DevilWish Публикувано на Май 16 Report Share Публикувано на Май 16 Музика: Стамен Стаменов Аранжимент: Деян Асенов Текст: Герго Милов Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Новата стара песен! 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 16 Author Report Share Публикувано Май 16 Оригинал: Много ме кефи тая песен! И с Джордан е яка. Джена да вземе да пусне и "Да я питам ли"! 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Със смесени чувства съм. Но след две слушания припева ме зариби. Да видим дали ще стане летен хит. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 xum, Ho meHekuHee 3 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 ❤️ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Пълна тъпотия, толкова да ми е противна Джена. Кой реши да и възроди умрялата кариера 🙂↕️ А Джордан тази година римейк с Десислава на някаква песен, сега с Джена. Предната копие на "Къв съм як". Стабилно по течението 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Кавър при Тенекията - НЕЕЕЕ! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Песента е хубава но да бяха я направили при маестро Г.Ганев за да се забележе и да влезе в тренда... Тука при Асенов всичко е мудно и скучно и грам динамика няма ай качеството е много кофти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Тотален хит!🤗😍 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 защо кралица Джуджи изглежда така? 2 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Старата вече Нова Десислава със нова всъщност стара песен. Но най-вече :mood: 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Не ми харесва. Даже не мога да посоча точно защо. От Джена почти сигурно идва, нещо ме дразни в гласа ѝ, ама и още нещо има. Също, как се справяте с ограничението от 500 kB за екранна снимка? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 3 минути, Crimson каза: Не ми харесва. Даже не мога да посоча точно защо. От Джена почти сигурно идва, нещо ме дразни в гласа ѝ, ама и още нещо има. Също, как се справяте с ограничението от 500 kB за екранна снимка? Качваме снимката в сайт за качване на изображения и във форума копираме линка. Относно песента-кефи ме,нищо чудно да стане голям хит. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 56 минути, Andrew Cunanan. каза: защо кралица Джуджи изглежда така? Какво му беше на носа.... сега е карикатура. Като си ги направят вирнати тия носове.... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Хареса ми от първото слушане още. Много добре им се е получило. Лека, свежа и много приятна песен. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Става, но едва ли ще е кой знае какъв хит. Вероятно ще си трупа трафик във времето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Разочароващо. Крачка назад за Джордан. Джена цялата си дискография ли ще презаписва сега? Ще предизвика интерес заради имената, но не го виждам дългосрочно. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Този път няма да избухне, колкото и да и се ще. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.