DanielPiliov Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Да гори в любов е ударила 27М Беден в сърцето е ударила 22М Дяволско желание почти 17М, мале мале👑👑👑 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 10 минути, DanielPiliov каза: Да гори в любов е ударила 27М Беден в сърцето е ударила 22М Дяволско желание почти 17М, мале мале👑👑👑 без теб - 3 700 001 мълчете си 2 900 002 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 емилия пуска нов хит: 95% от потребителите тук: 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 2 часа , DevilWish каза: Dione с нов хит за полови органи: Пишката ти Като гледам пишката ти, май надървил си се ти, отдалече ти личи - че ти става, че на нея ще се сяда. Ще я лапна и лигавя на безценица, я я извади от тая вещица, около тебе всички к у р в и, много лесни са. Като ти лапат, нивото пада. Ти с дюрекс хвалиш ли се мила? Колко ги изяде, та намери тази сила? Да не кажеш, не съм предупредила, кучката му е сладка, но е с патка. Ще ти купя Дилдо, да се раздаваш, кфото си е мое няма да го бараш. И със дилдо отзад да даваш, стани свиркачка, че ще те смачкам! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 1 час, DanielPiliov каза: Да гори в любов е ударила 27М Беден в сърцето е ударила 22М Дяволско желание почти 17М, мале мале👑👑👑 Брей, "Дяволско желание", песен от 2005 със 17 млн. Че те минаха близо 20 години от тая песен, а тя с гледания като на актуален мегахит. Браво на Преса. Това ли е най-гледаната песен от в диапазона излезли 2003-2007? 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 1 минута, Stela каза: Преди да я кръстят Алисия Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 преди 3 минути, DevilWish каза: Преди да я кръстят Алисия Ние още си я знаем като Ася. Ася, а не Алисия от страната на чудесата. 😁 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Току що, Stela каза: Ние още си я знаем като Ася. Ася, а не Алисия от страната на чудесата. 😁 Представа нямах, че е била с име и фамилия в самото начало. Карамелката много ще й отива. ❤️ 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 Ася извади готини песнички 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 5 минути, Stela каза: Ние още си я знаем като Ася. Ася, а не Алисия от страната на чудесата. 😁 Пуснала е реклама на една от новите песни и вчера се беше домъкнала до №2 в нейбъл (реален №1), но ден по-късно пада. Трябва да разберат, че това да пускат по 4-5 песни наведнъж изява от хляба на песните поотделно, хората се чудят коя да слушат. И четирите й песни правят в диапазона 40-75K. Нито една не е хита с 200-250К. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 преди 3 минути, DevilWish каза: Представа нямах, че е била с име и фамилия в самото начало. Карамелката много ще й отива. ❤️ И аз не си спомням, но ми попадна снимката във фейса. 😁 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Току що, Balkandji1 каза: Пуснала е реклама на една от новите песни и вчера се беше домъкнала до №2 в нейбъл (реален №1), но ден по-късно пада. Трябва да разберат, че това да пускат по 4-5 песни наведнъж изява от хляба на песните поотделно, хорат се чудят коя да слушат. И четирите й песни правят в диапазона 40-75K. Нито една не е хита с 200-250К. Галош така прееба Аз като пусна всичко в многократки срокове, при Алис ще се случи същото. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 16 минути, Balkandji1 каза: Брей, "Дяволско желание", песен от 2005 със 17 млн. Че те минаха близо 20 години от тая песен, а тя с гледания като на актуален мегахит. Браво на Преса. Това ли е най-гледаната песен от в диапазона излезли 2003-2007? Преслава има и други суперхитове от това десетилетие с мастодонтна гледаемост: 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: Галош така прееба Аз като пусна всичко в многократки срокове, при Алис ще се случи същото. Но видите ли тайландския she-male Ваня бил повел крачка в издаването на няколко нови песни в един ден и трябва да бъде упоменат като пионер в бранша всеки път, като се отвори тема за няколко песни в един ден. Галена ги издаваше всеки следващ ден. Иван Тайланда е пионер в своята област - 5 в един час. 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 преди 2 минути, Balkandji1 каза: Пуснала е реклама на една от новите песни и вчера се беше домъкнала до №2 в нейбъл (реален №1), но ден по-късно пада. Трябва да разберат, че това да пускат по 4-5 песни наведнъж изява от хляба на песните поотделно, хорат се чудят коя да слушат. И четирите й песни правят в диапазона 40-75K. Нито една не е хита с 200-250К. Да, точно. И аз като разбрах, че ще ги пуска в един ден си казах, че това е грешен ход и ще е трудно на хората да отсеят избора си. Иначе и четирите песни ми харесват, различни са и се вижда, че се е постарала. Имат си и клипове, а аз очаквах да са тв версии. Трябваше просто да изчака и да ги пуска през месец-два примерно. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Преслава има и други суперхитове от това десетилетие с мастодонтна гледаемост: Обожавам "Новата ти" и "Нямам право" ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 1 минута, Stela каза: Да, точно. И аз като разбрах, че ще ги пуска в един ден си казах, че това е грешен ход и ще е трудно на хората да отсеят избора си. Иначе и четирите песни ми харесват, различни са и се вижда, че се е постарала. Имат си и клипове, а аз очаквах да са тв версии. Трябваше просто да изчака и да ги пуска през месец-два примерно. Колкото и да е интересно, беше грешна стратегия. Но нито една от новите песни според мен няма заряд като на "Телефона". Тя е класи над тях. Аз дето не съм по баладите, тази специално ми се стори изпята с чувство и клипът е много добър. ❤️ Дуета ми идва най-слаб..... Например него можеше да го пусне с някоя от песните в един ден.... Тя си знае, но и да ги беше пуснала поетапно мисля, че нямат заряд като на хита й от миналата година. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Но видите ли тайландския she-male Ваня бил повел крачка в издаването на няколко нови песни в един ден и трябва да бъде упоменат като пионер в бранша всеки път, като се отвори тема за няколко песни в един ден. Галена ги издаваше всеки следващ ден. Иван Тайланда е пионер в своята област 5 в един час. Ваня като някаква новаторка ли се изкара? И 10 да пусне ефект надали ще има. И да не ги беше пуснала в един ден също. Нищо особено не са тия песни. На Алисия поне са готини. Иначе в това отношение концепцията на Галена беше топ. За тогава си беше нещо голямо, различно и новаторско. Клип с клип нямаха нищо общо. И до днес са ми едни от най-любимите песни. "Аз" е може би най-добрият й албум. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Току що, Stela каза: Ваня като някаква новаторка ли се изкара? И 10 да пусне ефект надали ще има. И да не ги беше пуснала в един ден също. Нищо особено не са тия песни. На Алисия поне са готини. Иначе в това отношение концепцията на Галена беше топ. За тогава си беше нещо голямо, различно и новаторско. Клип с клип нямаха нищо общо. И до днес са ми едни от най-любимите песни. "Аз" е може би най-добрият й албум. И на мен "Аз" си ми остава любимият албум на Галена. Фаворит ми е "След раздялата". Една от трите ми най-любими нейни песни. Както и "Тоя става". Другите които обожавам също са "Не пред хората", "Знак как", "Неудобни въпроси", "Хайде, откажи ме" и "С кое право". ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Една много добра песен на Галена, която остана без клип. Мисля, че освен "Опасен за жени" и тази имаха шанс да се наложат за времето си. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 преди 2 минути, DevilWish каза: И на мен "Аз" си ми остава любимият албум на Галена. Фаворит ми е "След раздялата". Една от трите ми най-любими нейни песни. Както и "Тоя става". Другите които обожавам също са "Не пред хората", "Знак как", "Неудобни въпроси", "Хайде, откажи ме" и "С кое право". ❤️ Само "Създай игра" и "Искам да останем будни" са ми слаби от албума. Всички други песни са топ. "Мразя да те обичам", "Dj-я ме издаде", "С кое право", "Тоя става", "Ще се проваля" и "Хайде, откажи ме" , "Да ти го дам ли" са ми любими. "Неудобни въпроси" беше доста голям хит. "Аларма" - тотален хит. "Знам как" също е много яка. "Запали" и "За пари" пък си бяха интересни също. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 преди 5 минути, DevilWish каза: Една много добра песен на Галена, която остана без клип. Мисля, че освен "Опасен за жени" и тази имаха шанс да се наложат за времето си. И на мен са ми любими. Тази също: Уникална е, трябваше да я наложи. ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Като говорим за песни пуснати в кратък период😁 Песни пуснати за два дни до ден днешен… Не те забравям - 10М Не идвай - 10М (ако броим и изпълнението на Йоана - 17М) Трябваш ми - 6М Право в очите - 5М Крадец на време - 6М И хора…това са песни без клипове! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза: karen_alpha Видяхме я снимката още първия път, няма нужда да я повтаряш 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари