DevilWish Публикувано на Май 30 Report Share Публикувано на Май 30 музика: Павлин Петков текст: Павлин Петков, Анастасия Мавродиева и Йордан Гергов аранжимент: Велислав Драганински 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Всички тия снимки от студиото на Ганев и накрая изненада с Драганински. Песента е доста мудна и не звучи актуално. Гласът ѝ звучи измъчен. Харесват ми само частите преди припевите. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 30 Author Report Share Публикувано Май 30 Повече поп ми е тази песен и точно това ме кефи, не е типичното поп-фолк парче, това което е актуално в момента. Няма да е хит, но мен ме кефи и ще я слушам. преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Всички тия снимки от студиото на Ганев и накрая изненада с Драганински. Песента е доста мудна и не звучи актуално. Гласът ѝ звучи измъчен. Харесват ми само частите преди припевите. Може да има и песен от Ганев. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Ей така се прави! Никакви кавъри, никакви цигании. Това е звученето! Чувам вокалите на Сиана, явно е записвала при Ганев и Драганински е аранжирал(знаем, че двамата са големи приятели). Вокалите няма какво да коментирам - ТОП! Музиката също! 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 И аз очаквах Ганева бруталия, дали е било за друга песен ще видим... но куплетите са добре Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Песента звучи като второразрядна песен от 2013-2014 година. Не предвиждам успех. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Хем има нещо яко, хем леко дразнещо. Имам чувството, че пеенето и музиката не са в една тоналност. Първоначално имах чувсвото, че съм пуснал спийда на ютуб на 1,5 , а после в куплетите наистина е леко мудно. Абе приятна песен, но хит няма да е. Освен по планета не вярвам да се завърти някъде другаде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Еми постарала се е. Не е лесно да отегчиш толкова публиката. Много заспал глас, който не си пасва много с мелодията. Самата тя е за пълнежно свойство. Въобще Димана има ли участия? ЗАщо си губи времето с безсмислени проекти, че и ги пуска в умрелия канал на Планета, където ще зацикли на 100к в най-добрия случай. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Песента нее чак толкова зле на фона на толкова кавъри и флопове и мушами с който ни заляха тази песен на Димана е добра като за нея а дали ще се забележи едвали защото е различна нее като тези от конвейера с който ни заливат. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Много готина и свежа песен, кефи ме, че си е с модерно звучене от-до и няма нищо мазно. Аз си обичам такива песни с ефекти и наслагвания на гласа - Драганински й я е аранжирал почти като Оцко. Вероятно няма да стане голям хит, но аз съм доволен от Дими. Естествено има кадър в близък план да й видим новия силикон. Подозирам, че "Тройка" е сред планираните теми за бъдещ мегахит от Великата ни Ваня - абсолютно в неин стил е. Никой не я спира и тя да направи мощен хит с това заглавие. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 3 часа , Gerganafen каза: Много готина и свежа песен, кефи ме, че си е с модерно звучене от-до и няма нищо мазно. Аз си обичам такива песни с ефекти и наслагвания на гласа - Драганински й я е аранжирал почти като Оцко. Вероятно няма да стане голям хит, но аз съм доволен от Дими. Естествено има кадър в близък план да й видим новия силикон. Подозирам, че "Тройка" е сред планираните теми за бъдещ мегахит от Великата ни Ваня - абсолютно в неин стил е. Никой не я спира и тя да направи мощен хит с това заглавие. npuqmHa neceH, ga a BaH4emo Moe ga HanpaBu u neceH 3a 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Тройка ли? Аз,Робов и Адам? Аз,Меди и Галин? Аз,Емрах и Саби? Аз,Валери Григоров и Антонио? 🤪 3 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 10 часа , fengergana каза: Тройка ли? Аз,Робов и Адам? Аз,Меди и Галин? Аз,Емрах и Саби? Аз,Валери Григоров и Антонио? 🤪 Tu, ANem u KoHgio 😍 3 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 50 минути, asylum каза: Tu, ANem u KoHgio 😍 Te Be4e Mu biaxa cyTeHioPu kaTo biax Ha 17🤪 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 16 часа , Gerganafen каза: Много готина и свежа песен, кефи ме, че си е с модерно звучене от-до и няма нищо мазно. Аз си обичам такива песни с ефекти и наслагвания на гласа - Драганински й я е аранжирал почти като Оцко. Вероятно няма да стане голям хит, но аз съм доволен от Дими. Естествено има кадър в близък план да й видим новия силикон. Подозирам, че "Тройка" е сред планираните теми за бъдещ мегахит от Великата ни Ваня - абсолютно в неин стил е. Никой не я спира и тя да направи мощен хит с това заглавие. в нейния случай може да е "квартет" или направо "оргия"... нека не се ограничава само до 2-ма.. мъже. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.