Marin Публикувано на Май 13 Report Share Публикувано на Май 13 Muzika: Daniel Ganev Tekst: Aleksandar Dilan Aranžman: Aleksandar Kobac 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 На Ариа ми харесва доста повече! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Много са я циганизирали, особено изпяването е мега кръчмарско. Чая прави по-хубави кавъри, този не го знам кой е, ама по чутото и видяното не държа и да знам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Отново супер кавър, човека пее, не мънка като онази метла. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.