Jump to content

Поп-фолк скандали (май 2024)

Препоръчани коментари

преди 1 минута, Balkandji1 каза:

Е, тука е едва второто, третото сменяне. Бая от натуралитета й все още е запазен и с леко барване, както казваш ти, си беше топа. Този Оземпик наистина е е бал майката на визията й.

Само като го спре - да не стане обратния ефект, подобно на Дес- да стане по-дебела и отпреди да го почне. 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , WindWalkerMonk каза:

Mи не е много. На моменти е като на запис. Особено на припева. 

И аз съм на мнение, че не е фалшива. Не знам ДаркЧайлд как може да ти каже измий си ушите в отговор. Добре звучи жената.

И не знам от къде почна да извира тая омраза към нея в последните години. Заради дуетите ли? Верно, че направи около 10 дуета и главно с това изпъкна, но поне станаха супер хитове. В дълги кариери като нейната изпълнителят преминава през множество трансформации и различни периоди. Факт, че със соловата "Прощавам ти" смаза. Отново показа, че го може и сама. Една от най-хубавите песни, излизала в последно време.

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

Само като го спре - да не стане обратния ефект, подобно на Дес- да стане по-дебела и отпреди да го почне. 

Признай, че ще е приятен сеир да видим Галена шиш-кебап. Цялата й грандомания ще отиде в коша.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Balkandji1 каза:

Признай, че ще е приятен сеир да видим Галена шиш-кебап. Цялата й грандомания ще отиде в коша.

Харесвах Галена допреди да отмъкне първата награда за певица от ръцете на Пресис, но извън базиците тук, предимно заради непоносимите й фенове, не й желая зло. Да е здрава и да вади още яки песни, все пак трябва някой да го носи този жанр на раменете си. И след като няма да е ултра мързеливата ми любимка, по-добре да е нейната съратница от далечното минало.

Но е факт, че амбицията на Галош и грандоманията й излизат извън границите на нормалното и влизат в манийното. Трябва да разкара час по-скоро всички гейки около нея, че ще я разсипят, ако продължават да й дават такива малоумни идеи като Оземпик.

недооценен хит.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Харесвах Галена допреди да отмъкне първата награда за певица от ръцете на Пресис, но извън базиците тук, предимно заради непоносимите й фенове, не й желая зло. Да е здрава и да вади още яки песни, все пак трябва някой да го носи този жанр на раменете си. И след като няма да е ултра мързеливата ми любимка, по-добре да е нейната съратница от далечното минало.

Но е факт, че амбицията на Галош и грандоманията й излизат извън границите на нормалното и влизат в манийното. Трябва да разкара час по-скоро всички гейки около нея, че ще я разсипят, ако продължават да й дават такива малоумни идеи като Оземпик.

недооценен хит.

Новина в централната емисия на Нова със заглавие:

Гейки дали идеята на Галена да пие Оземпик, което доведе до омъжествяване на певицата

И репортаж с информация по въпроса. После Галена ще седи посрана у тях. 😂

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Balkandji1 каза:

И аз съм на мнение, че не е фалшива. Не знам ДаркЧайлд как може да ти каже измий си ушите в отговор. Добре звучи жената.

И не знам от къде почна да извира тая омраза към нея в последните години. Заради дуетите ли? Верно, че направи около 10 дуета и главно с това изпъкна, но поне станаха супер хитове. В дълги кариери като нейната изпълнителят преминава през множество трансформации и различни периоди. Факт, че със соловата "Прощавам ти" смаза. Отново показа, че го може и сама. Една от най-хубавите песни, излизала в последно време.

С това, че е супер безлична дива селянка, а го играе гранд дама и модна икона, стожер на знанието и изказа! Че тук феновете й я изкарват лидерка, а тя винаги е копирала по-успешните от нея - като започнем с Десислава, минем през Гергана и стигнем до днешно време - където не може да избере Галена или Андреа иска да бъде! Абсолютна головодница, която грам няма собствена същност и индивидуалност!

Не може завчера клозета ти в двора да е бил външен и да си се крила зад една прокъсана рогозка, докато се изхождаш, а днес да парадираш с маркови дрехи, цени на клипове и песни и да най-нагло да солиш феновете, които смеят да ти кажат нещо във фейсбук. А интервюто й пред Мон Дьо, за пореден път, тотално я закопа - пролича си, че никога не й е пукало за музиката и за феновете, а за някакви железа. И разбирам, наистина да я бяха ощетили, както когато Деса не я награждаваха, само защото напусна Пайнер на върха си или Кама, само защото е Кама, а Емилия - никога не е помирисвала топ 5 в годините на наградите на Пайнер. А сега ламти! Че чак иска Пайнера да се извинявай на майка й?! 

Тотално се е самозабравила и хвърчи в облаците, скоро и нейният балон ще се спука и ще се приключи.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Balkandji1 каза:

Гейки дали идеята на Галена да пие Оземпик, което доведе до омъжествяване на певицата

Имам много красива позната, която отскоро работи като репортер в Нова. 

• Haha 2
Сподели в други сайтове

Dione с нов хит за полови органи:
Пишката ти
Като гледам пишката ти,
май надървил си се ти,
отдалече ти личи - че ти става,
че на нея ще се сяда.
Ще я лапна и лигавя на безценица,
я я извади от тая вещица,
около тебе всички к у р в и, много лесни са.
Като ти лапат, нивото пада.

Ти с дюрекс хвалиш ли се мила?
Колко ги изяде, та намери тази сила?
Да не кажеш, не съм предупредила,
кучката му е сладка, но е с патка.
Ще ти купя Дилдо, да се раздаваш,
кфото си е мое няма да го бараш.
И със дилдо отзад да даваш,
стани свиркачка, че ще те смачкам!

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Ти пък!? Чак да не е помирисвала топ 5 в годините на наградите.

Иначе наистина беше пресоляване на манджата това при Мон Дьо. Факт е, че никога не е заслужавала "Певица на годината". На мен ми се струва, че има тенденцията някои изпълнители, като направят дълга кариера и не са получавали големи награди, журналистите да експлоатират темата за миналото и липсата на награждавания. Самият Мон Дьо е напълно наясно, че на Емилия никога не й се е полагала наградата "Певица", но върти гейски интриги в предаването си за рейтинг.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , DarkChild каза:

Колко е фалшива

Добре е, има един-два момента в първият куплет, когато леко не оцелва правилната тоналност, но като цяло нищо чак толкова трагично.

Но това не и сложна песен, преди години я чухме в Арената на "Не виждам" и още си лекуваме ушите оттогава.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Balkandji1 каза:

Ти пък!? Чак да не е помирисвала топ 5 в годините на наградите.

Иначе наистина беше пресоляване на манджата това при Мон Дьо. Факт е, че никога не е заслужавала "Певица на годината". На мен ми се струва, че има тенденцията някои изпълнители, като направят дълга кариера и не са получавали големи награди, журналистите да експлоатират темата за миналото и липсата на награждавания. Самият Мон Дьо е напълно наясно, че на Емилия никога не й се е полагала наградата "Певица", но върти гейски интриги в предаването си за рейтинг.

2003 - Гергана, Анелия, Деса, ИванЯ, Глора
2004 - Глора, Анелия, Деса, Иваня, Гертруд, Райна, Мария
2005- Анелия, Иваня, Гертруд, Райна, Мара, Преслава, Малина
2006 - същите общо взето
2007 - Преслава, Глора, Анелия, Теодора
2008 - Преслава, Галена, Анелия, Андреа, Елена, Райна, Маноля
2009 - Преслава, Галена, Анелия, Андреа, Елена, Алисия, Маноля
2010 - същите + Цуци П.
2011, 2012 - същите без Елена
и оттам насетне ги знаете.

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза:

2003 - Гергана, Анелия, Деса, ИванЯ, Глора
2004 - Глора, Анелия, Деса, Иваня, Гертруд, Райна, Мария
2005- Анелия, Иваня, Гертруд, Райна, Мара, Преслава, Малина
2006 - същите общо взето
2007 - Преслава, Глора, Анелия, Теодора
2008 - Преслава, Галена, Анелия, Андреа, Елена, Райна, Маноля
2009 - Преслава, Галена, Анелия, Андреа, Елена, Алисия, Маноля
2010 - същите + Цуци П.
2011, 2012 - същите без Елена
и оттам насетне ги знаете.

Така е, само където има безпочвени претенции. Да се обоснове поне коя година има предвид? Ние ли не знаем, които следим тази музика или тя, където има нереална самооценка? Пръцла!

• Like 1

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Runevski каза:

Чакаме и мама Тоти да се отсрами!

Я , кой ни е чел.

Ето ме - сИга АКАМ. Акайте и вие! Много е хубаво!

-Крушата не пада по-далеч от дървото, нали Д-р Хинова @Balkandji1 ? :D 

• Like 1
  • Haha 1

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Balkandji1 каза:

Не знам дали е Оземпик или тестостерон. Вижте й врата.

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...