Stela Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 преди 17 часа , xroflx9 каза: Тая Счетоводителката няма да е тя ако не окраде чужд хит или не се лепне за дуети на някого. Много противно и нагло същество. Ужасна жена. Вярно ли е, че тя е взела оная песен от тикток? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 преди 9 часа , DevilWish каза: И даже си мислеше, че е интересно като отмъкна хиляди популярни песни, то не беше "Птица бяла", после "Грешница" - там се получи, добре. С цялата си глупава стратегия Отиваш си, после В друг живот със Стораро...... сигурно още ще продължи. "Втори дубъл" е много по-добра в изпълнение на Вероника и се хареса на времето песента..... Счетоводителката сякаш си няма песни, че и чуждите ще пее..... 1-2 песни е добре ама то нейното е нагла счетоводна сметка. + "За тебе, братко". Може да имаше и още някоя, но сега не се сещам. 😁 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 20 минути, Stela каза: + "За тебе, братко". Може да имаше и още някоя, но сега не се сещам. 😁 Да, за нея забравих. Те са толкова много. Предвид, че Малина и Азис й бяха направили кавър на времето, Счети не остана по-назад. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Като заговорихме за AI, кога ли лидерите в клиповете като Галена ще си наемат някой добър екип да им направи нещо бруталистично? Засега само в попа усещат накъде духа вятъра, като например тези или пък любимият изпълнител на Рамания, Графа. ПП: Ще си платят задето отмъкнаха заглавието на една от най-яките песни на Десислава. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 На яка кака хвърлил са ташакаааааааааааааааааааааааааааа.... ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Колко места е Арена Армеец или по-точно колко е пуснала Преслава. Продала е почти 50% от тези, които пусна преди няма и седмица. Да изчака юни, ако се изкупи на 90% ДА ЗАМИНАВА НА СТАДИОНАА… 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 3 часа , FolkEmpire каза: Когато напълниш гащите на 1 годинка "Ми аз просто искам да съм навсякъде!" И да те пляскат с бело сладко по лицето аха! Ей ти една Драг Куин: 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 2 часа , Just_Me каза: Ей ти една Драг Куин: Една идея по-човечен вид от горното дърво. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 9 часа , Just_Me каза: Ей ти една Драг Куин: Защо сравняваш надуваема секс кукла и експонат от мадам Тюсо на различни драг кралици? 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 10 часа , Just_Me каза: Ей ти една Драг Куин: Пипи Дългото Чорапче като чалга нападжийка на 40+? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 12 часа , fengergana каза: Не ми пука,че е леко грозноват. Искам да ме мята и бърше пода с мен. Няма да се учудя,ако Гюрултю го доминира и да остана разочарована 1:1 разликата между гаджето на Калория и орангутана е, че орангутана е по-умен, красив и надарен. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 10 часа , Just_Me каза: Ей ти една Драг Куин: След розовата коса е нормално да стане и рижавелка. Искам да я видим с лилава или индигова! Нямам търпение! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 от мое име "НАЦИОНАЛНА АГЕНЦИЯ ПРИХОДИ" ще отмъсти... 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 23 минути, DevilWish каза: След розовата коса е нормално да стане и рижавелка. Искам да я видим с лилава или индигова! Нямам търпение! Още по-добре би било изобщо нито да я виждаме, нито тя да се показва. Предлагам НАП да я пратят под прикритие на специална тайна мисия за да се случат по-скоро тези неща. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 18 минути, Andrew Cunanan. каза: от мое име "НАЦИОНАЛНА АГЕНЦИЯ ПРИХОДИ" ще отмъсти... Той фотошопа вече го прави - все пак я докарал на Деси Слава, нещо за което Гърбушко май си мечтаеше преди 25 години 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Току що, Lelqtian каза: Още по-добре би било изобщо нито да я виждаме, нито тя да се показва. Предлагам НАП да я пратят под прикритие на специална тайна мисия за да се случат по-скоро тези неща. Емилия с молба към НАП: 1 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 6 милиона. 17 милиона. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Току що, Andrew Cunanan. каза: 6 милиона. 17 милиона. Улицата съвсем скоро ще мине 20-те Милиона. ❤️ Това е, когато имаш голям хит, даже и новия не може да ти попречи. Браво! ❤️ 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 1 минута, DevilWish каза: Улицата съвсем скоро ще мине 20-те Милиона. ❤️ Това е, когато имаш голям хит, даже и новия не може да ти попречи. Браво! ❤️ Сумарно е на 19,6 милиона сега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Току що, Andrew Cunanan. каза: Сумарно е на 19,6 милиона сега. Много добре като за песен на 6 месеца. Това за 11 месеца, съвсем скоро и то ще чукне 10-те милиона. 9,9 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 😂😂😂 Rashiya Djoli WWW.FACEBOOK.COM Хайдеее , Къде сте Мъжете?!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 най-големият чалга бг хит за този сезон, вече с над милион гледания. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Добро утро само на вас @GSA @Gerganafen @-A. @DevilWish 1 1 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 15 часа , fengergana каза: Не ми пука,че е леко грозноват. Искам да ме мята и бърше пода с мен. Няма да се учудя,ако Гюрултю го доминира и да остана разочарована 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 sekirata ще е горда. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари