Jump to content

Поп-фолк скандали (май 2024)

Препоръчани коментари

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Роксана след като предната вечер е прибирала бакшиши в деколтето, докато е въртяла сланини на Кралица: “НИЕ живеем на ръба на бедността”

Лицемерие левъл ∞

И като я питат за заплатата от парламента оная вика аз си имам достатъчно от пеенето.

И всички чалгари като кажат "аз друго не мога да правя освен да пея", ми представи си нещо става и вече не можеш да пееш кво? Умираш ли? Отиваш като Гера в Лидъл и работиш! Аман от певачки дето разчитат на лесните пари от участия... И ще кажат "ама тя е много тежка работа", да отиваш за 1 час да пее шна плейбек и си тръгваш много тежко бе. Я бачкай общ работник сигурно ще припаднат на първите 15 минути.

• Like 3
  • Thanks 1

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

преди 16 часа , meleto каза:

Тя достатъчно мозък нямаше да заложи на смислен кон. "Нашят лидер е най-добър" - а са обречени на 1%. Сега да й видим аудиторията :D Голямата звезда ако не докара гласове, какво правим?

Забравяме за случилото се и продължаваше нататък. МЕЧ е поредната измошльотина, колкото за поредните избори. А на Рокса ще й се наложи да продължи да бъде фолк певица, тъй като политиката й показва изхода още преди да я влязла.

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , FolkEmpire каза:

Лицемерие левъл ∞

И като я питат за заплатата от парламента оная вика аз си имам достатъчно от пеенето.

И всички чалгари като кажат "аз друго не мога да правя освен да пея", ми представи си нещо става и вече не можеш да пееш кво? Умираш ли? Отиваш като Гера в Лидъл и работиш! Аман от певачки дето разчитат на лесните пари от участия... И ще кажат "ама тя е много тежка работа", да отиваш за 1 час да пее шна плейбек и си тръгваш много тежко бе. Я бачкай общ работник сигурно ще припаднат на първите 15 минути.

Ироничното е, че 90% от чалгарките дори не пеят добре, но освен да се ръгат с богати чички и да отварят несихронизирано уста под звуците на плейбека, за всяка друга сфера са тотално неприложими.

Не беше ли именно Рексона човекът, който преди няколко години се оплакваше, че няма участия в БГ, а предимно и изцяло в Белгия, Гент и т.н

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

Ироничното е, че 90% от чалгарките дори не пеят добре, но освен да се ръгат с богати чички и да отварят несихронизирано уста под звуците на плейбека, за всяка друга сфера са тотално неприложими.

Не беше ли именно Рексона човекът, който преди няколко години се оплакваше, че няма участия в БГ, а предимно и изцяло в Белгия, Гент и т.н

Рексона не знам къде има участия, ако изобщо, щом вместо по балове и предизборни концерти се е хванала с МЕЧ, но по-важния въпрос е - тая откога е човек? 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Lelqtian каза:

Рексона не знам къде има участия, ако изобщо, щом вместо по балове и предизборни концерти се е хванала с МЕЧ, но по-важния въпрос е - тая откога е човек? 

В Белгия, Холандия и Германия. Тук, в БГ, не мисля, че я канят особено. Евентуално на някоя циганска сватба.

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 55 минути, meleto каза:

Добро утро, успешни млади хора, с новината на седмицата.

Хубава е песента, а Графа е на 45, но изглежда много свежо. Добра енергия има момчето.

• Like 3
  • disgusting 1
Сподели в други сайтове

От 15.05.2024 г. от 21:30, Andrew Cunanan. каза:

интересно ми е ти как изглеждаш, за да си позволяваш такива коментари за останалите?! 

Аз не съм част от поп-фолка, нито от шоу за травестити. Така, че това как аз изглеждам няма нищо общо. Коментирам публични лица, аз не съм такова. 

• Like 1
  • disgusting 1
Сподели в други сайтове

От 17.05.2024 г. от 21:21, SG каза:

Като заговорихме за AI, кога ли лидерите в клиповете като Галена ще си наемат някой добър екип да им направи нещо бруталистично? Засега само в попа усещат накъде духа вятъра, като например тези или пък любимият изпълнител на Рамания, Графа.

ПП: Ще си платят задето отмъкнаха заглавието на една от най-яките песни на Десислава.

Такъв клип в чалгата гледахме преди вече 1 година. И то не от лидерките.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 42 минути, AysheYaneva каза:

Такъв клип в чалгата гледахме преди вече 1 година. И то не от лидерките.

Смятай колко е слаб реалният интерес във фолка щом дори из средите не се е разчуло, че Илиян има такъв свежарски клип...

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, SG каза:

Смятай колко е слаб реалният интерес във фолка щом дори из средите не се е разчуло, че Илиян има такъв свежарски клип...

Никой не гледа клипове + Илиян не е актуално име

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 30 минути, Emanuela.Carey каза:

Е, ти не разбра ли че интереса към фолка е силен, само когато Джесислава е била топ 3 име, демек година, две макс...

• Like 1
  • Haha 3
  • Casper 2

Сподели в други сайтове

преди 34 минути, Emanuela.Carey каза:

На Галена ги гледат, нали прави по 1М за денонощие.

Илиян имаше един от ТОП соло хитовете на миналата година, а този въпросния клип като гледам е излязъл скоро след него... Но като в жанра интереса е мижав, дори в такива ситуации никой нищо не забелязва - освен ако изкуствено не му се натрапи.

преди 2 минути, Willy каза:

Е, ти не разбра ли че интереса към фолка е силен, само когато Джесислава е била топ 3 име, демек година, две макс...

Ами да, в онези години чисто и просто беше най-силен - преди 2006. Някой да ме обори с доказателства.

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, SG каза:

На Галена ги гледат, нали прави по 1М за денонощие.

Илиян имаше един от ТОП соло хитовете на миналата година, а този въпросния клип като гледам е излязъл скоро след него... Но като в жанра интереса е мижав, дори в такива ситуации никой нищо не забелязва - освен ако изкуствено не му се натрапи.

Ами да, в онези години чисто и просто беше най-силен - преди 2006. Някой да ме обори с доказателства.

Клиповете нямат реална сила. Важна е песента.
Доказвано е много пъти дори от имена като Галена че силен клип ≠ хит.

Фики направи възраждане с Отпусни се, който му е може би най-евтиния клип в кариерата.

Илиян имаше ЕДНА силна песен покрай филма, но от там нататък другите му проекти не набраха подобна популярност.

Чалгата чисто музикално може да е била по-силна преди, но в момента е с много по-масов интерес от колкото преди години. 
В момента рядко можеш да срещнеш хора които не слушат чалга. Отваряш тредс и тикток и всичко е чалга.

Няма дори един не-чалга изпълнител който да държи силна офанзива както Криско, Гери Никол, Тита, 100 кила и други които буквално мачкаха всичко освен Азис.

А и както съм казвал преди, да слушаш чалга се превръща във все по-малко табу. 
В годините за които говориш, да признаеш че слушаш чалга в училище беше като да кажеш, че си най-тъпия селянин на света. А дори нямаше толкова кючеци като сега.

• Like 3
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Emanuela.Carey каза:

Фики направи възраждане с Отпусни се, който му е може би най-евтиния клип в кариерата.

Илиян имаше ЕДНА силна песен покрай филма, но от там нататък другите му проекти не набраха подобна популярност.

Чалгата чисто музикално може да е била по-силна преди, но в момента е с много по-масов интерес от колкото преди години. 
В момента рядко можеш да срещнеш хора които не слушат чалга. Отваряш тредс и тикток и всичко е чалга.

Няма дори един не-чалга изпълнител който да държи силна офанзива както Криско, Гери Никол, Тита, 100 кила и други които буквално мачкаха всичко освен Азис.

В годините за които говориш, да признаеш че слушаш чалга в училище беше като да кажеш, че си най-тъпия селянин на света. А дори нямаше толкова кючеци като сега.

Може би и това е причината в тик-ток да стават хитове песни като "Не е любов", които преди не бяха оценени.... 

• Like 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Emanuela.Carey каза:

Наистина ли мислиш, че кариерата на Галена би имала същия ефект ако не залагаше и на клиповете, а издаваше само евтинджоси като Преславовите?

Това, че днес повече хора са открити какво слушат не говори нищо за интереса от едно време. Тогава едни 90% слушаха - кои открито, кои прикрито. Днес и 50% не слушат. Таргетите в Тик-ток са същите, които в златните години щяха да показват три пъти повече интерес ако тогава имаше такива приложения.

• Like 1
  • disgusting 1
Сподели в други сайтове

Току що, SG каза:

Наистина ли мислиш, че кариерата на Галена би имала същия ефект ако не залагаше и на клиповете, а издаваше само евтинджоси като Преславовите?

Това, че днес повече хора са открити какво слушат не говори нищо за интереса от едно време. Тогава едни 90% слушаха - кои открито, кои прикрито. Днес и 50% не слушат. Таргетите в Тик-ток са същите, които в златните години щяха да показват три пъти повече интерес ако тогава имаше такива приложения.

Това че Галена залага на по-добри клипове по-скоро ѝ утвърди имиджа. Но песните ѝ не отстъпват на другите топ имена.

Ваня например има доста добри клипове, придружени със средни до слаби песни и никога не е влизала в топ имената.

И дори сам подкрепяш моят аргумент като споменаваш Преслава. Тя е имала доста по-слаби клипове, но са ставали хитове именно заради самите песни.

@Andrew Cunanan. Карлеуша е последвала Гери Никол

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Emanuela.Carey каза:

Това че Галена залага на по-добри клипове по-скоро ѝ утвърди имиджа. Но песните ѝ не отстъпват на другите топ имена.

Ваня например има доста добри клипове, придружени със средни до слаби песни и никога не е влизала в топ имената.

И дори сам подкрепяш моят аргумент като споменаваш Преслава. Тя е имала доста по-слаби клипове, но са ставали хитове именно заради самите песни.

@Andrew Cunanan. Карлеуша е последвала Гери Никол

Галена не би била същото ТОП име ако не правеше поне по 1-2 силни клипа на година. Та на нея първото й съществено дръпване пред Преслава беше именно като направи цял видео албум, а може би най-убедителната й година в Пайнерските времена (2015) беше и визуално най-бруталната й година евър. Да, Преслава спокойно може да е обратното на нея и да печели, но Галена не е Преслава и не може да си го позволи.

Ваня действително има някои от най-ефектните клипове в чалгата, тук сме на едно мнение.❤️

• Love 2
Сподели в други сайтове

Между другото, дори за любимката си мога да кажа, че вторият връх в кариерата й се осъществи до голяма степен благодарение на комбинацията от силни песни и два брутални клипа като "В друг живот" и "И на всички като тебе". Неслучайно най-неуспешната й песен за 2016 е онази с най-посредствената мелодия и най-посредствения клип. Хората лесно се грабват от скъпото.

• Like 1
  • disgusting 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...