Jump to content

Поп-фолк скандали (май 2024)

Препоръчани коментари

преди 39 минути, Fast каза:

Не че е проста, а речникът й е малко по-разговорен. Не очаквайте от всеки да бъде готов политик. Трябва трейнинг малко (ако изобщо се задържи в тази сфера, което ме съмнява)

това е абсурдно, никой не очаква от всички да са готови политици, но очакваме хората да се занимават от това, което разбират и умеят.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

заглавието 😭

Явно това се е очаквало да прави Анелия когато е спрял тока на участието й:lol::lol::lol:

преди 1 час , DevilWish каза:

И какво сега? Албум няма ли да има? От 10 песни останали 8, после 5 и накрая - 4?

SIGNAL.BG

Алисия зарадва меломаните със своя но мащабен проект, който е отдавна подготвян. През седмицата певицата поднесе 4 чисто нови сингъла в различни стилове,

Егати излагацията и подигравката - да обещава албум толкова време и накрая да изсипе само 4 песни в един ден, щото другите ги била "отсяла".:1000(27): Да ги беше пуснала със слайдшоута поне, кой я кара да клипира всички? От познатите й песни също можеше да включи някои. Хубаво го обявява, та да ядоса хората и да й секнат гледанията на новите песни. Както блесна, така и угасна Ася Дойчева в моите очи.

• Like 3
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

Роксана и Софи Маринова са еднакво интелигентни.
Разликата е че Софка не се приема на сериозно, а Роксана се мисли за някакъв месия избран от дълбоката махала за да стане първия циган*н президент и за изпрати първия циган*н в космоса.

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Fast каза:

Не че е проста, а речникът й е малко по-разговорен. Не очаквайте от всеки да бъде готов политик. Трябва трейнинг малко (ако изобщо се задържи в тази сфера, което ме съмнява)

Айде няма нужда да се задържа. Да си гледа кючеците, сватбите и селските вечеринки. Нямаме нужда от такива политици. Пък и не мисля, че изобщо има шанс. Губи си времето и малкото мозъчни клетки. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 54 минути, Andrew Cunanan. каза:

това е абсурдно, никой не очаква от всички да са готови политици, но очакваме хората да се занимават от това, което разбират и умеят.

Рокса тогава я пишем жива умряла направо, не знам защо се занимава с пеене, това още по малко и се отдава ;) 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Stela каза:

Айде няма нужда да се задържа. Да си гледа кючеците, сватбите и селските вечеринки. Нямаме нужда от такива политици. Пък и не мисля, че изобщо има шанс. Губи си времето и малкото мозъчни клетки. 

Може да спим спокойно начи, тая мозъчни клетки няма, а времето загубено  инвестирано в тая обречена предизборна кампания е време, в което не тормози ничии уши. А здравната каца пести от пътеки за УНГ специалисти ;) 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , DevilWish каза:

Така трябва да се прави, към днешна дата Алисия направи същото с "Инсомния" и "Полудях", като на мен пак втората ми хареса повече как се получи, онази ми е прекалено меланхолична. Щом се прави 12 години по-късно, значи стратегията е била успешна и интересна.

Айде, пак Галена измислила топлата вода... Открай време в чалгата правят по два аранжимента на една мелодия с различен текст (вероятно и от икономия:)):

Преслава не направи ли същото с Мръсно и полека и Бягай? Само дето я домързя да правят втори аранжимент и ги пусна с един и същ.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, HIStory каза:

Айде, пак Галена измислила топлата вода... Открай време в чалгата правят по два аранжимента на една мелодия с различен текст (вероятно и от икономия:)):

Преслава не направи ли същото с Мръсно и полека и Бягай? Само дето я домързя да правят втори аранжимент и ги пусна с един и същ.

Тук си прав. Забравих за другата версия на "В нова дреха" която ми е много любима песен.
Ами не точно...... Уж беше подарила текстът на "Бягай" на Сияна. Това е първоначалния текст на "Мръсно и полека" ,даже се казваше "Моят случай". Нещо в тази си версия не ми допадна толкова колкото "Мръсно и полека". Може би ако беше променила аранжимента щеше да е по-яко. Но нейна грешка, че не го е направила.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Gerganafen каза:

Явно това се е очаквало да прави Анелия когато е спрял тока на участието й:lol::lol::lol:

Егати излагацията и подигравката - да обещава албум толкова време и накрая да изсипе само 4 песни в един ден, щото другите ги била "отсяла".:1000(27): Да ги беше пуснала със слайдшоута поне, кой я кара да клипира всички? От познатите й песни също можеше да включи някои. Хубаво го обявява, та да ядоса хората и да й секнат гледанията на новите песни. Както блесна, така и угасна Ася Дойчева в моите очи.

Може и да пусне, не се знае.... Щом е казала, би трябвало да измисли нещо. С тези нови песни има още много издадени които може да включи. Или поне нещата от "Най-лошата" до момента, ще има цял албум. Тя обещаваше такъв от 2012 година...... след като изкара "На ти ми говори" която беше първата й нова песен след последния албум... Изобщо, говори си 12 години, а тогава се пускаха албуми. 

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Thecranfan каза:

Как не се намери една готина циганка в тоя бранш ...

преди 3 часа , Fast каза:

Според мен от край време й се занимава с политика, ама не е трябвало да приема първата ръка, която й подадат. Радостин Василев е backstabber с руски "ценности", а МЕЧ са с минимални шансове да влязат в Народното събрание. Имам deja vu от годините, когато Азис се пробва за депутат в Евророма. Беше по всички вестници. :D

caMo /\yHa cmaBa!

преди 3 часа , Stela каза:

И аз мисля така за "Официално забранен". "Можеш ли" много я харесвам. Даже бих се радвала някой ден да и направи нова версия с клип. "Екстаз" не ми е сред любимите, но е приятна. "Само миг" е страхотна, много нежна песен. Такъв тип песни много й пасват, изпълнява ги с чувство и това си личи. Носят много емоция. "След 12" ми е сред любимите нейни песни. "Намерих те" и "Сама" също са топ. И двете бяха хитове за времето си. "Утешителна награда" и на мен не ми е сред любимите, но пък беше доста голям хит и се задържа. 

ga Bk/\io4u Moje6 /\u B best album

преди 2 часа , Gerganafen каза:

BaHa noHe obqBu EP

• Like 2
  • Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 1 час, HIStory каза:

По някаква причина дори и аз все си мислех, че Галена е била новатор с това, но...

Така или иначе с времето повечето новаторски идеи във фолка ще им бъдат преписани на тях с Преслава, а те двете реално погледнато за тези 20 години не са били новаторки в почти нищо - и съвсем не се бъзикам (но пък казвам почти). Трябва да свикваме, уви.

Сподели в други сайтове

Лидия с албум през 2024!:heart:

Опа, нова, още по-прясна информация: Лиди току що отся песните и албум няма да има, само отделни секси хитове със секси клипове. Сори!

• Thanks 1
  • Haha 3
  • Casper 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза:

какво мислите за този трак на Соня Германска?

Мммммммм това мисля, че беше втората нейна самостоятелна песен която чух след "Само игра". Хареса ми, тогава беше пуснала и това, което също обожавам:

• Love 3

Сподели в други сайтове

преди 1 час , SG каза:

По някаква причина дори и аз все си мислех, че Галена е била новатор с това, но...

Така или иначе с времето повечето новаторски идеи във фолка ще им бъдат преписани на тях с Преслава, а те двете реално погледнато за тези 20 години не са били новаторки в почти нищо - и съвсем не се бъзикам (но пък казвам почти). Трябва да свикваме, уви.

Не мисля,  че някой се вълнува толкова от чалгата,  че да им преписва каквото и да е. Освен десетимата човека тук, де, всички останали консумират и хвърлят. 

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, HIStory каза:

Не мисля,  че някой се вълнува толкова от чалгата,  че да им преписва каквото и да е. Освен десетимата човека тук, де, всички останали консумират и хвърлят. 

Така е в общи линии, но има няколко безумно натрапени във времето имена, не само тези двете, за които дори масата извън стандартните чалгари си има едни утвърдени изкуствено изкривени възприятия (нали, не слагам Галена в това число, за нея само в чалга средите евентуално някой нещо да изкриви и да му се вържат). В резултат баш тези вече си правят успешни концерти в най-голямата зала, а далеч по-заслужили от тях са в тинята или най-много в НДК.

• disgusting 1
Сподели в други сайтове

преди 31 минути, SG каза:

Така е в общи линии, но има няколко безумно натрапени във времето имена, не само тези двете, за които дори масата извън стандартните чалгари си има едни утвърдени изкуствено изкривени възприятия (нали, не слагам Галена в това число, за нея само в чалга средите евентуално някой нещо да изкриви и да му се вържат). В резултат баш тези вече си правят успешни концерти в най-голямата зала, а далеч по-заслужили от тях са в тинята или най-много в НДК.

Това са малко камъни в твоята градина,  понеже и ДС е с леко изкривен образ в обществото - масовия българин я има за не много интелигентна,  но талантлива и експериментираща със стиловете певица,  а реално тя си дъни гюбеците и вече трудно може да изкара един припев като хората.  Тъпо и тъжно,  но това е реалността.  Не го приемай като заяждане,  хич не ми е това идеята. 

Мен винаги ме е изумявал случая Стораро - кой точно го нарочи за голямата звезда и фактор в тая музика, че и с влияние и пари,  при условие,  че едноличен лидер на е бил никога (както Азис,  например). Имаше там един силен период с  комерси тип 234, Уникат и Отличен 6 и това му е. Тук също се изкарва някакъв незаобиколим фактор. Ама една лъжа повторена сто пъти става истина.

• Like 2
Сподели в други сайтове

@Emanuela.Carey, Галин спря да купува стрийминг на дуета с Десита. За един ден спадна с 12к. Утре сигурно и ''Лудница'' ще има същата съдба или нея може да я бута малко по-дълго. :D 

• Like 1
  • Casper 1
2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , SG каза:

Глори тия схеми ги правеше още в първия албум. :D 

• Like 1
  • Wow 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 54 минути, HIStory каза:

Това са малко камъни в твоята градина,  понеже и ДС е с леко изкривен образ в обществото - масовия българин я има за не много интелигентна,  но талантлива и експериментираща със стиловете певица,  а реално тя си дъни гюбеците и вече трудно може да изкара един припев като хората.  Тъпо и тъжно,  но това е реалността.  Не го приемай като заяждане,  хич не ми е това идеята. 

Мен винаги ме е изумявал случая Стораро - кой точно го нарочи за голямата звезда и фактор в тая музика, че и с влияние и пари,  при условие,  че едноличен лидер на е бил никога (както Азис,  например). Имаше там един силен период с  комерси тип 234, Уникат и Отличен 6 и това му е. Тук също се изкарва някакъв незаобиколим фактор. Ама една лъжа повторена сто пъти става истина.

За времето, в което ДесиСлава е създавала този си образ е била точно такава и си е заслужила признанието. При това го е постигнала предимно сама без подкрепата на Пайнер, и то в годините на монопол на Пайнер. После рухна и стана неузнаваема - факт, но с това съответно рухна и доста от потенциала й някога отново да грабне хората така. И преди съм казвал, че за мен към днешна дата тя няма да напълни Арена. Някак в последните години вече е твърде далеч от машината, която насила убеждава българите колко е велик даден изпълнител, както е със Стораро, Софка и Преслава.

За Стораро на мен ми е ясна причината за прехвалването - от доста време всяка страна на Балканите си има потребност от някакви такива мъжки певци 'на народа'. При неспособността на далеч по-добри като Коста Марков и Стефан Митров да се задържат, у нас тази ниша беше запълнена от Стораро и Константин🤐 и поне един дето наистина да е заслужил - Азис. Добре, че си имаме и естрадата...

• disgusting 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...