DevilWish Публикувано на Май 15 Report Share Публикувано на Май 15 Всичките песни в плейлиста. Коментирайте новите песни тук. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 На първо слушане като чели само Vodolija ми хареса повече. Като цяло муден албум е извадила, не е нещо Уау. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 15 Author Report Share Публикувано Май 15 Това се казва албум! Нито една слаба песен, но за някои ми трябва повече слушане! 11 нови песни наведнъж! Евала! За първи път я слушам тази изпълнителка и съм възхитен от нея и песните й! Безупречни клипове! Това е изпълнителката, която ми хареса най-много като музика, клипове и визия! За мен е най-добрата! ❤️ Любими от първо слушане веднага ми станаха Zena bez adrese, Cinema ft. Devito, Vodolija,Bruka и Ostavljaš! За първи път в сръбски албум ми харесва всяка една песен! ❤️❤️❤️ Току що, Emanuela.Carey каза: На първо слушане като чели само Vodolija ми хареса повече. Като цяло муден албум е извадила, не е нещо Уау. Аз за първи път я слушам. Повече информация за изпълнителката имаш ли? Много е яка! ❤️ Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 29 минути, DevilWish каза: Аз за първи път я слушам. Повече информация за изпълнителката имаш ли? Много е яка! ❤️ Любимите ми песни от нея са тези. По принцип мисля че се води една идея по-скандална/провокативна. Започнала е от същия сезон на Zvezde Granda като Tea Tairovic 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.