FolkEmpire Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 36 минути, Emanuela.Carey каза: Тризнаците са сила Мара и Педа6 отново на линия. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 33 минути, DarkChild каза: "Пуснах си Теодора, за да си излекувам ушите" е изречение, което не съм си представял, че ще изрека някога. До какво ни докара Шитият г*з! Теодора не знам, но това със сигурност ще ти излекува ушите 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Ако имах 10% от самочувствието и увереността на Мария, щях да съм милиардер. 1 2 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 3 часа , Emanuela.Carey каза: KVZ са я свалили значи Диапазон са се оплакали Иска се тоя път! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Знам за оригинала преди Теда да го развали, ама сега като слушам Мария.... Теодора ми се струва класи нагоре. Оригиналът е извънземен, а нашата версия е евтинджос с този текст за 2 стотинки. Чак и кавър на кавъра направиха..... Мария чула ли се е изобщо как звучи? 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 8 минути, pacho каза: Знам за оригинала преди Теда да го развали, ама сега като слушам Мария.... Теодора ми се струва класи нагоре. Оригиналът е извънземен, а нашата версия е евтинджос с този текст за 2 стотинки. Чак и кавър на кавъра направиха..... Мария чула ли се е изобщо как звучи? Аутотюна на Циглендрито не става. Ако беше я миксирал Ганев нямаше да звучи толкова зле. Ама.. Сега той й е новата музикална любов или там какъвто е. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Меделсон за ушите ми и мед за душата ми! Мария - Певица на хилядолетието ❤️ 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Пред Александър Невски, на кол и да бъде обсипана с гнили домати. То това вече е потрес!!! 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 8 часа , Сцената обичам лудо каза: Пред Александър Невски, на кол и да бъде обсипана с гнили домати. То това вече е потрес!!! u kapmoFu, ga bo/\u 🤣 1 4 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Видеоклипът не е налице Вече няма достъп до този видеоклип поради предявен от Diapason Publishing иск за нарушаване на авторски права 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 преди 4 минути, FikLena каза: Видеоклипът не е налице Вече няма достъп до този видеоклип поради предявен от Diapason Publishing иск за нарушаване на авторски права Браво на тоя боклук Мара, шарчила е за клип и песен да направи малко реклама на колежката си. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 на който е плюл версията на Марче - Супер Саш да му свърши на лицето дано! АМИН! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: на който е плюл версията на Марче - Супер Саш да му свърши на лицето дано! АМИН! 6me ce ob1p6a y ca/\femka u 6a mu q HamukaM fostata ga cu anHe6 🤣 1 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 49 минути, asylum каза: 6me ce ob1p6a y ca/\femka u 6a mu q HamukaM fostata ga cu anHe6 🤣 в такъв случай - да ви свърши фостата 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: в такъв случай - да ви свърши фостата 6a ma Han/\ioeM noc/\e 😛 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.