DevilWish Публикувано на Май 15 Report Share Публикувано на Май 15 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 15 Author Report Share Публикувано Май 15 Милко остана един от тримата който се мъчи в Планета Офишъл, но защо ли му е иначе да си прави и той канал? Сигурно гледанията ще са още по-малко. Добра стратегия! Интересно ми е, кой още го слуша ? 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Това в началото ми е като: "И само ти, единствен ти.." А Милко все ми бие на тоя с тая брадичка Първата им песен "Да ме спасии, да ме спасии без Ш", беше що годе добра, но тази вече ми бозее. А тая нещо шъшка не изговаря правилно думите със "с". 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Статистът във видеото да не е синът му. Много си прилича с Милко Иначе отдавна песните му са неслушаеми. Не знам защо продължава да се мъчи. Поне има ли участия? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.