stereoto_ Публикувано на Май 31 Report Share Публикувано на Май 31 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 А, супер! И без това ми се слуша нещо ново! Мерси! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 31 Author Report Share Публикувано Май 31 В 17:00 излизат и останалите песни. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 31 Author Report Share Публикувано Май 31 Приятно слушане Да видим какво ще стане хит този път (ако нещо стане въобще). 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Боза до боза, гръцки кавъри и измъчено виене. Тоя път е решила да не взима български песни и няма да уцели хит. Не ми харесват тия “видео” албуми с хипер продукция. За няколко песни разбирам, ама тая направо се е оляла. То като в музикален аспект всичко ѝ куца трябва да компенсира с лъскаво все пак. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Слабо,всеки път едно и също. Само Pec,Титаник и Pozovi стават. Иначе браво,че сама си е писала текстовете. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 31 Author Report Share Публикувано Май 31 Naivcina & TeaNucci на първо слушане като дуета ще й е хита тук! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 тоя дует на Нучи е в пъти по-добър от този с Тираджийката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Само тези стават: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Изслушах ги веднъж: Tea, Baksis, Pec, Ola и мисля, че Pozovi ставаха за слушане.... Не ми харесва като глас. Албумът на Teodora много повече ми хареса! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 песните са ок, но според мен това постоянно бълване ще й изиграе лоша шега, дано до следващия албум изчака поне 2 години. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Радвам се, че издава толкова нови клипове на наведнъж, защото сега 70% от тях няма да се откроят и ще потънат в забвение, а Чума Лиса е дала пари за тези проекти. Не мога да понасям лукавото създание Теа, за мен тя е вредител с начина, по който танцува, пее и с аурата си на вселенско ниво. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 2 минути, Balkandji1 каза: Радвам се, че издава толкова нови клипове на наведнъж, защото сега 70% от тях няма да се откроят и ще потънат в забвение, а Чума Лиса е дала пари за тези проекти. Не мога да понасям лукавото създание Теа, за мен тя е вредител с начина, по който танцува, пее и с аурата си на вселенско ниво. Но върти ханша по-добре от Галош. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 2 часа , pechenko каза: Само тези стават: 2 румънски и 4 гръцки кавъра май. Някой може ли да даде линкове към другите гръцки песени? Едва ли са оригинали на Теа 🤔 2-3 клипа са снимани в БГ..с Добри Киряков, Кирчо Чалъков, Жоро Малев а-у. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Сега изгледах клиповете. Снимала е гаджето си в този 😃 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 5 минути, Just_Me каза: Сега изгледах клиповете. Снимала е гаджето си в този 😃 Не е кавър 😮 Музиката е нейна на тази песен! Не мога да повярвам! 😮 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 1 минута, DevilWish каза: Не е кавър 😮 Музиката е нейна на тази песен! Не мога да повярвам! 😮 Тя пише много хубави текстове. И мелодиите добре й се получават, но явно няма много муза за тях 😅 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Току що, Just_Me каза: Тя пише много хубави текстове. И мелодиите добре й се получават, но явно няма много муза за тях 😅 От 13 песни, знаеш ли колко са авторски в този албум? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 1 минута, DevilWish каза: От 13 песни, знаеш ли колко са авторски в този албум? Някъде около 6 ги изкарах 😅 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 1 минута, Just_Me каза: Някъде около 6 ги изкарах 😅 Кои са? Сега гледам, че и Pozovi е авторска Baksis и Tea които харесах много пак са кавъри, иначе Pozovi e eдна от тия коити си харесах също. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 6 минути, DevilWish каза: Кои са? Сега гледам, че и Pozovi е авторска Baksis и Tea които харесах много пак са кавъри, иначе Pozovi e eдна от тия коити си харесах също. Titanik, Vestice, Udri, Naivcina, Pozovi, Zgobom ljubavi. Titanik е готина също, освен тази с гаджето й 😃 Baksis ми е топ и на мен! Иначе има и още авторски песни, които сама е писала, но беше казала че албумът щял да е мега мрачен, че песните били в стила на "Naivcina" 😅 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Очаквах много по-избухващ албум, да беше дала на Ганев да й аранжира гръцките бози, защото сърбите изобщо не се справят с мелодичната линия на гръцкото, сякаш не ги усещат. Не е проблем в количеството песни, а в качеството. Българските клипове са най-добре и там е най-хубава. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 3 минути, Just_Me каза: Titanik, Vestice, Udri, Naivcina, Pozovi, Zgobom ljubavi. Titanik е готина също, освен тази с гаджето й 😃 Baksis ми е топ и на мен! И аз съм на Титаник. Като, че някои от фаворитите ще са ми Baksis, Tea или Pec, но още не мога да си избера коя. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Току що, DevilWish каза: И аз съм на Титаник. Като, че някои от фаворитите ще са ми Baksis, Tea или Pec, но още не мога да си избера коя. Tea и Pec са кавърите на Цанка Урагану. При Сандра Африка май също кавъра на негова песен ти хареса 😁 Цанка официално придоби още един фен от България 😄 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 1 минута, Just_Me каза: Tea и Pec са кавърите на Цанка Урагану. При Сандра Африка май също кавъра на негова песен ти хареса 😁 Цанка официално придоби още един фен от България 😄 Определено. Това беше единствената песен която ми хареса на Сандра. Уникални са му песните на тоя човек Очаквам и наша певица да ги вземе тия песни. ❤️ 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.