DevilWish Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 8 минути, meleto каза: Емилия какво ще пуска? Очаквам Дай ми още 2, не знам защо Ще си мечтае за големи самостоятелни хитове като "Генерал", "Зоопарк" и "Дай ми още" Счетоводителката. Аз очаквам кавър да спасява положението. Но няма лошо. 4 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 9 минути, meleto каза: Емилия какво ще пуска? Била купила това: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 @Andrew Cunanan. вече има 10 М. за 11 месеца. Айде, да й е честито! ❤️ 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 1 час, Gerganafen каза: Прогнозирам, че първоначално ще гръмне с гледания, но после ще зацикли понеже песента вече е поомръзнала, а и хората са свикнали да я слушат с "гласа на Галена". Тоя кавър на вече наложена "песен" е нож с 2 остриета. Поне не е Кости отново. Съгласен съм. Ако наистина я е взела, даже малко закъснява вече. Трябваше да я пуснала преди поне 10 дни, иначе ще изпусне вълната. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 4 часа , GSA каза: Друга мачкаше кариери след близо година пауза през 2019, когато закова номер 1 в набиращи популярност. Искам такива песни, Райно!!! 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 1 час , Gerganafen каза: Била купила това: Не вярвам да пусне това. Реално би било проект направен в рамките на седмица. Не че не е възможно, но Емилия винаги се бави доста с песните си. Да пусне някакъв евтинджос клип, само за да хване някакъв тренд който вече утихна не ми е в неин стил. Ако наистина е купила песента според мен е било превантивно, за да не я вземе друга. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 23 минути, Emanuela.Carey каза: Не вярвам да пусне това. Реално би било проект направен в рамките на седмица. Не че не е възможно, но Емилия винаги се бави доста с песните си. Да пусне някакъв евтинджос клип, само за да хване някакъв тренд който вече утихна не ми е в неин стил. Ако наистина е купила песента според мен е било превантивно, за да не я вземе друга. @Роско вече намекна, че е песента от ТикТок, така че очаквам точно нея. А и то ако я забави още малко, има ли смисъл изобщо да пуска тая поотшумяла песен. Не е нещо велико, та Ема да може да си позволи да я остави на изчакване, при положение, че се върти от доста време вече. Нали въпросът е точно да хване тренда. "Мащабният" проект може би го е отложила за по-нататък. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Безлична била, а два дни обсъждат коя евентуална песен ще пуска. Предвещание за нов хит от Кралицата на staying power - Емилия Вълева от Гълъбово. 😜 1 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 3 минути, Gerganafen каза: @Роско вече намекна, че е песента от ТикТок, така че очаквам точно нея. А и то ако я забави още малко, има ли смисъл изобщо да пуска тая поотшумяла песен. Не е нещо велико, та Ема да може да си позволи да я остави на изчакване, при положение, че се върти от доста време вече. Да де, но тикток не задължително е популярно сред всички българи, а и виж качеството на песента с изкуствен интелект - смехотворно е. Друго ще е да си прозвучи с перфектен саунд, изчистено, професионално поднесено. Не ползвам тикток, но дори и да ползвах, нямаше да слушам тази версия, тъй като е нескопосана. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Безлична била, а два дни обсъждат коя евентуална песен ще пуска. Предвещание за нов хит от Кралицата на staying power - Емилия Вълева от Гълъбово. 😜 Голяма работа, всякакви утайки обсъждаме тук колкото да си чешем пръстите. 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 3 минути, Gerganafen каза: Голяма работа, всякакви утайки обсъждаме тук колкото да си чешем пръстите. Емилия Янчева Вълева - принцеса на красотата на град Гълъбово, старозагорско. Дебютирала през 2000 година, за последно била номер 1 в България през 2023. Наричат я още кралицата на staying power (силата да се задържиш). 😉 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Да де, но тикток не задължително е популярно сред всички българи, а и виж качеството на песента с изкуствен интелект - смехотворно е. Друго ще е да си прозвучи с перфектен саунд, изчистено, професионално поднесено. Не ползвам тикток, но дори и да ползвах, нямаше да слушам тази версия, тъй като е нескопосана. Ние мислим за звук, качество и т.н., но пуберите които се вълнуват от ТикТок не съм сигурен дали толкова обръщат внимание на такива работи. 100% част от коментарите ще са "Тая песен вече ми писна", "Трябваше Галена да я направи", "С гласа на Галена беше по-хубава" и т.н. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 1 минута, Gerganafen каза: Ние мислим за звук, качество и т.н., но пуберите които се вълнуват от ТикТок не съм сигурен дали толкова обръщат внимание на такива работи. 100% част от коментарите ще са "Тая песен вече ми писна", "Трябваше Галена да я направи", "С гласа на Галена беше по-хубава" и т.н. Виж какво, мен не ме интересува какво ще напишат няколко безделници в непълнолетна възраст. Правила съм магия на Емилия за успех. Интересува ме песента да е хит. - Д-р Хинова 4 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 2 минути, Balkandji1 каза: Емилия Янчева Вълева - принцеса на красотата на град Гълъбово, старозагорско. Дебютирала през 2000 година, за последно била номер 1 в България през 2023. Наричат я още кралицата на staying power (силата да се задържиш). 😉 Наричат я също Бившият Гърбушко, Разтурикъща, Любовницата на Коко, Тая дето развали брака на Ани, Беквокалистката на Кости, Тая дето обира флоповете на Кости и т.н. Все хубави неща. А колежките й като влязат в едно помещение с нея възкликват: "Тука мирише на коври!" 2 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 1 минута, Gerganafen каза: Наричат я също Бившият Гърбушко, Разтурикъща, Любовницата на Коко, Тая дето развали брака на Ани, Беквокалистката на Кости, Тая дето обира флоповете на Кости и т.н. Все хубави неща. А колежките й като влязат в едно помещение с нея възкликват: "Тука мирише на коври!" Защото е разнолика, интересна, интригуваща личност с изпъстрен живот, изпълнен със събития и обрати. Освен принцеса на красотата. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Абе кой е виновен на това невълнуващо създание Анелия, че има по-интересни жени от нея? Да си го беше задържала тоя Коко, като й е толкова ценен. Освен това Коко и Емилия са били гаджета преди той да срещне Анелия. След Анелия им е втора серия на отношенията. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 15 минути, Balkandji1 каза: Не ползвам тикток И аз! Най-накрая да видя, че някой освен мен не го ползва! Грам не ме влече, интересно ми е само коя песен на 10 и повече години става хит 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Абе кой е виновен на това невълнуващо създание Анелия, че има по-интересни жени от нея? Да си го беше задържала тоя Коко, като й е толкова ценен. Освен това Коко и Емилия са били гаджета преди той да срещне Анелия. След Анелия им е втора серия на отношенията. Не знам, не се вълнувам от сапунката "Дебелакът Шахматист", който ги редува руса-черна. Нелина-Анелия-Емилия-Преслава. Как още не е прелъстил нова чалгаджийка не знам. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Току що, Gerganafen каза: Не знам, не се вълнувам от сапунката "Дебелакът Шахматист", който ги редува руса-черна. Нелина-Анелия-Емилия-Преслава. Как още не е прелъстил нова чалгаджийка не знам. И както блесна - така и угасна. Случайно да не е отслабнал? 1 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 1 минута, Gerganafen каза: Не знам, не се вълнувам от сапунката "Дебелакът Шахматист", който ги редува руса-черна. Нелина-Анелия-Емилия-Преслава. Как още не е прелъстил нова чалгаджийка не знам. Не е ли вече дърт и дебел? Още през 2006-2007 се чудех на Емилия как може да е с такъв мъж. Голям мерак на чалгаджийките да са му любовници, щом и Преслава му беше... 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 1 минута, DevilWish каза: И както блесна - така и угасна. Случайно да не е отслабнал? Не знам, може би е, и затова да не го искат вече. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Току що, Gerganafen каза: Не знам, може би е, и затова да не го искат вече. Или вече иска момченца, че чалгарките не са модерни. Дали наша Петя не го прокле с този хит? 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 2 минути, DevilWish каза: Или вече иска момченца, че чалгарките не са модерни. Дали наша Петя не го прокле с този хит? Как пък ти хрумна това изобщо, че песента е за Коко Динев? 😂 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Току що, Balkandji1 каза: Как пък ти хрумна това изобщо, че песента е за Коко Динев? 😂 Всяка от тези с които е бил му е посветила песен. АнАлия даже две: После : И ооо, Емилийо.... Нападжийска врачке, реши, че ако ти решиш Коко ще е втора цигулка, а ти си жена от сой! Тя го предрече, като истинска Гълъбовска врачка, преди да стане Счетоводителка. А какво остава за Преслава? Да му посвети "Кажи, здравей на слухът, че си станал г*й" ❤️ 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Ако Коко си търсеше момченца, Кичка досега да го е прилапала (и буквално, и преносно) и да е станала мегазвезда! 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари