FolkEmpire Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 54 минути, Thecranfan каза: Като гледам нивото на продукта, явно наистина няма да е Премиерша. Викаш от President падна на Вълчев? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 8 часа , Thecranfan каза: Като гледам нивото на продукта, явно наистина няма да е Премиерша. Затова пък е премърша. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Като почнат с тия римейк песни… Оригиналът е веднъж, не трябваше да го пипа… След последния й провал,това също е слабо.. дано пусне нещо друго тази година… 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Аз съм доволен от парчето, но наистина оригиналът е по-впечатляващ. Тя залага на това, че днешните деца, тийнове и тия до 25 годишна възраст не са били в активна възраст на музикално потребяване, когато песента на Орнела беше супер хит. За тях е непозната и може да стане популярна. Като гледам единствено Джена и Джордан пуснаха песен за баловете, Янева е втората и сигурно ще се открои. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 На Орнела си е най, но и на Цура ме зариби. Просто на Орнела носи по-голямо въздействие. Според мен има шанс да се забележи. И моя любимец е в клипа 😆😍 Доволна съм. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Още с първата песен след Пеевски е флоп. Толкова струва тази циганка. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 10 минути, Denis каза: Още с първата песен след Пеевски е флоп. Толкова струва тази циганка. Тук не коментираме Андрисла, скъпи. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 21 часа , Denis каза: Още с първата песен след Пеевски е флоп. Толкова струва тази циганка. Готови пари лесно се харчат, сега като намаляха и й се пренаредиха приоритетите, повече за отрочето й по-малко за продукция. Че вече не е мутреса на републиката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 От 26.05.2024 г. от 12:00, Denis каза: Още с първата песен след Пеевски е флоп. Толкова струва тази циганка. Същото би станало и с Галош. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 15 часа , DarkChild каза: Същото би станало и с Галош. Последните проекти на Галош, особено тези от 2022 и 2023-та изглеждат доста по-евтинки от традиционните, а Боровеца надигна цените на вафлите си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: Последните проекти на Галош, особено тези от 2022 и 2023-та изглеждат доста по-евтинки от традиционните, а Боровеца надигна цените на вафлите си. Може да е видяла, че няма за какво толкова да си дава твърде много зор. От над 10 години е номер 1 и вероятно славата й/статусът й я устройват. За къде повече да надскача себе си при липса на адекватна конкуренция? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 11 минути, Balkandji1 каза: Може да е видяла, че няма за какво толкова да си дава твърде много зор. От над 10 години е номер 1 и вероятно славата й/статусът й я устройват. За къде повече да надскача себе си при липса на адекватна конкуренция? Или просто клиповете за крадене свършиха... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Тая песен е боза, независимо дали я пее Куин Цурче или Орела с ориз. Предните 2 също ги слушах само защото ми е любимка. Реално последната нейна песен, която харесах заради песента е: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.