Jump to content

Евровизия 2025

Препоръчани коментари

преди 17 часа , FikLena каза:

баш тази година си е голяма скука..сигурно ще е с най-ниския рейринг последните 20 години !!

нямаме Бамби туг,Бейби Лазания,Но Рулс,Сюлейман Жотем,Марина Сатти,Италия ЛА нола,ЮРОПАПА !, Милф Испания,Немо,Мама Тереза,Оли Дизи

image.png.543ff2f42718f4f027831f85fe239b8f.png 

Избрано от миналогодишната тема ;) 

image.png.29e98f4d5216eb0319a2b2e78e84610c.png

image.png.45273d2e4166dcb708e00a368e88a10d.png

image.png.6efb2dc1300cbc6077d0bcd53b985c17.png

• Wow 1
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

По ред на полуфинала 

Исландия бива. 
Полша - Вероника за бедни
Словения - малко е рано за пиш пауза, но щом са казали ... 
Естония - кефи
Испания - всъщност не е зле
Украйна - заспала работа 
Швеция - дъ фък из дис? 
Португалия - да не разопакова много куфарите 
Норвегия - аман от Фуего
Белгия - топ
Италия - чудесен пример защо биг файв е време да минават през цедката на полуфиналите 
Азербайджан - това сме го слушали вече, няма нужда да го пращат пак
Сан Марино - просто не
Албания - с това няма да се класират
Холандия - също не
Хърватска - не е хептен зле, но твърде се е инспирирал от Бамби
Швейцария - явно не им се хоства пак
Кипър - не беше ли забранено да пращат същата песен две години поред? 

Сподели в други сайтове

Австралия - с тоя мустак хиз милкшейк събира всички бойз ин дъ ярд, 100%
Црна гора - тая ша се класира по-малко от Кликбейта
Ирландия - изненадващ куолифайър
Латвия - интересно, изненадващ нон-куалифайър
Армения - мех
Австрия - тия да не са построили новата зала във Виена?
Юкей - пак са в обичайното си амплоа отбиваме номера 
Гърция - мех
Литва - за чий правиха национален финал в голямата им арена, щом нямат желание да хостват????? 
Малта - аз като казвам че е време да се завърнем ударно с Ваня Великова, вие си мислите че се бъзикам. Сървинг Кънт, Валета 2026
Грузия - тук навреме са сложили пиш паузата
Франция - бива
Дания - халюцинация може би е твърде описателно
Чехия - това не е ли австралиеца с мустакшейка? 
Люксембург - пак ли пиш пауза? 
Израел - дори няма да я пусна
Германия - резачка
Сърбия - е редно да ги бомбардират отново че изпраха педофила пред Харемските гърли
Финландия - я, не само Малта сервират Кънт. 

Сподели в други сайтове

преди 9 часа , Lelqtian каза:

@FikLena @LuydmilGenov кво недоволствате? отново. Има достатъчно яки песни и тази година, както всяко издание. #Валета2026!

Аз казах, че са не чак толкова тъпи, колкото в началото ми се сториха. Но на живо не знам, скептичен съм. 

Вече ги забравих на какво звучат ахах

Сподели в други сайтове

От 8.04.2025 г. от 22:59, Lelqtian каза:

@FikLena @LuydmilGenov кво недоволствате? отново. Има достатъчно яки песни и тази година, както всяко издание. #Валета2026!

2021 гледали сме

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, FikLena каза:

2021 гледали сме

Нищо общо мила. Дестини беше трайхард досадница, а ЕБУ се постара. Ама много се постара. Даже се престараха цялата зала да пее "доремифасъсъсървинг кънт" с Мириана, да и спестят разходи на момичето за бекинг вокали :D 

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, LuydmilGenov каза:

Уау, буукитата са съгласни с мен, че Австрия е фаворит. 

Това същите букита, които прогнозираха сигурен NQ и после последно място за Латвия миналата година, ли са? 

Пък и още е рано, нека почнат да репетират в Базел, дотогава сервираме щрупвафел и кънт, Валета 2026. 

Сподели в други сайтове

преди 27 минути, Lelqtian каза:

Това същите букита, които прогнозираха сигурен NQ и после последно място за Латвия миналата година, ли са? 

Пък и още е рано, нека почнат да репетират в Базел, дотогава сервираме щрупвафел и кънт, Валета 2026. 

Мииии, те и за дестини прогнозираха чудеса и накрая приключи с 20точки :D И тази твоята лелка да не завърши по същия начин.

Сподели в други сайтове

За пръв път чувам всички песни за тази година. Наистина залагат най-вече на пе*ерастия и ге*щина.. Тоя конкурс се пръвърна в пълно посмешище вече, адски слабо и разочароващо. Всяка година става все по-зле и адски обезличено. Първото ми впечатление: 

• Австралия - толкова абсурдна песен тип "Кекс" на Папи Ханс - сигурен финалист 
  • Австрия - Доста добра песен, харесва ми. 
  • Кипър - винаги ги отразявам и следя с интерес. Тази година нищо автентично, типично радио хитче. 
  • Хърватска - май е добра песента. 
  • Финландия - различно от рок последните години, интересен избор
  • Германия - вечните последни, на фона на цялата скука може и да се класират за финал. 
  • Гърция - мисля че ще са топ 3-5 тази година 
  • Исландия - песен по калъп, тип румснките хитчета от 2010-2012та, но звучи свежо 
  • Малта - определено се отличава и песента, и клипа. Малко в стил Нетта. Ще е интересен пърформанса на живо. 
  • Норвегия - отдавна не сме виждали май мъж с хореография. Песента си ми звучи пълна чалгийка, да видим. 
  • Португалия - как може да се създават такива песни изобщо...
  • Сан Марино - Още една чалгийка, според мен ще имат доста зрителски вот, и ще се крещи яко на тази песен. Много се набива в главата. 
  • Испания - Това ще е дивата тази година, заедно с Малта може би. Един от малкото адекватни избори за артист, в песента не съм сигурен все още. 
  • Швейцария - има емоция, но нищо повече 

20645797-497352780618945-2069381879-n.jpg
Сподели в други сайтове

преди 8 часа , LuydmilGenov каза:

Мииии, те и за дестини прогнозираха чудеса и накрая приключи с 20точки :D И тази твоята лелка да не завърши по същия начин.

Дестини може само да си яде кънтата от яд че не я сервира първа и овреме ;) 

• Love 1
Сподели в други сайтове

След като Укей спаха и я прескочиха, съм съгласен и Австралия да спечели ако кандърдисат Джина да излезе от пенсия и забие хитачката на европейска сцена по избор! 

Сподели в други сайтове

От 11.04.2025 г. от 15:47, ANGEL каза:

За пръв път чувам всички песни за тази година. Наистина залагат най-вече на пе*ерастия и ге*щина.. Тоя конкурс се пръвърна в пълно посмешище вече, адски слабо и разочароващо. Всяка година става все по-зле и адски обезличено. Първото ми впечатление: 

• Австралия - толкова абсурдна песен тип "Кекс" на Папи Ханс - сигурен финалист 
  • Австрия - Доста добра песен, харесва ми. 
  • Кипър - винаги ги отразявам и следя с интерес. Тази година нищо автентично, типично радио хитче. 
  • Хърватска - май е добра песента. 
  • Финландия - различно от рок последните години, интересен избор
  • Германия - вечните последни, на фона на цялата скука може и да се класират за финал
  • Гърция - мисля че ще са топ 3-5 тази година 
  • Исландия - песен по калъп, тип румснките хитчета от 2010-2012та, но звучи свежо 
  • Малта - определено се отличава и песента, и клипа. Малко в стил Нетта. Ще е интересен пърформанса на живо. 
  • Норвегия - отдавна не сме виждали май мъж с хореография. Песента си ми звучи пълна чалгийка, да видим. 
  • Португалия - как може да се създават такива песни изобщо...
  • Сан Марино - Още една чалгийка, според мен ще имат доста зрителски вот, и ще се крещи яко на тази песен. Много се набива в главата. 
  • Испания - Това ще е дивата тази година, заедно с Малта може би. Един от малкото адекватни избори за артист, в песента не съм сигурен все още. 
  • Швейцария - има емоция, но нищо повече 

Те са си на финал служебно и без друго.

Сподели в други сайтове

• Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...