Emanuela.Carey Публикувано на Май 10 Report Share Публикувано на Май 10 Музика: Деян Асенов Текст: Лора Димитрова, Александър Попов и Петър Петров Аранжимент: Деян Асенов Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 10 Author Report Share Публикувано Май 10 10/10 от първо слушане и естествено не е кавър 😗 Може би това ще ми е най-любимата нейна песен за известно време. 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Кефи ме 🔥 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Ооо хареса ми! 🔝 Само мъжкият вокал можеше да е друг, ма айде 😁 А защо в нейния си канал качва видеа със знака на Планета? 🤔 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Кой е мъжът в клипа? Вече за кой път го снима? Песента на първо слушане ми е мудна и нещо не ми хареса. Не го виждам като хит. Дори предната имаше повече заряд. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 10 Author Report Share Публикувано Май 10 преди 4 минути, Just_Me каза: А защо в нейния си канал качва видеа със знака на Планета? 🤔 Такава им е уговорката с Пайнера, за да отвори собствен канал. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Qshame4os Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Много ме кефи, може и да има съдбата на “Свекървище”, да почне слабо и във времето да натрупа популярност. Евала, че се е постарала и за клипа, поразчупила се е. Наистина в последно време Асенов колкото и да бие тенекиите уцелва повече хитове от Ганев. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 9 минути, meleto каза: Кой е мъжът в клипа? Вече за кой път го снима? Човек на Супер Саш - беше барман в Илюжън, лятото барман в Сикретс Слънчака. Сега не знам дали още бачка там.. Лорена и тя го снима в последния си клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 10 Author Report Share Публикувано Май 10 Току що, Just_Me каза: Човек на Супер Саш - беше барман в Илюжън, лятото барман в Сикретс Слънчака. Сега не знам дали още бачка там.. Лорена и тя го снима в последния си клип. Жулиен ще става певец - сигурно в Ра Мюзик. Има записан дует с Александрова. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Много по-добра от "Казах ти" и "Първа лига". Обичам клипове с хореография! Получило се е добре. ❤️ Закачлива е и готина. Няма клетви. За мен най си остава "Свекървище" от "Подводница" насам, но тази също е готина. ❤️ И да.... с черна коса си е най-яка Емануела. Дано не го сменя този цвят, повече й отива! ❤️ 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 3 минути, Emanuela.Carey каза: Жулиен ще става певец - сигурно в Ра Мюзик. Има записан дует с Александрова. Казва се Жулиен? 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Току що, meleto каза: Казва се Жулиен? Че какво смешно има? Има хора с такова име. Поне не е селско като на някои други хора.... Той участва и в "Свекървище". Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 7 минути, Emanuela.Carey каза: Жулиен ще става певец - сигурно в Ра Мюзик. Има записан дует с Александрова. Ясно, значи май наистина със Саш се оправят. Лятото Саш постоянно викаше "той е мой" на всяка, която го заговори на бара в Сикретс, ма мислехме че е майтап 😂 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 6 минути, meleto каза: Казва се Жулиен? Да и е от Свищов ако помня правилно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 2 минути, xroflx9 каза: Да и е от Свищов ако помня правилно. От Бяла, Русенско..поне така пише във Фейсбук 🤣 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 16 минути, DevilWish каза: Че какво смешно има? Има хора с такова име. Поне не е селско като на някои други хора.... Той участва и в "Свекървище". Пиле Жулиен » Zvezdev.com ZVEZDEV.COM Рецепта за пиле жулиен с гъби, сметана и топено сирене 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 7 минути, Just_Me каза: От Бяла, Русенско..поне така пише във Фейсбук 🤣 Мисля че имаше нещо общо със Свищов ама явно го бъркам🥲 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Иначе относно песента: 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Показва какво е научила в денсинг старс. Бива от първо слушане и с тъмна коса е топ 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Пак гадна Тенекия, НЕЕЕКСТ! Да позная ли кой е мъжкия вокал? На Тенекията - Самсъмсирек? Като на мАдам и ДрИсита - Душата ме бУли където вие като мазен п-дал. Не, че не е, просто Лора му е камуфлаж за пред Ората. Иначе клипа е готин, но песента е поредната боза. Без АНАЛ-ог. Еее спряха й аналното проникване на тая. преди 2 часа , Just_Me каза: Човек на Супер Саш - беше барман в Илюжън, лятото барман в Сикретс Слънчака. Сега не знам дали още бачка там.. Лорена и тя го снима в последния си клип. Охооо двамцата си правят прас прас отзад 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 <<<<<<<<<<<<< 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 При първо слушане на 1 мин. навън получих душевен оргазъм 😂😂. Трудно дишах даже. Хареса ми очевидно, но не очаквам да ѝ навъртя доста гледания. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Еми просто Без аналог! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 "Вкарай ми го докрай... твоя поглед жесток" Отново ИКОНИЧНО парче от Емануела, след другия култов хит "Свекървище" и качествената "Казах ти", която по наше желание я пусна самостоятелно.Без майтап Емануелция мачка с разнообразен репертоар! Кралица! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 За сега не изглежда добре откъм гледания, според мен. Надявам се да докара повече популярност с времето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.