Jump to content

Евровизия 2025

Препоръчани коментари

преди 9 часа , Grinch каза:

До момента Белгия ми допада най-много

Звучи като Джордажно, държи се като Лорийн... А песента е безвкусица. каква е тая гнусотия, бе?

Сподели в други сайтове

Вече излязоха 13 песни и за сега няма фаворит сред тях. Смятай щом Швеция води с 11% при тия 13 песни.. Финландия е 7% :D 

От тия дето чух, май Малта е най-добре. Макар че Шанел прецака конкурса - от 3 години се опитват да я копира вся и всьо. И е посредствено... Между другото преди години изглеждаше по-професионално. Сега е като бал на девствениците в музиката. Някакви аматьори мятат ръце като в 2000 година, пърформанси за забили баби. А песните - шит до шит. Нормално. Топ изпълнителите в страните - не искат да се замесват в тоя буламач. 

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Норвегия е ок, Италия и Люксембург донякъде. Все така няма фаворит. Швеция вече е 14%. С тия малоумни песни - ако участвахме дори с Човека гас, щяхме да се класираме за финал.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

По-интересно е като няма изявен фаворит. Ще видим като излезне Монс в събота какво ще предложи.

Иначе Италия не е потвърдила още, че това ще е песента.

Естония се превръща във фрийка на годината 😃

Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Grinch каза:

По-интересно е като няма изявен фаворит. Ще видим като излезне Монс в събота какво ще предложи.

Иначе Италия не е потвърдила още, че това ще е песента.

Естония се превръща във фрийка на годината 😃

Има добри шансове за добро класиране, ако не и победа. Интересен е, малко малоумен изглежда, но завиис от АРТ сценографията му И ако Монс изкара слаба песен. 

• Like 1

Сподели в други сайтове

Аз си мисля, че Монс няма някакъв силен коз в ръкава и се завръща просто за да си промотира нов албум. Казано в сравнения - не мисля, че ще гледаме повторение на случая на Лорийн, а по-скоро на Александър Рибак.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, Blueberry каза:

Аз си мисля, че Монс няма някакъв силен коз в ръкава и се завръща просто за да си промотира нов албум. Казано в сравнения - не мисля, че ще гледаме повторение на случая на Лорийн, а по-скоро на Александър Рибак.

Надявам се и аз. Мега противният тип. 

Сподели в други сайтове

• 3 weeks later...
преди 13 часа , Ergeni каза:

Някъде четох коментари, че Монс е ужасен като човек. Бяха от шведи.

Отказал им е да спи с тях.

Но спокойно, няма да печели той, защото не спечели Мелодифестивален, а остана втори на седем точки от финландците KAJ. Догодина сигурно датчани ще ги представляват.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

• Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...