DevilWish Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 1 минута, DarkChild каза: Това не е вярно, както и да го погледнеш. Имала е някои, но да кажеш, че са били най-много, когато буквално всички кавъри бяха нелегални, си е чиста манипулация, която заслужава шЪмар. Дай си дупето тогава? Абе, много песни й бяха взели на Глория! И даже никой не я беше потърсил за права. преди 2 минути, Just_Me каза: Сандра е казала че много нейни колеги са се опитвали да купят правята за песента, ма видиш ли само тя е успяла 😄 Иначе има кавър и на Цанка Урагану. Актуален си е той, Теа Таирович направи негова песен; Галена също, поне в дует с него; Галин тия дни обяви кавър на "Хавана"..евала 😅 Кой е кавърът? На мен ми допадна само Циганката и Параноя. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 2 минути, DevilWish каза: Дай си дупето тогава? Абе, много песни й бяха взели на Глория! И даже никой не я беше потърсил за права. Кой е кавърът? На мен ми допадна само Циганката и Параноя. "Ciganka", а оригиналът е "Tiganca Balcanica". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 1 минута, Just_Me каза: "Ciganka", а оригиналът е "Tiganca Balcanica". Хаха, колко интересно. Не знаех за това... Това беше единствената песен която ми хареса. Дали някой от нашите ще я вземе? Сега ще чуя оригинала. А, да. Добро е. Дано и ние я направим. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 11 минути, DevilWish каза: Хубаво знаеш кои песни да вземеш, но слаба реализация. Единственото, което е, че нашите така и не й направиха клип на тази песен. Не знам поради каква причина след като имаше такъв успех? Трябва да си луд..... b1p3o cmaHa xum, kamo CuHq npa6ka, ma HqMa6e Hyjda om 3ak1cHq/\ k/\un 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 @Willy под кавърът на "Зле разпределени" Сандра е написала, че музиката и аранжимента е на друг? Що за наглост? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 3 часа , pacho каза: Браво на Преслава, определено трябва а пусне втора дата и да направи фурор като Прийович в Сърбия. Само ако има маси долу да ги маха, стига с това махленско мислене.... направете си една сцена напред към публиката, да изглежда малко западно. Зор голям да се наредят мутрофони и кифли долу, седнали на маси с фалшив алкохол... И както сега има жажда за концерти трябва и другите да яхнат вълната. Не знам Галена какво чака, ама определено си знае, че не е Преслава. Абе баш Прийович не е добро сравнение, няма как да я стигне. Иначе Галена отдавна има проблем с гласните струни и както казва в интерюто си за "Грация" - предстои й операция. Та нека мине, нека се възстанови и тогава да решава ще прави ли концерт или не. То не е шега работа с тия операции - Коцето колко пъти е разказвал че за малко да остане без глас след такава операция. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Най големия хит на Петра! 1 5 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 4 минути, DevilWish каза: Хаха, колко интересно. Не знаех за това... Това беше единствената песен която ми хареса. Дали някой от нашите ще я вземе? Сега ще чуя оригинала. А, да. Добро е. Дано и ние я направим. Цанка има много добри попадения и явно неслучайно Теа, Галена и Галин са се насочили към негови песни 😅 + Сандрата 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 На румънски е още по-яка тая "Циганка". Бе, топ албум е изкарала Африка. Има и авторски песни. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Хавана е направо мега хит! Знае Галин какво да вземе. Дано само се е получило добре. Ако е и дует с Емилия ще бъде още по-успешна! Не знам като негова самостоятелна как ще се получи.... Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Току що, Just_Me каза: Цанка има много добри попадения и явно неслучайно Теа, Галена и Галин са се насочили към негови песни 😅 + Сандрата Аз съм слушал само Хавана честно казано и се изненадвам колко яки песни има. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 1 минута, pacho каза: На румънски е още по-яка тая "Циганка". Бе, топ албум е изкарала Африка. Има и авторски песни. Мен не ме грабна. Албумите на Милица и Прийович от миналата година са страхотни, но нейният...... По мое мнение 2 от 9 песни са по мой вкус. И двете кавъри, няма лошо, но Параноята ще си я слушам в изпълнение на Ваня и Меди. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 17 минути, xroflx9 каза: Най големия хит на Петра! Май аз го бях правил това гифче. 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 12 минути, DevilWish каза: Аз съм слушал само Хавана честно казано и се изненадвам колко яки песни има. На "Израел и Палестина" е негов оригиналът 😁 Песента му, която с Галена ще направят дуетна е била голям хит в Румъния, дано я избарат добре. преди 14 минути, DevilWish каза: Хавана е направо мега хит! Знае Галин какво да вземе. Дано само се е получило добре. Ако е и дует с Емилия ще бъде още по-успешна! Не знам като негова самостоятелна как ще се получи.... Няма да е с нея 😃 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Току що, Just_Me каза: На "Израел и Палестина" е негов оригиналът 😁 Песента му, която с Галена ще направят дуетна е била голям хит в Румъния, дано я избарат добре. Няма да е с нея 😃 Песента им е от Кости, нали? Трябвало е те да вземат Хавана..... ако е била най-големия му хит Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Току що, DevilWish каза: Песента им е от Кости, нали? Трябвало е те да вземат Хавана..... ако е била най-големия му хит Е Галин и без това провали всички кавъри които подготвя той, а не Емилия, така че... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 1 минута, DevilWish каза: Песента им е от Кости, нали? Трябвало е те да вземат Хавана..... ако е била най-големия му хит Не, Кости няма нищо общо с оригиналната песен, но за дуетната аранжиментът е негов. Цанка има бая хитове, там избор да искаш. Прави милиони гледания за няколко дена 😅 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Току що, Willy каза: Е Галин и без това провали всички кавъри които подготвя той, а не Емилия, така че... Точно за това не ми се ще да му е самостоятелна.... Ела, Хабиби е най-успешната му песен в последно време според мен..... Самостоятелните му започнаха да доскучават... За това варианта е или супер много да се изложи с тази песен или да я докара прилично, но само толкова... Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 2 минути, Just_Me каза: Не, Кости няма нищо общо с оригиналната песен, но за дуетната аранжиментът е негов. Когато обявиха, че ще имат песен, бях решил, че е нещо авторско от Кости. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 34 минути, DevilWish каза: Дай си дупето тогава? Абе, много песни й бяха взели на Глория! И даже никой не я беше потърсил за права. Кой е кавърът? На мен ми допадна само Циганката и Параноя. Явно не сме се разбрали. Помислих, че Гюрулту е направила най-много нелегални кавъри. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Сърбите я насират, че няма гласа за такава песен Gloria you will always be famous! Това е заради Азис, дори на съседната ливада ,от родната й в две могили, не знаят коя е, аджеба, е Калория. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 1 минута, DarkChild каза: Явно не сме се разбрали. Помислих, че Гюрулту е направила най-много нелегални кавъри. За кавъри не знам- но със сигурност води списъка по най-много кражби от цеца, представени за авторски нейни идеи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 1 минута, DarkChild каза: Явно не сме се разбрали. Помислих, че Гюрулту е направила най-много нелегални кавъри. Така е. Друго имах в предвид. Глория все пак има претенции, че прави на 99% авторска музика, освен в първия албум? С Азис са били на двете противоположности. Неговото - кавъри, нейните - авторски. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Току що, Andrew Cunanan. каза: За кавъри не знам- но със сигурност води списъка по най-много кражби от цеца, представени за авторски нейни идеи. Фак дат бич. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: За кавъри не знам- но със сигурност води списъка по най-много кражби от цеца, представени за авторски нейни идеи. А Ивана беше луда фенка на Индира Радич, но и нашата Преслава се сдоби с кавър от нея на "Писна ми".... Иначе и "Нямаш сърце" беше кавър на известна сръбска песен. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари