jiva6kina Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Има ли някъде линк за песента? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 преди 7 часа , Balkandji1 каза: Защото песента ще е хит. И то не от тия дето са с 4 млн. А с колко, 5-6-7 ли? Тотално си си изгубил нюха за големите хитове ти. Не е лоша, но не ми е уау. Това е слабо за Дамян след мегахитове като Банкомата и дуетите му с Галена и Азис. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 9 часа , Danger. каза: А с колко, 5-6-7 ли? Тотално си си изгубил нюха за големите хитове ти. Не е лоша, но не ми е уау. Това е слабо за Дамян след мегахитове като Банкомата и дуетите му с Галена и Азис. Според мен поне с 10, но и това е издърпване на Емануела от гардероба с второразрядни, на които най-големия им напън дава резултат 4. Никакъв нюх не съм изгубил. Продължавам да твърдя, че youtube прави сечено на Преслава заради зложелания в песните й. Там имат вътрешнофирмени политики, които действат без да бъдат обявени пред обеществото. Общувам с извънземни индивиди, които имат достъп до брутално количество информация чрез наблюдения на хора, фирми от други измерения. На песента й се пречи по алгоритмен начин, затова зацикли с гледанията. Другото е, че леко се изхвърлих, казвайки, че това е ще бъде хита на пролетта. Провокация, насочена към такива като теб. Явно действа. 😜 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 25 Author Report Share Публикувано Май 25 Дай да дърпаме Дамянеее Хита ще се слуша на всички скари, бебешки изписвания на Исмаил и Есмералда, сватбени тържества и официални церемонии в Столипиново, кръщенета проведени от Отец Баба Гуси и прочие! 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 НИ УтИЙтЙ ли?!? Сельооо! Тия торти не ви ли втръсна да ги рекламирате? Станаха банални не ами нагарча вече като ги видиш. И наистина е копие с на Деса - Започваме на чисто. Ганев беше забравил да добавя Ехо във вокалите. Така песента ставаше много по-яка. На повечето в момента слага някакъв друг ефект. Също напомня и на Мара - Да ти дам ли малко. Гадния пресипнал м@нгал беше излишен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 36 минути, FolkEmpire каза: НИ УтИЙтЙ ли?!? Сельооо! Тия торти не ви ли втръсна да ги рекламирате? Станаха банални не ами нагарча вече като ги видиш. И наистина е копие с на Деса - Започваме на чисто. Ганев беше забравил да добавя Ехо във вокалите. Така песента ставаше много по-яка. На повечето в момента слага някакъв друг ефект. Също напомня и на Мара - Да ти дам ли малко. Гадния пресипнал м@нгал беше излишен. EMu, mopma-cnoHcop 🤷🏻♂️ 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 2 часа , asylum каза: EMu, mopma-cnoHcop 🤷🏻♂️ Торта - монопол! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 28 минути, FolkEmpire каза: Торта - монопол! no-gobpe mopma, omko/\komo Vape-oBe u/\u xan4ema 3a c/\abeeHe 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 7 часа , Balkandji1 каза: Според мен поне с 10, но и това е издърпване на Емануела от гардероба с второразрядни, на които най-големия им напън дава резултат 4. Никакъв нюх не съм изгубил. Продължавам да твърдя, че youtube прави сечено на Преслава заради зложелания в песните й. Там имат вътрешнофирмени политики, които действат без да бъдат обявени пред обеществото. Общувам с извънземни индивиди, които имат достъп до брутално количество информация чрез наблюдения на хора, фирми от други измерения. На песента й се пречи по алгоритмен начин, затова зацикли с гледанията. Другото е, че леко се изхвърлих, казвайки, че това е ще бъде хита на пролетта. Провокация, насочена към такива като теб. Явно действа. 😜 Глория е направила черна магия и на Преси след като с такава уби любимка номер 1 на публиката - Руми?! PRESLAVA :: Глория е убийца NAMINA.BLOG.BG PRESLAVA :: Глория е убийца 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ceco Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 От 24.05.2024 г. от 15:29, Alexandrov каза: Люси, още малко sharp сложи - безплатен е все пак, а и 200% не е достатъчно. Пич, не знам дали аз или ти имаме проблем с очите ама на мен видеото не ми изглежда никак oversharp-нато. А и тубата както винаги разваля качеството :( Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Правилно е да се пише разделно О Кадар , а не Окадар 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Брутална резачка, турбо хитачка и мега избухвачка. 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 2 часа , ceco каза: Пич, не знам дали аз или ти имаме проблем с очите ама на мен видеото не ми изглежда никак oversharp-нато. А и тубата както винаги разваля качеството Проблем с очите със сигурност нямам. Пусни си и клипа на "Свекървище” както и други от последните режисирани от Люси и хубаво се загледай. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 8 часа , asylum каза: no-gobpe mopma, omko/\komo Vape-oBe u/\u xan4ema 3a c/\abeeHe И бъдещи диабетици 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 5 часа , FolkEmpire каза: И бъдещи диабетици На Емануела ли се пада тежката отговорност за общественото здраве? Никой не кара гледащите видеото да си купят торта насила, камо ли пък сам човек да изяде цяла. Ял съм от "Неделя" и още мърдам. Платили са им за реклама и да могат да си позволят някакъв по-готин клип - показват тортата. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 26 Author Report Share Публикувано Май 26 преди 13 часа , Alexandrov каза: Проблем с очите със сигурност нямам. Пусни си и клипа на "Свекървище” както и други от последните режисирани от Люси и хубаво се загледай. Свекървище е на Моллов, последния клип на Емануела от Люси е Частно Парти. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 От 25.05.2024 г. от 17:53, Andrew Cunanan. каза: Глория е направила черна магия и на Преси след като с такава уби любимка номер 1 на публиката - Руми?! PRESLAVA :: Глория е убийца NAMINA.BLOG.BG PRESLAVA :: Глория е убийца Глория заснета от камерите докато извършва убийството: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Дамян не можа ли да измисли друго - дуетите му със Софка и Азис са в камиони, а тук в кампер 😄 Иначе беквокалите ми звучат като на Мънки, можеше да го запишат под песента 😅 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Много зле. Само рефренът на Емануела става, да си я беше направила сама. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 От 25.05.2024 г. от 1:12, Danger. каза: А с колко, 5-6-7 ли? Тотално си си изгубил нюха за големите хитове ти. Не е лоша, но не ми е уау. Това е слабо за Дамян след мегахитове като Банкомата и дуетите му с Галена и Азис. - Мило, аз жертви с предсказанията не мога да правя. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 28 минути, Balkandji1 каза: Мило, аз жертви с предсказанията не мога да правя. Е хит ще е, и на мен ми хареса. Въпреки това прогнозите ти не са както бяха едно време 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 1 минута, Danger. каза: Е хит ще е, и на мен ми хареса. Въпреки това прогнозите ти не са както бяха едно време На базата на какво го казваш? "Да й приседне" ли? Аз други проогнози не съм правил, а ти казах, че за нея се изхвърлих съвсем съзнателно. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ceco Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 От 25.05.2024 г. от 20:24, Alexandrov каза: Проблем с очите със сигурност нямам. Пусни си и клипа на "Свекървище” както и други от последните режисирани от Люси и хубаво се загледай. Прикачвам кадър от Окадар, както и от друг клип режисиран г/д по същото време. От Master източник са, може да се направи адекватно сравнение 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Доста добро попадение, зарибява доста песента и я пуснаха в точното време,малко не дадоха възможност на "Без аналог" да се разгърне. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.