DevilWish Публикувано на Май 15 Report Share Публикувано на Май 15 music: Georgi Simeonon- JJ Alisia arrangement: Radomir Kishev lyrics: Georgi Simeonon- JJ, Alisia 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Музиката на ГейГей, тоя последно й пя гейските беквокали. Кишата пак е прекалил с високите, както винаги. Типична депресарска баладка за кифлинджоси 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 15 Author Report Share Публикувано Май 15 Не мога да повярвам, че ще го кажа..... но тази ми хареса най-много. Някак си има най-много емоция в изпяването, мелодията е много силна....... видеото е чудесно, а като си помисля, че очаквах най-малко от баладата..... Рядко ми харесва балада от години насам...... това е една от тях. Браво на Алисия! ❤️ Най-стойностната от новите песни... Наистина емоцията тук се усеща, изпята е с желание и чувство за разлика от много други балади! 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Най-добрата от новите! Мега яка балада и уникално видео. Алиса се е постарала доста цялостно за всичко. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 От танцуването в клипа веднага се сетих за Ти ли си на Райна. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Kak Moe 5 MuH npe3 2024 😅 He e 3/\e uHa4e Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Готина песен харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 21 часа , fengergana каза: От танцуването в клипа веднага се сетих за Ти ли си на Райна. Подобни танци даже със същия мъж има в "Да ти олекне" на Галена. Иначе песента е ок, напомня на гръцка балада, ма много са 5 минути.. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Супер балада, браво! Нова идея за предмет за сядане и чекнене - радиатор. Очакваме в следващите ТВ версии на Гло! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Най-въздействащата от 4-те песни. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Приятна балада за едно, две слушания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.