DevilWish Публикувано на Май 17 Report Share Публикувано на Май 17 Музика: Спас Лазаров Аранжимент: Спас Лазаров Текст: Елица Петрова 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 Ахаххахахахахахахахахаха , е тва се казва кючек! Изкефи ме! Браво, Бонче! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Става. Но.. ъъъ, не ще я пусна пак. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 много слаб гьобек. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Не ... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Ся как да кажа, че кадрите, дето върви из махалата с музиканти и тълпа мангусти зад себе си, много напомнят на "Пей, сърце"....като @THE IIconic ще ме изяде 🤣😘 Иначе Бонка никога не съм я харесвала (само някои нейни песни) и хептен ми опротивя след Хелс Китчън 🙄 Чак вкарала шеф Светла в клипа 😆 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 3 часа , Just_Me каза: Ся как да кажа, че кадрите, дето върви из махалата с музиканти и тълпа мангусти зад себе си, много напомнят на "Пей, сърце"....като @THE IIconic ще ме изяде 🤣😘 Иначе Бонка никога не съм я харесвала (само някои нейни песни) и хептен ми опротивя след Хелс Китчън 🙄 Чак вкарала шеф Светла в клипа 😆 Спокойно скъпа! В настроение съм 😘😘😘 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 В маАлата ще върви! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Поредната магасарска БОЗА< НЕЕЕ! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.