Emanuela.Carey Публикувано на Май 15 Report Share Публикувано на Май 15 music: Daniel Ganev arrangement: Daniel Ganev rec | mix | master: Daniel Ganev lyrics: Anastasia Mavrodieva, Georgi Simeonov - JJ, Alisia 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 15 Author Report Share Публикувано Май 15 Като музика и аранжимент ми харесва, но това повторение на Екс и Хабиби мисля, че ще ми омръзне много бързо. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 И на мен така. Видеото е много яко! Песента като музика и аранжимент е супер! Звучи ми доста познато обаче? И това повторение "На екс" наистина ще омръзне..... Не е по-добро от "Телефона", но си е супер за танци! 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Нищо особено. Става за един път, но няма кукичка, която да ме грабне за второ слушане. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Всеки момент чаках Мъдьо да запее "АаАаААаАаааА" И това на Екс ми бие яко на Магапас - Сагапо поли Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Оригинала си е един 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 И къв е смисъла от 5 отделни теми за 5 бози. 🤣 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Тотален хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Cynep My3u4Ka, npoBa/\eHa om ka/\naB mekcm. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Кошмарен припев откъм текст - това ли написаха трима човека?!. Почти съм сигурен, че е крадено тук. Клипа е топ. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Много е красива във всички клипове! Това "хабиби" обаче много го повтаря 😅 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Много добра музика, но не особено качествено парче като цяло. Абе минава за секси хит що годе. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Галено, ти ли си ма? Песента е боза! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Любимата ми песен от EP-а. Много ми хареса! Личи си саунда на Ганев, за разлика от оная Пашева помия... Клипа е летен и свеж, доказателство, че не ти трябва да е скъп, а ефектен, с красиво подбрани кадри. добро заснемане и добра игра от изпълнителя с камерата. Проекта ми напомня за времената и от "Ти си секси" , особено там където танцува по-разголена, с късата коса ме връща пък към времената си в които го играеше Виктория Бекъм от времената на "Имаме ли връзка". Изпяването е много нежно, приятно, с типичната атака в гласа и, без да дразни, има го това сексито, което влагаше и в старите си песни. Мисля, че си намерих нова любима песен след "Ти си секси" от Алисия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 1 час, alisali1234 каза: Любимата ми песен от EP-а. Много ми хареса! Личи си саунда на Ганев, за разлика от оная Пашева помия... Клипа е летен и свеж, доказателство, че не ти трябва да е скъп, а ефектен, с красиво подбрани кадри. добро заснемане и добра игра от изпълнителя с камерата. Проекта ми напомня за времената и от "Ти си секси" , особено там където танцува по-разголена, с късата коса ме връща пък към времената си в които го играеше Виктория Бекъм от времената на "Имаме ли връзка". Изпяването е много нежно, приятно, с типичната атака в гласа и, без да дразни, има го това сексито, което влагаше и в старите си песни. Мисля, че си намерих нова любима песен след "Ти си секси" от Алисия. u a3 q c/\y6aM, B1npeKu Ma/\oyMHuq mekcm Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.