Balkandji1 Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 2 часа , Gerganafen каза: На майка й пИтката на Башурка, утре Емануелция вади поредния хит! Emanuela (@emanuelaofficialll) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 519 likes, 2 comments - emanuelaofficialll on May 23, 2024: "Очаквайте утре в 17ч. #okadar в канала на @dj_damyan". Поредния хит? Ама много скоро, то няма и две седмици откакто издаде последния хи.. оп флоп. Песента вече официално е извън топ 30 с 20К гледания. Егати флопа, те Яница и Биляниш изкараха мегахит в сравнение с нейната песен. Да не би да я слушате само ти и Емануела.Кери, че е с толкова отчайващ резултат? Хинова няма никак добри предвиждания за на Дамян пумията утре, те тръгнали да бутат Емануела, че щяла да има принос. Принос, да - за флоп. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 2 минути, Balkandji1 каза: Поредния хит? Ама много скоро, то няма и две седмици откакто издаде последния хи.. оп флоп. Песента вече официално е извън топ 30 с 20К гледания. Егати флопа, те Яница и Биляниш изкараха мегахит в сравнение с нейната песен. Да не би да я слушате само ти и Емануела.Кери, че е с толкова отчайващ резултат? Хинова няма никак добри предвиждания за на Дамян пумията утре, те тръгнали да бутат Емануела, че щяла да има принос. Принос, да - за флоп. Дамян е по-хитов в последните години от Емилия Гърбушова 🤤 а Маноля Цветков си има актуален мегахит, тресящ галактиката - сега и завбъдеще. 1 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Хинова чумоса песента на Емануела, но не казвайте на никой. Не иска да й излиза име. Хинова сри психиката на Преслава през 2019, когато България й се подигра заради носа. Лекарка-вещица е. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза: Дамян е по-хитов в последните години от Емилия Гърбушова 🤤 а Маноля Цветков си има актуален мегахит, тресящ галактиката - сега и завбъдеще. Ще го видим колко по-хитов е утре. Голям хит изкарала с тия 4 млн. Колежки от ранга, от който е Емануела, праскат по 10 - 20 милионни хитове като за Добър ден, на тая за две години най-доброто й постижение е 4 милиона. Зорно ми излгежда положението. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 3 минути, Balkandji1 каза: Хинова чумоса песента на Емануела, но не казвайте на никой. Не иска да й излиза име. Хинова сри психиката на Преслава през 2019, когато България й се подигра заради носа. Лекарка-вещица е. Преслава беше номер 1 през 2019-та и какъв фактор може да е държава, от която Уганда и Нигерия са по-добре във всякакъв аспект?! 🤩 Дори държавите, в които няма чиста питейна вода, предлагат по-добри условия на жителите си от тази, в която хора от народа със заплата 323 лева и начално образование, се присмяли на милионерката Преслава.💅 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Ще го видим колко по-хитов е утре. Голям хит изкарал с тия 4 млн. Колежки от ранга, от който е Емануела праскат по 10 - 20 милионни хитове като за Добър ден, на тая за две години най-доброто й постижение е 4 милиона. Зорно ми излгежда положението. 25 милиона - хита на 2023-та 33 милиона >>> Уелкъм то Флопландия 13 милиона > Прощавам ти 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Преслава беше номер 1 през 2019-та и какъв фактор може да е държава, от която Уганда и Нигерия са по-добре във всякакъв аспект?! 🤩 Дори държавите, в които няма чиста питейна вода, предлагат по-добри условия на жителите си от тази, в която хора от народа със заплата 323 лева и начално образование, се присмяли на милионерката Преслава.💅 Аз лично видях милионери и хора от средната класа да я обсъждат колко зле е в лице. Имайки предвид, че Преслава е толкова лабилна, че се надруса с шепа антидепресанти, защото първите реакции на "Дишай" били, че нямало да бъде хит, си представям как е била на системи, като гръмна страната за българския Майкъл Джексън. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Аз лично видях милионери и хора от средната класа да я обсъждат колко зле е в лице. Имайки предвид, че Преслава е толкова лабилна, че се надруса с шепа антидепресанти, защото първите реакции на "Дишай" били, че нямало да бъде хит, си представям как е била на системи, като гръмна страната за българския Майкъл Джексън. Българските милионери са за затвора и не са представителна извадка 😘 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Вече не се правят такива песни за душата в чалгата. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Българските милионери са за затвора и не са представителна извадка 😘 Само ти и който ти кажеш сте представителна извадка. Просто да е, както ти кажеш, става ли така, моето момче? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Истинската ЕМИЛИЯ, която трябва този фором да боготвори, а не изгората на Коко Динев и Башур!!! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: С това постижение Преслава се превръща във първата биологична жена и втората по пол (след Галош) в чалгата с минимум 2 хита с над 10 милиона гледания, издадени през 2023-та година. Освен това песента се превръща в 32-рата, в която е лийд/фийчър/дует, с 10 или повече милиона. Доволен съм от успеха. В началото когато излезе "Спомени" не бях особено окей с успеха й. Мислех, че няма да се получат нещата.... обаче си се оказа хит песничката. Обаче за "Да й приседне"...... май трябва да се случи чудо за да се окажа прав и да чукне едни 10 милиона за 11 месеца. Дали ще го бъде? Докато "Улицата" се оказа най-големия й хит за новото десетилетие 2021-2024, то "Да й приседне" май няма да има успехите на "Сладкото зло", "Мангава тут" и "В твоето легло" даже.... Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Само ти и който ти кажеш сте представителна извадка. Просто да е, както ти кажеш, става ли така, моето момче? Твърде стар съм, за да бъда момче, камоли пък твое "момче". 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Никой с айкю по-високо от това на стайно растение няма да се вълнува от носа на Преслава дотам, че да го коментира в обществото. Камоли пък влиятелен милионер. Излагате се! 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Те обсъждат Преслава и носът ѝ, просто защото не могат нищо да кажат за себе си! Сигурно и родните им майки не подозират, че са ги изсрали! 💅 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Току що, Andrew Cunanan. каза: Никой с айкю по-високо от това на стайно растение няма да се вълнува от носа на Преслава дотам, че да го коментира в обществото. Камоли пък влиятелен милионер. Излагате се! За носът аз наистина я разбирам. Хейта е, защото видиш ли, като си клъцнала носът, загубила харизмата си.... и вече след малкият нос не била тази Преслава която познавали..... не била вече номер 1.... А и други след нея си пипнаха носът.... но специално Преслава я разбирам. Беше като баба Яга с онзи нос... Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Пловдив избухва на Емилия original: 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Току що, Balkandji1 каза: Пловдив избухва на Емилия original: Градът на любовта за мен ❤️ 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Току що, Balkandji1 каза: Пловдив избухва на Емилия original: тая боза беше хит само заради Тони СТругаро. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: Никой с айкю по-високо от това на стайно растение няма да се вълнува от носа на Преслава дотам, че да го коментира в обществото. Камоли пък влиятелен милионер. Излагате се! Жена на милионер - също милионерка. И не знам защо се правиш на клоун. Темата с Преслава беше най-обсъжданата в Интернет след операцията, обществото забеляза промяната. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Балканджи като отида да си ремонтирам носът в Турция - ще ти пратя селфита от операционната маса. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 2 минути, DevilWish каза: За носът аз наистина я разбирам. Хейта е, защото видиш ли, като си клъцнала носът, загубила харизмата си.... и вече след малкият нос не била тази Преслава която познавали..... не била вече номер 1.... А и други след нея си пипнаха носът.... но специално Преслава я разбирам. Беше като баба Яга с онзи нос... Но в по-късните години. В началото не се забелязваше чак толкова много. В "Не се изтриваш" си личи особено много. Като отслабна и Яга в нея лъсна на яве. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Жена на милионер - също милионерка. И не знам защо се правиш клоун. Темата с Преслава беше най-обсъжданата в Интернет след операцията, обществото забеляза промяната. нормално личният живот на най-успешната певица в държавата да вълнуват цялото общество! "Като нямат хляб, да обсъждат носът на Преслава!" - Мария-Антоанет 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Току що, Balkandji1 каза: Но в по-късните години. В началото не се забелязваше чак толкова много. В "Не се изтриваш" си личи особено много. Като отслабна и Яга в нея лъсна на яве. Е, да. Тогава обсъждаха килограмите, защото беше пълничка. Единствената грешка, че си е смъкнала гърдите според мен. Сега не Преслава, а Юнона наричат тази с най-голям бюст. Аз външно сега я харесвам повече. Просто хората не бяха свикнали да я гледат така... и се обсъжда. Общо-взето, нормална реакция. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Наградите ми липсват - да виждаш смачкани Смядлен и Счетоводителката, докато Преслава взима поредната награда за певица на годината - БЕЗЦЕННО! 🤩 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари