Lelqtian Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 14 часа , Gerganafen каза: Кефи ме как е написала "натурално-проста" с тире, все едно е степен. Натурално-проста Придобито-проста Свръхестествено-проста Райна-проста 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 11 часа , meleto каза: Деса може да напълни Арената. Тя е приемана за универсална певица, но кой ще го организира? Колко ли ще закъснее? А и с тая лелченска визия - не знам, нещо си е загубила блясъка. Трябва готина продукция да издаде преди това. Криско и той обяви концерт, но защо чак за 2025? Според схемите от два сайта - ми той май я е продал общо взето? Само standing Деса няма файда да прави концерт в Арената, все пак още като влезе и вече е над капацитетата. Нейния концерт най-добре да се състои на полето в м/у Рандево и Гълъбово. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 10 часа , Stela каза: Доказателство, че проблемите между тях са само слухове. Остава да забият един дует. ❤️🔥 Ако някой ще забива нещо, може ли Гюрулти на тия двете по един шЪмар? Може и повече, не само ще им мине остеопорозота, но и трите ще видят най-накрая хит. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Вече е известно и къде Галена ще прави концерт, когато реши да прави такъв. Свирково – Уикипедия BG.WIKIPEDIA.ORG 1 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 9 часа , DanielPiliov каза: Преслава направо смазва, от новите сектори е продала страшно много за толкова малко време. Ако до лятото залата е почти пълна да се ориентира към стадиона! Кралица! Най-добрата! ❤️ 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 1 час, Lelqtian каза: Вече е известно и къде Галена ще прави концерт, когато реши да прави такъв. Свирково – Уикипедия BG.WIKIPEDIA.ORG За първи път ще пресъздаде видеото във ваната, но под звездите. 5 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 6 минути, meleto каза: За първи път ще пресъздаде видеото във ваната, но под звездите. Много ме кефеше как танцува със завесата в банята. Като Арабска жена! ❤️ 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 11 минути, meleto каза: За първи път ще пресъздаде видеото във ваната, но под звездите. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 12 часа , GSA каза: Направо догодина лятото на стадион Васил Левски, а защо не и в Пловдив. Ако имаха малко акъл щяха да се съберат с Галена и да направят такъв готин концерт двете най-големи… като нищо и стадиона да напълнят,но са прекалено страхливи. Добре че нашата поне се престраши и сега ще обере лаврите пак първа. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 21 часа , meleto каза: Да пуснат всичките сектори. И да напълни и тях. Тогава ще бъде велико постижение. Препълнена Арена, каквато никоя друга чалгарка няма. Май натам сме се запътили, въпрос на време е да свършат. За по-малко от 24ч два сектора горе са изкупени. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Дръпнаха шалтера на Анелия по време на концерт - Горещо - Новини Бг NOVINI.BG Novini.bg - Актуалните новини - новините от днес и последни новини от България и света. Информация за най-важните събития в сферата на политиката, шоубизнеса, спорта и ... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 58 минути, Гальо каза: Май натам сме се запътили, въпрос на време е да свършат. За по-малко от 24ч два сектора горе са изкупени. Най-горните два не бяха пуснати изобщо. Предполагам, че от там няма да се вижда сцената и за това не са ги пуснали. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Преслава е една от последните изпълнители, които все още могат да продават а не просто да са вайръл в тази скръндзаджийска нация. На последния й албум бяха пуснали допълнителни тиражи. Знаех че и този концерт ще е голям успех. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 40 минути, Fast каза: Дръпнаха шалтера на Анелия по време на концерт - Горещо - Новини Бг NOVINI.BG Novini.bg - Актуалните новини - новините от днес и последни новини от България и света. Информация за най-важните събития в сферата на политиката, шоубизнеса, спорта и ... Това е глупаво. Трудно би огласила тая поляна без микрофон. Ако беше в затворено помещение може би, но на открито... Не е длъжна да се дере, с гласа си вади хляба, а аварията не е по нейна вина. Голям зор да им пее "Яко ми действаш" и "Поръчай пак" акапелно. В магазините когато спре тока настояват ли "Дай си ми лютеницата и салама" или чакат? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Това не направи ли 16М преди няколко дни??? Има няма два дена и ще удари 17 МИЛИОНА. Определено това ще се превърне в най-гледаният и клип в ютуб. Когато пее тази песен на концерта, не мога да си представя какво ще е… 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Всъщност изкарван ли е по-голям солов хит от това десетилетие от “Улицата”. ”Ти не си за мен” мисля че е единствената конкуренция, за момента гледанията са сходни. Улицата - 180 ден - 44К Ти не си за мен - 180 ден - 43К Обичам когато “ЗАЛЯЗЛА” певица държи соло хита на десетилетието🤭 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 20 минути, DanielPiliov каза: Всъщност изкарван ли е по-голям солов хит от това десетилетие от “Улицата”. ”Ти не си за мен” мисля че е единствената конкуренция, за момента гледанията са сходни. Улицата - 180 ден - 44К Ти не си за мен - 180 ден - 43К Обичам когато “ЗАЛЯЗЛА” певица държи соло хита на десетилетието🤭 Ти не си за мен все още е по-голям хит. Изчакай да мине поне година-две преди дa я обявиш за хит на десетилетие, не 6 месеца. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 21 минути, DanielPiliov каза: Всъщност изкарван ли е по-голям солов хит от това десетилетие от “Улицата”. ”Ти не си за мен” мисля че е единствената конкуренция, за момента гледанията са сходни. Улицата - 180 ден - 44К Ти не си за мен - 180 ден - 43К Обичам когато “ЗАЛЯЗЛА” певица държи соло хита на десетилетието🤭 Две от любимите ми песни за периода 2021-2024 ❤️ Залязъл им е мозъкът на тия които си мислят така, както би казала Райна - гръмнете се! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 1 минута, Willy каза: Ти не си за мен все още е по-голям хит. Изчакай да мине поне година-две преди дa я обявиш за хит на десетилетие, не 6 месеца. 6 стават в четвъртък! Да я обявява, защо пък не? Абе и двете песни са повече от добри! Между другото това ми е най-любимия клип на Галена! ❤️ Прави яки клипове, но това е просто ненадминато! Супер яка! И песента ми е в топ 3 на любимите нейни, което не вярвах, че ще се случи след "Хавана-Тропикана" например. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Тони Стораро повел крак и след него са следващите с концерти? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Да те пусна ли? Да пропусна ли? Сваляй дрехите и ми кажи! Да те купувам ли? Да те целувам ли? Знай, убоден и за двете си! ❤️ 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 1 час , DanielPiliov каза: Всъщност изкарван ли е по-голям солов хит от това десетилетие от “Улицата”. ”Ти не си за мен” мисля че е единствената конкуренция, за момента гледанията са сходни. Улицата - 180 ден - 44К Ти не си за мен - 180 ден - 43К Обичам когато “ЗАЛЯЗЛА” певица държи соло хита на десетилетието🤭 20,7M , 9 месеца 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 2 часа , Gerganafen каза: Това е глупаво. Трудно би огласила тая поляна без микрофон. Ако беше в затворено помещение може би, но на открито... Не е длъжна да се дере, с гласа си вади хляба, а аварията не е по нейна вина. Голям зор да им пее "Яко ми действаш" и "Поръчай пак" акапелно. В магазините когато спре тока настояват ли "Дай си ми лютеницата и салама" или чакат? Тока изгаснал на дуета с Коцето. Няма случайности. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 1 час , DevilWish каза: Да те пусна ли? Да пропусна ли? Сваляй дрехите и ми кажи! Да те купувам ли? Да те целувам ли? Знай, убоден и за двете си! ❤️ A3 q 4yx B4epa om Luna Evolution u cu q maHaHukaM o6me, 3a meb ce cemux 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 (редактирано) Хора, вие знаехте ли,че момчето Светльо, фен на Малина се е превърнал в това нещо ? Malina Yank (@malina.yank) • Снимки и видеоклипове в Instagram WWW.INSTAGRAM.COM 4,742 последователи, 1,024 последвани, 163 публикации – Вижте снимки и видеоклипове в Instagram от Malina Yank (@malina.yank) Аз съм меко казано потресен....Мислех, че няма по-лошо дете на чалга форумите от Борис Бонев....... Редактирано Май 14 от Jake 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари