DevilWish Публикувано на Май 28 Report Share Публикувано на Май 28 1 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 28 Author Report Share Публикувано Май 28 Диона накрая в затвора ахахахахаххаах Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Яка музика, тоя селски педр?з дето се напъва да с-ре вместо да вика, и тая мумия са като чорба с л-йна. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Поп фолк 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Майко ужас на тоя пич му хлопа кофража и на свирканиш също нали уж има сем какав е този вулгарен текст...💩 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Xum bez ma6ak! 1 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Не е лоша песента, запеваема е. Такива песни във времената, в които поп-а рулираше, щяха да са мегахитове с по 20 млн. гледания. Мен ме зариби. Иначе много скорошно издаване на нова песен от Биляниш след опита й с Яница и рязък завой в стила. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 2 часа , Marin каза: Майко ужас на тоя пич му хлопа кофража и на свирканиш също нали уж има сем какав е този вулгарен текст...💩 Че тя ще се върти ли в ефир някъде? Не ми се вярва. Иначе ако да, най-вероятно ще има пегел или отрязани фрази. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Тоз толкова се напъва, че лицето му даже червено на няколко кадъра 😆 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 За ниви и поля ли става дума? 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 преди 12 часа , asylum каза: Xum bez ma6ak! Нито е хит, нито е без ташак. Не сме правили вивисекция на Извънземниш, като нищо биологичния и вид ще се окаже един дол дренки с Дончо и компания. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Много противна комбинация… Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 преди 1 час, Lelqtian каза: Нито е хит, нито е без ташак. Не сме правили вивисекция на Извънземниш, като нищо биологичния и вид ще се окаже един дол дренки с Дончо и компания. Moje He6mo gpyGo ga u3Bagu. He 3HaM ko uMam u3BaH3eMHume 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 брутална ! Биляниш вече е в А група 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Стандартна БГ “рап” песен от последните 5 години. Не знам с какво толкова ви е впечатлила. Тия мърда бойз и другите ултраси развалиха напълно жанра. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.