DevilWish Публикувано на Май 9 Report Share Публикувано на Май 9 Музика: Сашо Роман и Спас Лазаров Текст: Елица Петкова Аранжимент: Спас Лазаров 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 С Глория имат нещо общо. Верни на стилът си. Айде сега едно дуетче и да й се сдобрят! 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 9 минути, DevilWish каза: С Глория имат нещо общо. Верни на стилът си. Айде сега едно дуетче и да й се сдобрят! EgHakBo gocagHu. Tpakmopucmka u nuqHgyp 🤣 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 Току що, asylum каза: EgHakBo gocagHu. Tpakmopucmka u nuqHgyp 🤣 "Верни на себе си" и "Безусловна любов" ще се казват първите им два дуета 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 58 минути, DevilWish каза: С Глория имат нещо общо. Верни на стилът си. Айде сега едно дуетче и да й се сдобрят! Айде да минем и без дуетче. Сашо да си порка точно у дома, то и без домашно е по-убаво, а Гюрулти да не се разсейва ами да стяга куфарите, че път я чака, еднопосочен след концерта. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Скука. Песните му от 90-те са на светлинни години от това "нещго", ама като го няма екипа на Слави така е. Оператора чекии ли си бие докато снима? Е-ати друсането. А шрифта на корицата е просто един път... 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Гледаш го Сашо и се опияняваш ... Лъха на алкохол от екрана! Песента, като и всичките му - тотални блудкави песнопойки! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 @adorable Любимецът ти - секси и хитов като едно време. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Само “у дома” ще си пееш 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 10 Author Report Share Публикувано Май 10 преди 11 часа , Сцената обичам лудо каза: Гледаш го Сашо и се опияняваш ... Лъха на алкохол от екрана! Песента, като и всичките му - тотални блудкави песнопойки! + скара...... и разбира се, скука. 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 15 часа , Balkandji1 каза: @adorable Любимецът ти - секси и хитов като едно време. Защо ми го причини? 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 1 час, adorable каза: Защо ми го причини? В съзнанието ми е останал спомена за неприязънта ти към него и хапливите ти изказвания по негов адрес. Нали знаеш потребителите, като пишат, как нещо от всеки потребител ти се набива в ума. Това е едно от нещата, които са ми се набили от твоите коментари. Шега направих. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 A преди 27 минути, Balkandji1 каза: В съзнанието ми е останал спомена за неприязънта ти към него и хапливите ти изказвания по негов адрес. Нали знаеш потребителите, като пишат, как нещо от всеки потребител ти се набива в ума. Това е едно от нещата, които са ми се набили от твоите коментари. Шега направих. A3 ce ce6maM kak Buka6 Ha Ecu/\ TiopbaH koūom 🥹 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 1 час , Balkandji1 каза: В съзнанието ми е останал спомена за неприязънта ти към него и хапливите ти изказвания по негов адрес. Нали знаеш потребителите, като пишат, как нещо от всеки потребител ти се набива в ума. Това е едно от нещата, които са ми се набили от твоите коментари. Шега направих. Запомни ме с добро. Разбрах те перфектно, няма проблем, ест. Иначе аз го усещам, че не е благ и добър човек, затова съм го коментирал. Не е само относно случая на коментарите му за Глория, а по принцип е от тези, на които ако не угодиш, те намразва и ти го връща. Един път се случи да съм му на участие. То беше участие на Ивана, но той я подгряваше. Изтърпях го някак, но той се има за голям капацитет, с което също прави грешка, много се надценява като певец. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 1 час , asylum каза: A A3 ce ce6maM kak Buka6 Ha Ecu/\ TiopbaH koūom 🥹 Това е добро, наистина прилича: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 1 час , asylum каза: A A3 ce ce6maM kak Buka6 Ha Ecu/\ TiopbaH koūom 🥹 Веднъж в Сигнално жълто я нарекоха "койот". Много се смях и оттам го запомних. Много коментари бях писал за това как обикаля кърджалийския балкан и вие. 😂 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Веднъж в Сигнално жълто я нарекоха "койот". Много се смях и оттам го запомних. Много коментари бях писал за това как обикаля кърджалийския балкан и вие. 😂 gaaa, ox, 6a nycHa meMa 😅 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.