xroflx9 Публикувано на Май 2 Report Share Публикувано на Май 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 100% съм сигурен, че песента е кавър? Слушал съм я.... Иначе "Откачила" е много, много по-яка. И тази има хитов заряд, просто онази ми е супер любима..... Това момиче пее много добре. Има бъдеще за нея. Само да не я закопае като Габриела. 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Искам с Меди да боядисваме яйца🤪 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 преди 20 минути, DevilWish каза: 100% съм сигурен, че песента е кавър? Слушал съм я.... Иначе "Откачила" е много, много по-яка. И тази има хитов заряд, просто онази ми е супер любима..... Това момиче пее много добре. Има бъдеще за нея. Само да не я закопае като Габриела. Наще обаче са я забързали, сложили са Ганевския бийт и звучи много по-напомпана. Тотален хит, Селина е пъррвата в 2024 с два поредни хита. Как ще коментирате това.... 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 2 Author Report Share Публикувано Май 2 Нито българската,нито албанската версия ми харесва. “Откачила” ми е една от любимите песни за тази година и е далеч по-силна от тази. Най-вероятно все пак ще стане сезонен хит само заради Меди. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Текстът не ми харесва! Селина иначе добре започва. А фактът че в последно време всички правят кавъри..просто ще го подмина 🤦♀️ Явно трябва да свикна.. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Нали има Меди в заглавието, ще направи гледанията независимо дали е силна песен. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Брутално, тузарско и хитово парче! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Много странен микс от гюбек с балада. И... ПАК КАВЪР?!!? Дее---а кюмюра ти некадърен После Гейлинчо пак да реве що не му пускали бг версиите. Ми щото са гадни що гейче Винаги ще си останем утайка с клонирането на песни и не само. Само копираме нищо авторско не ни идва в главите ей... тотално неспособни сме да пробием, за това и не ни уважават съседките щото сме като макетата всичко си присвояваме и го осираме Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Меди си е Меди! Страшна харизма има и той прави песента определено. 💓 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Меди е направил дует със Селин Дион? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: Меди е направил дует със Селин Дион? Като се замисля, най-добре Селин да направи дует с Дион и ще се получи "Откачила филмарка" Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.