DevilWish Публикувано на Май 22 Report Share Публикувано на Май 22 music: Yannis Karalis arrangement: Daniel Ganev lyrics: Nevena Milenkova 2 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 22 Author Report Share Публикувано Май 22 Не очаквах, че е взела "Невиждани очи" с непроменен текст. Нали и Счетоводителката направи "Дори и да боли"? В изпълнение на Янева ми харесва повече. Обаче на Емилия най ме кефи как звучи. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Тя сериозно ли направи кавър, че взе и българския текст 😄 При все че с нейните възможности можеше да купи правата за гръцката и да й напишат чистак нов текст 😄 Ох.. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 22 Author Report Share Публикувано Май 22 Току що, Just_Me каза: Тя сериозно ли направи кавър, че взе и българския текст 😄 При все че с нейните възможности можеше да купи правата за гръцката и да й напишат чистак нов текст 😄 Ох.. Нали Емилия я направи с различен текст. 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 2 минути, DevilWish каза: Нали Емилия я направи с различен текст. Не знаех че се води кавър на същата песен..не ми звучат толкова еднакво 🤔 На Счети песента е топ! 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 12 минути, Just_Me каза: Тя сериозно ли направи кавър, че взе и българския текст 😄 При все че с нейните възможности можеше да купи правата за гръцката и да й напишат чистак нов текст 😄 Ох.. След раздялата й с Пеевски може да са понамалили 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 2 минути, Danger. каза: След раздялата й с Пеевски може да са понамалили Еее, те не са разделени от тази година, така че сигурно е насъбрала пари 😄 Или дубайското й гадже също е с възможности 😄 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Сигурен съм че по-голямата част от младата аудитория дори не знаят за песента на Орнела. Но дали ще стане хит въпреки това е под въпрос. Иначе за стандартите на Цура този клип направо евтинее. Тъкмо щях да кажа че с нейните възможности е могла да направи цял видео албум, а тя и един клип нещо трудно е скалъпила. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 20 минути, DevilWish каза: Не очаквах, че е взела "Невиждани очи" с непроменен текст. Нали и Счетоводителката направи "Дори и да боли"? В изпълнение на Янева ми харесва повече. Обаче на Емилия най ме кефи как звучи. На Емилия я водеха авторска. Относно варианта на Янева - ми не, не става. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Версията на Орнела ми е с повече power,тази ми е монотонна. Иначе не е зле,но за Цура е слабо. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Ммм не става тази песен голямо мънкане - 2024г е а музиката я въщат в 90-те. Да ама тогава пеяха на живо с оркестър а сега имаме само компютърни фолк певици. който не могат да пеят на живо и това е факт. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Тая ташак ли си прави с нас? 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Някой да направи кавър на ТИП ТОП, ще е хит! 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 22 Author Report Share Публикувано Май 22 преди 33 минути, HIStory каза: На Емилия я водеха авторска. Относно варианта на Янева - ми не, не става. На времето се говореше, че Емилия е взела оригинала на тая песен. И аз сега разбирам, че се води авторска. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Доста неочаквано, очаквах Преслава в някакъв момент да запише всички песни на Орнела, понеже ги я пяла по участия. От Цеци не очаквах, да пуска следващата. Абсурдни са тези римейкове 2024 година. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Хит 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 И Пеевска да не остане назад с кавърите пууу! Синузита на Цура не се търпи! преди 49 минути, Роско каза: Някой да направи кавър на ТИП ТОП, ще е хит! Ваня Великова! 2 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Да направи кавър на Ейми Уайнхаус - Back to Low Budget Не допринася с нищо този кавър. На Орнела изпълнението е къде-къде. Дори на Емилия упражнението по музикални вариации на тема "Невиждани очи" е много по-хубаво. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Невиждани очи, ама тоя модел е вторият, който Цвета гепи от Глория, първо беше онзи от "Кръговрат", тя го снима 10 гоидни по-късно, сега и тоя със сложната фамилия. Видеото е евтинко като за нея, явно наистина кранчето е спряло. Да почва участия. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Не разбирам за какво си дава зор? Нито има активна кариера - нито участия, нито интервюта. Явно й е хоби. И затова се чудя защо й обръщаме толкова внимание? 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 23 минути, meleto каза: Не разбирам за какво си дава зор? Нито има активна кариера - нито участия, нито интервюта. Явно й е хоби. И затова се чудя защо й обръщаме толкова внимание? Има фетиш да се гледа на екран 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Има неща които не се пипат, това е едно от тях! 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Янева е една от певиците,които чакам с нетърпение да пуснат песен,а предния път с Ах какви сме хубавички и сега ме разочарова. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Като гледам нивото на продукта, явно наистина няма да е Премиерша. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 3 часа , ANGEL каза: Тая ташак ли си прави с нас? Bce moBa e npaBu/\a 15 /\ema noHe 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.