Jump to content

DJ Дамян и Емануела - Окадар

Препоръчани коментари

преди 7 часа , Balkandji1 каза:

Защото песента ще е хит. И то не от тия дето са с 4 млн.

А с колко, 5-6-7 ли? :1000(29): Тотално си си изгубил нюха за големите хитове ти. 

Не е лоша, но не ми е уау. Това е слабо за Дамян след мегахитове като Банкомата и дуетите му с Галена и Азис. 

Сподели в други сайтове

преди 9 часа , Danger. каза:

А с колко, 5-6-7 ли? :1000(29): Тотално си си изгубил нюха за големите хитове ти. 

Не е лоша, но не ми е уау. Това е слабо за Дамян след мегахитове като Банкомата и дуетите му с Галена и Азис. 

Според мен поне с 10, но и това е издърпване на Емануела от гардероба с второразрядни, на които най-големия им напън дава резултат 4.

Никакъв нюх не съм изгубил. Продължавам да твърдя, че youtube прави сечено на Преслава заради зложелания в песните й. Там имат вътрешнофирмени политики, които действат без да бъдат обявени пред обеществото. Общувам с извънземни индивиди, които имат достъп до брутално количество информация чрез наблюдения на хора, фирми от други измерения. На песента й се пречи по алгоритмен начин, затова зацикли с гледанията. Другото е, че леко се изхвърлих, казвайки, че това е ще бъде хита на пролетта. Провокация, насочена към такива като теб. Явно действа. 😜

Сподели в други сайтове

Дай да дърпаме Дамянеее

spacer.png

Хита ще се слуша на всички скари, бебешки изписвания на Исмаил и Есмералда, сватбени тържества и официални церемонии в Столипиново, кръщенета проведени от Отец Баба Гуси и прочие!

Сподели в други сайтове

НИ УтИЙтЙ ли?!? Сельооо!

Тия торти не ви ли втръсна да ги рекламирате? Станаха банални не ами нагарча вече като ги видиш.

И наистина е копие с на Деса - Започваме на чисто.

Ганев беше забравил да добавя Ехо във вокалите. Така песента ставаше много по-яка. На повечето в момента слага някакъв друг ефект. Също напомня и на Мара - Да ти дам ли малко.

Гадния пресипнал м@нгал беше излишен.

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

преди 36 минути, FolkEmpire каза:

НИ УтИЙтЙ ли?!? Сельооо!

Тия торти не ви ли втръсна да ги рекламирате? Станаха банални не ами нагарча вече като ги видиш.

И наистина е копие с на Деса - Започваме на чисто.

Ганев беше забравил да добавя Ехо във вокалите. Така песента ставаше много по-яка. На повечето в момента слага някакъв друг ефект. Също напомня и на Мара - Да ти дам ли малко.

Гадния пресипнал м@нгал беше излишен.

EMu, mopma-cnoHcop 🤷🏻‍♂️

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Balkandji1 каза:

Според мен поне с 10, но и това е издърпване на Емануела от гардероба с второразрядни, на които най-големия им напън дава резултат 4.

Никакъв нюх не съм изгубил. Продължавам да твърдя, че youtube прави сечено на Преслава заради зложелания в песните й. Там имат вътрешнофирмени политики, които действат без да бъдат обявени пред обеществото. Общувам с извънземни индивиди, които имат достъп до брутално количество информация чрез наблюдения на хора, фирми от други измерения. На песента й се пречи по алгоритмен начин, затова зацикли с гледанията. Другото е, че леко се изхвърлих, казвайки, че това е ще бъде хита на пролетта. Провокация, насочена към такива като теб. Явно действа. 😜

Глория е направила черна магия и на Преси след като с такава уби любимка номер 1 на публиката - Руми?!

NAMINA.BLOG.BG

PRESLAVA :: Глория е убийца

Сподели в други сайтове

От 24.05.2024 г. от 15:29, Alexandrov каза:

Люси, още малко sharp сложи - безплатен е все пак, а и 200% не е достатъчно.

Пич, не знам дали аз или ти имаме проблем с очите ама на мен видеото не ми изглежда никак oversharp-нато. А и тубата както винаги разваля качеството :(

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , ceco каза:

Пич, не знам дали аз или ти имаме проблем с очите ама на мен видеото не ми изглежда никак oversharp-нато. А и тубата както винаги разваля качеството :(

Проблем с очите със сигурност нямам. ;) Пусни си и клипа на "Свекървище” както и други от последните режисирани от Люси и хубаво се загледай. 

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , FolkEmpire каза:

И бъдещи диабетици :D

На Емануела ли се пада тежката отговорност за общественото здраве? :D Никой не кара гледащите видеото да си купят торта насила, камо ли пък сам човек да изяде цяла.:lol: Ял съм от "Неделя" и още мърдам. :DПлатили са им за реклама и да могат да си позволят някакъв по-готин клип - показват тортата.:dontknow:

Сподели в други сайтове

преди 13 часа , Alexandrov каза:

Проблем с очите със сигурност нямам. ;) Пусни си и клипа на "Свекървище” както и други от последните режисирани от Люси и хубаво се загледай. 

Свекървище е на Моллов, последния клип на Емануела от Люси е Частно Парти.

Сподели в други сайтове

От 25.05.2024 г. от 17:53, Andrew Cunanan. каза:

Глория е направила черна магия и на Преси след като с такава уби любимка номер 1 на публиката - Руми?!

NAMINA.BLOG.BG

PRESLAVA :: Глория е убийца

Глория заснета от камерите докато извършва убийството:

movies-scream-ghostface.jpg.90700f86010902b3c5ad765ef6775eb9.jpg

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

Дамян не можа ли да измисли друго - дуетите му със Софка и Азис са в камиони, а тук в кампер 😄

Иначе беквокалите ми звучат като на Мънки, можеше да го запишат под песента 😅

Сподели в други сайтове

От 25.05.2024 г. от 1:12, Danger. каза:

- Мило, аз жертви с предсказанията не мога да правя. :3fdb8960598fa63e:

image.png.afc2b7a573b92dba2b2b179e291ce77c.png

Сподели в други сайтове

преди 28 минути, Balkandji1 каза:

Мило, аз жертви с предсказанията не мога да правя.

Е хит ще е, и на мен ми хареса. Въпреки това прогнозите ти не са както бяха едно време ;)

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Danger. каза:

Е хит ще е, и на мен ми хареса. Въпреки това прогнозите ти не са както бяха едно време ;)

На базата на какво го казваш? "Да й приседне" ли? Аз други проогнози не съм правил, а ти казах, че за нея се изхвърлих съвсем съзнателно.

Сподели в други сайтове

От 25.05.2024 г. от 20:24, Alexandrov каза:

spacer.png

spacer.png

Прикачвам кадър от Окадар, както и от друг клип режисиран г/д по същото време. От Master източник са, може да се направи адекватно сравнение

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...