. И аз се учудих от изборът на песен. Когато @Just_Me каза, че има песен от Илия Загоров, бях сигурен, че е на Глория, но че е взела точно "Не сме безгрешни"? Песен на 20 години и са й разсипали хубавия аранжимент. Тяхната версия звучи супер тъпо и флопово. И "Името ти" е много скучна. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Новия тик-ток хит: 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 И от Ваня е купила песен с аранжимент на Ганев. Параноя.... 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 31 минути, Emanuela.Carey каза: Сандра Африка е взела Не Сме Безгрешни Сърбите я насират, че няма гласа за такава песен Gloria you will always be famous! 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Току що, Emanuela.Carey каза: Сърбите я насират, че няма гласа за такава песен Gloria you will always be famous! И това е дуетния партньор на Бони и Десислава С право! Песента й звучи отвратително! На мен ми хареса само Параноя как звучи, но пак е по-слаба от нашата. Нашите песни звучат на светлинни години по-добре, по-модерно, по-хитово! В тоя албум само Параноя и Циганка стават за слушане. 4 наши кавъра, другото е под съмнение. Така беше осрала Зле разпределени, Неблагодарен и Турбуленция. Не се наяде с наши хитове тая сръбска плескавица! Яж, ма! Като нямаш твои хитове! Сръбска скара! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 7 часа , Andrew Cunanan. каза: Въпреки, че съм бил на по-малко от година като е излязла - съм чувал, че е гърмяла от асболютно всякъде, от всяко такси, от всяка кръчма. Петра за изключително кратко време е станала супер известна и е влязла в А група на Пайнер, а песента - тотален мегахит. Какво мислиш за този кавър? Евтин трик от червената измет. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 44 минути, Emanuela.Carey каза: Сандра Африка е взела Не Сме Безгрешни Сърбите имат този специалент талант да направят всичко да звучи по-кръчмарско и демоде от песен на 20 години. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Sandra afrika бългaрски кавъри thread: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 1 минута, DarkChild каза: Сърбите имат този специалент талант да направят всичко да звучи по-кръчмарско и демоде от песен на 20 години. Да и за това ми звучи отвратително..... най-слабо направеният кавър в албума. А пък другите три не са и пипнати.... Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 1 минута, Willy каза: Sandra afrika бългaрски кавъри thread: Забравяш и "Името ти" Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 38 минути, DevilWish каза: И аз се учудих от изборът на песен. Когато @Just_Me каза, че има песен от Илия Загоров, бях сигурен, че е на Глория, но че е взела точно "Не сме безгрешни"? Песен на 20 години и са й разсипали хубавия аранжимент. Тяхната версия звучи супер тъпо и флопово. И "Името ти" е много скучна. Ha Gazis be6e xum B MakegoHuq, Moje bu u B cpbuq. Ko/\eGume Mu B CY yMupaxa 3a ma3 neveH, koqmo myk bexMe 3abpaBu/\u 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Току що, asylum каза: Ha Gazis be6e xum B MakegoHuq, Moje bu u B cpbuq. Ko/\eGume Mu B CY yMupaxa 3a ma3 neveH, koqmo myk bexMe 3abpaBu/\u Хубаво знаеш кои песни да вземеш, но слаба реализация. Единственото, което е, че нашите така и не й направиха клип на тази песен. Не знам поради каква причина след като имаше такъв успех? Трябва да си луд..... Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Галена има най-много кавъри в Сърбия. Сигурно пропускам нещо, но има кавъри на: Ще се проваля, Dj ме издаде, Много ми отиваш, Пак ли(нейният аранжимент 1:1), Дай ми, Кой, Завиждайте, Хавана тропикана, Живей, Пей сърце, Моро му, Феноменален, ВНЛ, Ти не си за мен, Еуфория... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Току що, Willy каза: Галена има най-много кавъри в Сърбия. Сигурно пропускам нещо, но има кавъри на: Ще се проваля, Dj ме издаде, Много ми отиваш, Пак ли(нейният аранжимент 1:1), Дай ми, Кой, Завиждайте, Хавана тропикана, Живей, Пей сърце, Моро му, Феноменален, ВНЛ, Ти не си за мен, Еуфория... На времето Глория беше певицата с най-много кавъри и то нелегални... Там са наистина много ако тръгнем сега да ги изброяваме.... 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Таралежа ежа ежа ежа 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 2 минути, DevilWish каза: На времето Глория беше певицата с най-много кавъри и то нелегални... Там са наистина много ако тръгнем сега да ги изброяваме.... Това не е вярно, както и да го погледнеш. Имала е някои, но да кажеш, че са били най-много, когато буквално всички кавъри бяха нелегални, си е чиста манипулация, която заслужава шЪмар. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 44 минути, DevilWish каза: И аз се учудих от изборът на песен. Когато @Just_Me каза, че има песен от Илия Загоров, бях сигурен, че е на Глория, но че е взела точно "Не сме безгрешни"? Песен на 20 години и са й разсипали хубавия аранжимент. Тяхната версия звучи супер тъпо и флопово. Сандра е казала че много нейни колеги са се опитвали да купят правята за песента, ма видиш ли само тя е успяла 😄 Иначе има кавър и на Цанка Урагану. Актуален си е той, Теа Таирович направи негова песен; Галена също, поне в дует с него; Галин тия дни обяви кавър на "Хавана"..евала 😅 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Сандра Африка е взела Не Сме Безгрешни В интерес на истината не е чак толкова лош кавърът. Само текстът е посредствен. Няма лошо, напазарувала си е добри песни от нас. Ilya Загоров ще вземе някой лев. Клиповете й са яки. Циганка ме кефи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари