DevilWish Публикувано на Май 7 Report Share Публикувано на Май 7 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 7 Author Report Share Публикувано Май 7 Оригинала на песента? Баладите не са това, което бяха..... но като за такава, поне става за слушане. Видеото е изчистено и добро. Като цяло Илиян прави приятни и слушаеми неща. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Тая мелодия в началото същата като отсвира в песента на Теда и Сабята. След припева звучи като мелодията в началото на песента на Симона Загорова - Липсваш ми. Тия самосъжалителни текстове за нараненото момче, вече станаха банални. Мъдьо - Здрасти 2. Илиянчо да вземе да удари една контра, че не мяза на нищо с тая брада. Като герой от Хари Потър. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Браво, нежна и красива песен е! Втори път няма да си я пусна обаче. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Скука. Нито му е времето, нито впечатлява. Тия аранжименти са ужасни. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Ох и набожният ли започна да работи с Гурманов 😄 Никиту тия дни ми попадна в Инста - под снимки с певци, на които е писал текст си пльоснал "NIKI GURMANOV PRODUCTION" 🤣 Като Ганевото "DG PRODUCTION", не можа да измисли друго 😅 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.