asylum Публикувано на Май 10 Report Share Публикувано на Май 10 нека коментираме тук нашите наблюдения за любимите нелюбими певци Ha всеки форумец. Сигурен съм, че сте забелязали забавни коментари или дори gifs, публикувани от потребители за певци, които не са непременно любимите им. Някои са иронични, други просто внезапна симпатия. Споделете впечатленията си 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Моята любима нелюбимка е самата Васи Свирката само заради този гиф, който е по-голям хит от цялата ѝ кариера 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 11 Author Report Share Публикувано Май 11 преди 5 минути, Emanuela.Carey каза: Моята любима нелюбимка е самата Васи Свирката само заради този гиф, който е по-голям хит от цялата ѝ кариера To4Ho moBa 6mqx ga mypq 3a meb 😍 @adorable PoMaH Ca6oB @Balkandji1 Koūom giopaH 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 @DarkChild мрази всичко що мърда в чалгата 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 @asylum @Lelqtian Всички Тройници, включително Лиди. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 3 часа , Gerganafen каза: @DarkChild мрази всичко що мърда в чалгата Що не мърда също. 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 1 час, DarkChild каза: Що не мърда също. Че то тия са повече. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 12 Author Report Share Публикувано Май 12 преди 9 часа , Gerganafen каза: @asylum @Lelqtian Всички Тройници, включително Лиди. Kou ca muq 😛 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 12 Author Report Share Публикувано Май 12 @Stela @Gerganafen 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 @asylum Ама аз си я обичам Бри, особено в клипа с Айви изглежда много класно Подарявам ти тази моя истинска НЕлюбимка, противната Туца Песента е готина, де. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Някой иска ли го този мой също толкова НЕлюбим траверс? Никой? Ок. 1 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Предвид коментарите ми, при мен са Гюрулту и "на майка й...." 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 58 минути, Andrew Cunanan. каза: Предвид коментарите ми, при мен са Гюрулту и "на майка й...." Тамън са се щракнали заедно в неугледен вид, за да паснат перфектно на поста ти в темата. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 4 часа , Gerganafen каза: Някой иска ли го този мой също толкова НЕлюбим траверс? Никой? Ок. Аз го искам! Дилдон си я тача. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 1 час, Stela каза: Аз го искам! Дилдон си я тача. И аз! ❤️ Любовница ❤️ Филмарка ❤️ Новата ти ❤️ Завоя ❤️ 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Татяна и Крум - не им харесвам песните изобщо, но тяхната упоритост трябва да е в учебниците по история. Тотя е делулу и си мисли, че има много хитове е фенове. Локум направи фютчъринг с почти всяко топ име и все още не се е качил на вълната. И двама си пускат песнички обаче и някак си успяват да са активни изпълнители. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.