FolkEmpire Публикувано на Май 2 Report Share Публикувано на Май 2 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 /\iobuMkama Mu ce 3aBp16ma c/\eg Megahita ❤️ 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Тая грам не ме кефи, ама песента й този път е супер! Ще я слушам, въпреки, че са ми познати отсвирите от някъде? Есил Дюран имаше песен с тези отсвири. 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 2 Author Report Share Публикувано Май 2 преди 4 часа , asylum каза: /\iobuMkama Mu ce 3aBp16ma c/\eg Megahita ❤️ Чудех се аз тоя глас от къде ми е познат. Ел Падрето е вкарал готин бийт. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Ма откога стана модерно в попфолка да пеят жени с пишки? 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 2 Author Report Share Публикувано Май 2 преди 3 минути, Balkandji1 каза: Ма откога стана модерно в попфолка да пеят жени с пишки? Правилния термин е мъже с женски екстри Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 8 часа , Balkandji1 каза: Ма откога стана модерно в попфолка да пеят жени с пишки? Ma Buj ko/\ko e cekcu, 3a pa3/\uka om goH40, guoH u /\/opeH! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 8 часа , FolkEmpire каза: Правилния термин е мъже с женски екстри То в поп-фолка поне от 10 години насам има смесици от мъже без мъде и от жени с пишки. Няма лошо. Нека се радват! Обаче песента и мен ме кефи! Анджурлин улучи и тя веднъж песен. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 1 час , DevilWish каза: То в поп-фолка поне от 10 години насам има смесици от мъже без мъде и от жени с пишки. Няма лошо. Нека се радват! Обаче песента и мен ме кефи! Анджурлин улучи и тя веднъж песен. KoMeHmap om AgaM: 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 43 минути, asylum каза: KoMeHmap om AgaM: Тоя същия ли е където коментира под клипът на Валентина? 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Хубава, хубава, колко пък да е хубава песен, щом е само за едно? Ква е тая слаба ракия, предпочитаме нещо по-сериозно Или по-добре, наливаме водка, както пееше дядо Издислав. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 5 часа , Lelqtian каза: Хубава, хубава, колко пък да е хубава песен, щом е само за едно? Ква е тая слаба ракия, предпочитаме нещо по-сериозно Или по-добре, наливаме водка, както пееше дядо Издислав. u/\u 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.