DevilWish Публикувано на Май 9 Report Share Публикувано на Май 9 Музика: Мартин Биолчев и Лиляна Попова Текст: Лиляна Попова Аранжимент: Мартин Биолчев 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Лиляна Попова нова текстопистка ли е? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 13 минути, Andrew Cunanan. каза: Лиляна Попова нова текстопистка ли е? Tyū Heū /\u /\uqHa 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 преди 16 минути, Andrew Cunanan. каза: Лиляна Попова нова текстопистка ли е? Лияна. Писали са я като Лиляна Попова. Тя си пише всичките текстове до колкото съм забелязал. Много ме кефи. В нейните песни винаги има някакво послание и смисъл. Това по-скоро е някакво подобие на балада, но не е толкова тромаво, мудно и приспивно. Допада ми. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 С по-адекватен текст щеше много да отива на Анелия. Музиката е добре, но иначе е пълна простотия. И това да-да-да е направо смешно. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Искам нещо като ковренските й хитове отпреди 10 години! Стига се е правила на много морална и извисена. Моралните за манастира! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Пианото адски напомня на това: А в края на куплетите все едно чувам на Ана последната песен "Погледни ме, погледни, ме..." 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Защо се пуска това? Можеше да ни го спести - не слушаемо! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Ляна, не! Неконвертируемо е, няма как да звучи в клуб. Никой не се интересува, уволнена сте. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 15 часа , Balkandji1 каза: Ляна, не! Неконвертируемо е, няма как да звучи в клуб. Никой не се интересува, уволнена сте. Tuxo, 6ma ypo4aca🥹 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 В канала на Съни Мюзик само нея качват 😂 Можеше да ни го спести това, факт. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 1 час , asylum каза: Tuxo, 6ma ypo4aca🥹 Вселената й отне тази способност преди няколко години. Търпяхме я 2-3 десетилетия с нейните вежденски уроки и й заличахме способността. Тя беше тясно свързана с красотата й, която видимо също си е поотишла. У-вол-не-ние! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 19 часа , Balkandji1 каза: Ляна, не! Неконвертируемо е, няма как да звучи в клуб. Никой не се интересува, уволнена сте. Лиянчето след като пусна песента преди 2 часа , Just_Me каза: В канала на Съни Мюзик само нея качват 😂 Можеше да ни го спести това, факт. Че кой освен нея е при Крумчо 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.