DevilWish Публикувано на Май 27 Report Share Публикувано на Май 27 Текст: Боби Павлов Музика и Аранжимент: Боби Павлов 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 27 Author Report Share Публикувано Май 27 Правя ти услуга е много по-яка! Слабо като за Таня! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 XuT 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 npuqmHa e 3apag TaH4emo, uHak ckyka 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Таня ни Боева е топ, но тази песен е умряла. След като предната флопна - вече не знам какво трябва да пусне, за да стане хит. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 27 Author Report Share Публикувано Май 27 преди 30 минути, meleto каза: Таня ни Боева е топ, но тази песен е умряла. След като предната флопна - вече не знам какво трябва да пусне, за да стане хит. Как какво? Кавър на 10 годишна песен. Да последва примера на Мария Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Харесва ми, за разлика от предната. Такива умерени най-много ходят на гласа й. Куплетите са супер. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Това 2ра песен от Павлов, която е държала в шкафа от години ли е? Че предната беше такава. БОЗА БОЙКЕ БОЗААА! Трябват спешни конкурси за текстописци и композитори, че сегашните тотално се изтъркаха. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Песента не е лоша, но Танче що и ти така се обезобрази? 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Приятна песен за слушане но едвали ще се забележи за да влезе в тренда. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 18 часа , Сцената обичам лудо каза: Песента не е лоша, но Танче що и ти така се обезобрази? Много добре изглежда. Не знам дали се е пипала наскоро, но за мен това е една от най-добрите й визии. Песента с скучна. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.