DevilWish Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 И това е жестоко! Тя и Baksis са гръцки. Дано някоя наша певица ги е взела: Това като песен на Райна би се получило жестоко! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Някои от клиповете са заснети от български екипи Мернах Гочев и Торекс няколко пъти 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 1 час, DevilWish каза: И това е жестоко! Тя и Baksis са гръцки. Дано някоя наша певица ги е взела: Това като песен на Райна би се получило жестоко! @GSA прати я на мами като й мине рецитала по турсктие стадиони 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Току що, fengergana каза: @GSA прати я на мами като й мине рецитала по турсктие стадиони Нали и аз така мисля? Но да не я прави дует с Мехрез, а да си я направи самичка! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 1 час, lucellent каза: Някои от клиповете са заснети от български екипи Мернах Гочев и Торекс няколко пъти Да, в Ню Бояна ги снима. В БГ екипа са и Добри Киряков, Кирил Чалъков, Георги Малев + на Сашка МегаСтар фризьорката от Монтана и тн 😃 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_presi Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Сандра Африка изкара в пъти по-добър албум... Skote moj, Paranoia, Komu, Drugaricе, Giganka i Zaboravljrna ludka... Сандра направи и по-яки клипове...Теа е ужасна, лукава и едра като магарица .. а за пеенето да не говорим...ужас Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 3 часа , fengergana каза: @GSA прати я на мами като й мине рецитала по турсктие стадиони Изпратих я. Дано я купи. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 8 часа , GSA каза: Изпратих я. Дано я купи. Благодаря ти! Сигурен съм, че ако я направи както трябва в нейно изпълнение това ще е хит! Посъветвай я и да си направи един канал, защото там по Планета гледанията й зациклят, за това си прецака "Туп-туп". Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 @Just_Me знаеш ли кои са гръцките оригинали на Ola и Baksis? На Pec също ми се иска да чуя оригинала, каза, че е на Урагани? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 3 минути, DevilWish каза: @Just_Me знаеш ли кои са гръцките оригинали на Ola и Baksis? На Pec също ми се иска да чуя оригинала, каза, че е на Урагани? На Baksis не е ли тази на Аргирос, дето pechenko пусна 🤔 Другите гръцки не ги знам или поне не се сещам 😐 На Цанка я знам ест 😁 Заповядай: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 От 31.05.2024 г. от 18:01, Just_Me каза: 2 румънски и 4 гръцки кавъра май. Някой може ли да даде линкове към другите гръцки песени? Едва ли са оригинали на Теа 🤔 2-3 клипа са снимани в БГ..с Добри Киряков, Кирчо Чалъков, Жоро Малев а-у. “Ola” и “Ime mi je ljubav” са авторски за Теа. На мен лично “Ola” ми е страшно позната, но сигурно е заради гръцкото звучене ( както беше и “Абракадабра”. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Кралица! 💖 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Харесва ми само Zbogom ljubavi Не мога да свикна с гласа й, не ми допада. Снимала е 2 клипа с Torex и са много добри. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Тая защо всяка година пуска албум? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 4 Author Report Share Публикувано Юни 4 преди 13 часа , FikLena каза: Тая защо всяка година пуска албум? Защото това е нормалното, а не кариера на сингли само. 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Пропуснахме да споменем бг версията на едното гръцко парче 😅 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.