pacho Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Току що, asylum каза: Ma nu4u /\u, numa! Ааа, не знам как изглежда гората на Танчето .😶 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 8 минути, pacho каза: Ааа, не знам как изглежда гората на Танчето .😶 Каква ли й е градинката 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Преслава не честити рождения ден на Галена публично 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
irritable2021 Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 идвала ли ви е тази мисъл: свекървище на емануела е за ария 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 от ДПС ще го линчуват 😂 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 къв е тоя бизон? 1 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 1 час , Emanuela.Carey каза: Преслава не честити рождения ден на Галена публично 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: това е митко калайжиев. Милко може да си мечтае за такава мъжественост. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 16 минути, Just_Me каза: от ДПС ще го линчуват 😂 Глътнипишльо! Аман от мазни натегачи със самочувствие, че всичко сами са постигнали в живота, а в действителност лижат г*зове за да са това, което са! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Преслава не честити рождения ден на Галена публично Честитила й е във фейсбук с “Хайде, откажи ме”… И под снимката й за рд е написала “ Да си жива и здрава”… 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 4 минути, BaGaBoNtIn каза: Честитила й е във фейсбук с “Хайде, откажи ме”… И под снимката й за рд е написала “ Да си жива и здрава”… Сетила се е преди да свърши деня 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 28 минути, BaGaBoNtIn каза: Честитила й е във фейсбук с “Хайде, откажи ме”… И под снимката й за рд е написала “ Да си жива и здрава”… Прочела ни е 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Кой точно е рождения ден на Галош? Колкото глави има поставени, толкова са й рождените й дни 2 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Да пожелаем на мами поп-фолк хит с 20 милиона, но да не е в дует с Азис. Амин! @asylum @Gerganafen @GSA @DevilWish @-A. 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 18 минути, fengergana каза: Да пожелаем на мами поп-фолк хит с 20 милиона, но да не е в дует с Азис. Амин! @asylum @Gerganafen @GSA @DevilWish @-A. Цитирам те, но с голяма болка! Тагнал си ме последен, мами. Този хит е чукнал 9 милиона ! Реални! РАЙНА: ХИТ. 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 1 час , Willy каза: Как стиска чантата близо до себе си. Сигурно Софка и Гринго са били наблизо… 5 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 18 минути, -A. каза: Цитирам те, но с голяма болка! Тагнал си ме последен, мами. Тагнат последен, но си Първи в сърцето 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 До последно чаках Жалена да ни изненада с песен и като ми извибрира телефона към 18ч викам "ЕТО!",но беше за Здравко Мандаджиев😌 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 35 минути, -A. каза: Цитирам те, но с голяма болка! Тагнал си ме последен, мами. Този хит е чукнал 9 милиона ! Реални! РАЙНА: ХИТ. 3a cMemka Ha moBa a3 He 3HaM 3a6mo u3o96mo c1M cnoMeHam 🤣😅 преди 30 минути, Emanuela.Carey каза: Как стиска чантата близо до себе си. Сигурно Софка и Гринго са били наблизо… B 4aHmama uMa flash-ku c1c c4emoBogHu om4emu! @Andrew Cunanan. Trakyaface ® | Ağroolarimla bulusunca bizz ❤️😅 | Instagram WWW.INSTAGRAM.COM 996 likes, 15 comments - trakyaface on May 21, 2024: "Ağroolarimla bulusunca bizz ❤️😅". 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 3 минути, asylum каза: 3a cMemka Ha moBa a3 He 3HaM 3a6mo u3o96mo c1M cnoMeHam 🤣😅 3a6tmomo Mu xapecBa6 Bceku komeHTap 3a MAMu u Be4e ka3ax Ha Mauka Mu 3a Hac. 😘 1 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 3 часа , fengergana каза: До последно чаках Жалена да ни изненада с песен и като ми извибрира телефона към 18ч викам "ЕТО!",но беше за Здравко Мандаджиев😌 Каква е разликата? 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Алчността на Преслава няма край ! 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 3 часа , FikLena каза: Алчността на Преслава няма край ! Преса обикаля всички възможни Арени, пуска втори хит при все още актуална "Улица", а Галош без концерт и без песен за баловете. И да пуска кавър на "Мой си мерак", и да не пуска - изложи се. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 3 часа , FikLena каза: Алчността на Преслава няма край ! #предизборно #закриваненакампанията 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 1 час, Gerganafen каза: Преса обикаля всички възможни Арени, пуска втори хит при все още актуална "Улица", а Галош без концерт и без песен за баловете. И да пуска кавър на "Мой си мерак", и да не пуска - изложи се. А някои мачкат психики пролетта и лятото с хитове 2 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари